icon

Ela a Ella

17. feb 2022

Je podľa vás toto meno netradičné? Koľko dievčat s týmto menom poznáte??

erikahun
17. feb 2022

Podľa mňa, už ani nie je netradičné. Poznám 3 určite. Prečo hľadáš netradičné meno? Ale mne osobne sa páči. My máme Nelu :D Celkom podobné :D

pribinak
17. feb 2022

Nepovažujem ho za netradične. Poznám 2 Eleny, obe voláme Ela a jedna má aj dcéru Elly

basska_b
17. feb 2022

Nie je netradicne, vela ich uz je, stale na nejaku narazam 🙂 Emma, Ella, Stella, Nella. Jedno dievcatko sa urazilo na piesku, lebo som nesptavne rozumela, ze sa vola EVA

terry2003
17. feb 2022

Nie netradičné. Ale je nádherné, vznešené.❤

maminkadeticiek
17. feb 2022

Uz nie.uz je bezne.A Eleonoru,Gabrielu a Elenu volavaju Ela.

natinka86
17. feb 2022

Je to veľmi pekné meno ,ale rovnako ako napr. Natália a Emma a Ema často dávané.

autor
18. feb 2022

@erikahun Nehľadám netradičné, ale zase nechcem také meno, ktoré by bolo také časté ako Sofia A Ema. Ešte porozmýšľam

cajchana
18. feb 2022

Pre mna je take ine, nepocujem ho casto a ani nepoznam nikoho osobne s takymto menom 🙂 Ale za mna ked uz tak takto Ella 🙂

erikahun
18. feb 2022

Rozumiem🙂 Ja som tiež chcela Elu, no muž moc za nu nebol😃 Teraz sa mi začalo pačiť aj Ellie 🙂 to je dost podobné a uplne netradičné mi príde🙂 Daj vedieť, ako si sa rozhodla🙂

tani777
18. feb 2022

Starsia ma v skolke Elu,Eli,Ellu a Elisku..myslim,ze az take netradicne uz nie je..alebo je to len nahoda,ze sa zbehli v jednej triede

lucka_ke
18. feb 2022

kamarátka má Ellu a veľmi jej to meno sedí

natinka86
18. feb 2022

@erikahun B susedstve máme psíka Ellie a aj andulku s týmto menom.

elenka.k
18. feb 2022

našu voláme Eli, je Elena, a čo - Eliana 😉

erikahun
18. feb 2022

@natinka86 😄 no niekto dava mena psom a niekto detom😃 my mame Nelu a jedna suseda, ma tiez fenu Nelu😂 daako ma to netrapi😄

evaemah
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
18. feb 2022

@natinka86
@erikahun tak ja poznam aj psov mata a fera. a korelu filipa. dnes uz sa nevola kazdy pes dunco a rexo, nastastie.

gerfinka
18. feb 2022

Ja mam dcérku Elu, narodenu 2020 a vraj vtedy bolo veľa dievčat s týmto menom, neviem xi aj nie najviac v tom roku. 😉

karhu
18. feb 2022

a co Jela? Jelka..

klip0
18. feb 2022

Ela je pekné meno ale mne v okolí sa zdá že častejšie ako tá Sofia a Ema. Ale teda v zozname najpoužívanejšich mien nieje, tak asi ich až tak veľa nieje

iwesska
18. feb 2022

Hej,uplne netradicne...Ta,ktora nie je Nela,je Ela🙄

luliu
18. feb 2022

Je úplne bežné, aj syn aj dcéra majú v triede Ellu

vera55555
18. feb 2022

Myslim si ze je krasne a uplne tradicne meno v dnesnej dobe. Len ja sa priklanam k Ele s jednym L lebo mne osobne sa nepacia mena ktore su umelo zmenene na cudzokrajne ako napr. Mathias, Marco, ked pri tom Marko a Matias su krasne slovenske mena 😊

petkajojo
31. okt 2023

Ja osobne mám v triede aj Elu a Ellu. Sú to nádherné mená. Ešte viac sa mi páči Elle.