icon

Dominik alebo Dávid

4. dec 2025

Neviem sa rozhodnúť medzi týmito menami pre syna.
Ktoré sa vám viac pozdáva?
Ďakujem za názor.

Strana
z2
dadak89
Včera o 15:43
@doriiis

@dadak89 ...😄 Moje deti sú David a Diana. 😃

@doriiis aká náhoda 😂 pekné mená🙂

marci9
Dnes o 08:50
@anonym_autor

@marci9 To je teda velmi hlupy kometar , hodný malého decka nie dospelej ženy 🤦🙄. Zamyslite sa trochu nad sebou.

@anonym_autor No tak sa potom nevypytuj ako sprostá, keď ti komentáre, ktoré ženy napíšu, pripadajú hlúpe. Daj meno aké chceš.

marsmykkok
Dnes o 09:37
@talia16

Tie čo hovoria, že meno Dominik znie detsky, len nie su zvyknute stretávať toto meno na dospelých mužoch, ale generácia týchto detí na to už zvyknutá bude. No musím sa prikloniť k menu Dávid, to sa mi páči viac.

@talia16 Neviem, mne to meno nesedí a poznám aj dospelých Dominikov. Ešte Dominika skôr pre dievča, ak skratka dá sa napríklad Domi alebo Nika čo znie fajn, TEN Domi asi nie, hodí sa to skôr pre ženy, rovnako Niko znie zvláštne. Teda ešte Dominika za mňa celkom neutrálne meno pre dievča, ale pre chlapca Dominik nie. Proste niektoré mená sú pekné len v tvare mužskom alebo ženskom, v obidvoch nie. Napríklad Ján je pekne meno, ale Jana také nejaké...

autor
Dnes o 10:46
@marci9

@anonym_autor No tak sa potom nevypytuj ako sprostá, keď ti komentáre, ktoré ženy napíšu, pripadajú hlúpe. Daj meno aké chceš.

@marci9 Mne nepripadá ani jeden komentár ktorý ženy napísali hlúpy okrem tvojho ☝️.
A sporstá si akurát tak ty aj s tvojim komentárom. Si to po sebe prečítaj ešte raz.

autor
Dnes o 10:51
@marci9

@marci9 a nezabudni potom naučiť to Dávid=Dáviť j svoje decko aby sa mohlo posmievat a šikanovať iné deti 🙄🤦.

tilly
Dnes o 10:57
@lenka.25

Mne sa Dominik nepáči pre dospelého muža . Dala by som Davida

@lenka.25 s týmto nesúhlasím. Ja som dávala synovi meno práve po staršom, veľmi úspešnom mužovi. Syn je tiež už dospelý, vysoký svalnatý muž a hodí sa mu to meno, vôbec to nie je meno pre malé dieťa. V rodine máme ďalšieho Dominika, dospelého, už dávno aj otca, tiež nepôsobí infantilne pri predstavovaní.

lenka.25
Dnes o 13:00
@tilly

@lenka.25 s týmto nesúhlasím. Ja som dávala synovi meno práve po staršom, veľmi úspešnom mužovi. Syn je tiež už dospelý, vysoký svalnatý muž a hodí sa mu to meno, vôbec to nie je meno pre malé dieťa. V rodine máme ďalšieho Dominika, dospelého, už dávno aj otca, tiež nepôsobí infantilne pri predstavovaní.

@tilly veď nemusíš súhlasiť . To je môj subjektívny názor

Strana
z2