Druhé meno pre dvojča
Ahojte ake meno by ste dali k druhemu dvojciatku. Prve mame tutovku Tamara ale ku nej mi nic nepasuje 🙈 samozrejme slovenske dievcenske ☺️
k Tamare sa mi hodí Sara , Mariana,
Karolína je krásne meno, kľudne ho dajte. Obe majú v mene písmeno r a to ich robí podobne tvrdé. Takže pre mňa sa hodia k sebe. A budú mať vlastnú identitu - mýliť si ich mená určite nebudete.
Mne sa k Tamare páči veľa mien napr. Ester, Irma, Júlia, Karina, Rebeka, Klaudia, Lea, Laura, Romana, Stela, Vanda .... 🙂
@alex5896 olívia sa k dorote a tamare aaabsolutne nehodi. Mas sve tvrde mena s Rkom a oli je makke meno s Lkom a dlhym I. A navyse je dlhe stvorslabicne. Pytala si sa ako meno sa hodi antoto sa nehodi ale ze vobec😅 hodi sa viac Rebeka milionkrat alebo romanka. Este mi napadlo Agatka lebo je tam tvrde G a T, alebo Gretka a karolina.
A co Tamarka a Bronka
Určite nedávaj také čo sa k tomu hodí výber meno ktoré sa ti páči ale zvažovala by som iné ako začínajúce T nakoľko si ich budeš pliecť
@alex5896 lujza
@alex5896 Dorota
@alex5896 ja sa tiež prikláňam k Tamara a Dagmara
Alebo Alžbeta
Andrea, Simona, Zuzana, Timea tiez, Mariana, Miriama ale kludne by som dala aj Julia. (budete ich volat Tami a Juli). Pri ostatnych tiez si povedz ako ich budete volat - nie len ako budu mat mena v kalendari. 🙂
Mena surodencov sa musia nejak sebe hodit? Ved dajte ake sa vam paci nie ake sa k sebe "hodia".
Dorota, Tamara, Nataša

@alex5896 Darina, Kamila, Lucia, Marína, Nina, Valentína