Druhé meno pre dvojča
Ahojte ake meno by ste dali k druhemu dvojciatku. Prve mame tutovku Tamara ale ku nej mi nic nepasuje 🙈 samozrejme slovenske dievcenske ☺️
@alex5896 Tamarka a Amálka
@alex5896 Tamara a Laura
@alex5896 Sandra, Naďa
Lujza, Bibiana
@alex5896 Timea
@alex5896 Romana ,
Karolina je krásne 👌
Tatiana 😍
A co tak Dagmara
Za mňa by to bolo jednoznačne, béz zaváhania, ku tamarke určite rebeka... Inak co poznám 2 olivie, tak obe volajú Oli a to sa mi absolútne nepáči... Rebeka, Tamara a Dorota... To je také pekne trio... Podľa mňa ani jedno nevykuka z radu... Olívia, Tamara a Dorota už podľa neznie tak, neviem to vysvetliť, ale za mňa nie
Slávka 🙂))
tak potom sa mi hodi Dorota, Tamara, Šarlota
@alex5896 súhlasím, na každé meno sa nájde nejaká čudná prezývka. Ja som Barbora a nikdy ma Barbie nevolali, od malička som bola Boba a to sa mi páčilo a keď ma niekto začal volať Baja tak som hneď opravovala, že som Boba. Borka ma volala iba prababka a to bolo od nej milé, ujo mi hovorí Babsy. Tiež myslím, že Barbora sa Vám do tej trojice hodí. A naučíte ju, tak ako aj ostatné, aby sa nebáli vysvetliť spolužiakom, ako ich volať a netrpieť prezývku, s ktorou nesúhlasia 🙂 držím palce. Tiež čakám dievčatko, ale teda iba jedno 🙂
Ja som si vzdy vravela, ze ak by som cakala dvojicky dievcata, dala by som po svokre a po mojej mame.
A inak vrarianta Dagmara mi znie velmi tvrdo. Iala by som do tvaru Dagmar

@alex5896 Tamara ladi k Dorote, tak dvojca by som uz kludne nechala aj kratsie, napr. Greta