icon

Elina, Sára, Zoe verzus Timea

weron201
21. nov 2021

Kočky, potrebujem poradiť. Trošku som už zúfalá a čas na rozhodnutie sa veľmi rýchlo kráti 🤦‍♀️
Potrebujem meno pre druhorodenú.
Na výber mám Elina (top pre chlapa), Sára (top pre dcéru no mali by sme všetky tri baby nakope meniny a narodeniny) a za mňa Zoe/Timea. Doma sme v bludnom kruhu. Keď sa rozhodnem za chvíľku som neistá a vyberám od začiatku🤦‍♀️prosím len z týchto mien, ďalšie by ma už úplne doplietli 😂
Ďakujeeem

Strana
z2
karhu
21. nov 2021

timea

limetka69
21. nov 2021

Sára.

macik9999
21. nov 2021

My máme Timeu krajšie meno si ani nevieme pre ňu predstaviť

vanda323
21. nov 2021

@weron201 Timea a Sara za mňa otrepané už aj keď krásne....

ivangeline
21. nov 2021

zoe

simsalabim
21. nov 2021

@weron201 Elina sa mi nepaci, pre mna to je elektricka 🤷‍♀️ Z mien tu napisanych sa mi najviac paci Zoe. Alebo Zoja.

sapetka
21. nov 2021

Timea

sunyrose
21. nov 2021

Timejka, doma jednu mám a je spokojná so svojím menom....

weron201
autor
21. nov 2021

@simsalabim električka? 😂😂😂Tak toto by ma nikdy nenapadlo 😂😂😂 Prvá dcéra sa volá Isabel, aj tuniak je Isabel 😂 ja som Veronika a našla som už aj napolitánku Veronika.
Ale na vysvetlenie Isabel aj Elina su španielske mená. Preto je na zozname ako jedna z možností 😉

zuzikak
21. nov 2021

a co take strasne sa stane ak budu mas vsetky 3 meniny po kope. Nemusis na to mysliet cely rok - oslavia spolu. Aspon nebudu jedna na druhu ziarlit a aj stary rodicia to budu mat jednoduchsie. Proste prakticke. Ja by som to vyriesila tak. 🙂 Ano pre Bratislavacanov je Elina skratka pre Elektricku. Zoe ju ako budete volat. Zojka ? Tak jej daj rovno meno Zoja 🙂 Timea je pekne ale neviem kedy ma meniny ale asi by som radsej tu Saru. Fakt aj z praktickeho hladiska. A je to pekne meno.

weron201
autor
21. nov 2021

@zuzikak ja sa toho trošku obávam. Ono vieš najmenšia sa má narodiť teraz na začiatku decembra, prvá dcéra ma meniny 9.12.,a v prípade mena Sára tak oslavuje 19.1.,ja mám 20.1. narodky a prvorodená má 23.1. narodky. Také nakopu a neviem sa s tým stotožniť hoci meno sa mi páči

lucka_ke
21. nov 2021

Timea, jednu som poznala a bola to krásna žena s krásnym menom, volali sme ju Timi

ukulela
21. nov 2021

@weron201 my, ked sme sa s muzom nevedeli zhodnut, tak vybral syn .. s otcom maju vsetci mwniny v aprili a narodka na jesen. Vobec nevadi, ved sa da urobit aj 1 vwlja oslava, ked busu vacsi.

salima66
21. nov 2021

Timea alebo Eliška/Elisa

cajomila
21. nov 2021

Jednoznačne Sára.

ujaju
21. nov 2021

Sára, mám rada mená ktoré sa používajú tak ako sú, že žiadne zdrobneniny prezývky a neviem čo všetko 😉

sandrika1986
21. nov 2021

Timea

kaja118
21. nov 2021

Z tohto výberu Timeu jedine.

asia83
21. nov 2021

@weron201 Hoci neznesiem cudzie mená, nikdy by som také dieťaťu nedala, z týchto sa mi najviac páči Elina.

natinka86
21. nov 2021

Eliana

lilly2303
21. nov 2021

@weron201 neboj nič ja mám Miška na Michala 😂 termín som mala na 6.novembra a tajne dúfala že si nevyberie práve 29.september, ale náhoda je blbec no 😂

zdena1990
21. nov 2021

@lucka_ke aj naša je Timi ❤️

lilly2303
21. nov 2021

@weron201 kľudne daj aj Sára keď sa ti to meno páči, ja som pri prvej nedala lebo to bolo na moje narodeniny a dlho ma to stvalo že som mala dať

sandyan
21. nov 2021

Timea🥰

monka105
21. nov 2021

@weron201 Sára a Zoe sú aj moje top mená. ❤️ Moja sestra je Viktória, meno som jej vyberala ja, mamina chcela Martinu, má meniny na moje narodeniny a je naozaj super oslavovať s ňou naraz. 🙂

simona92101
21. nov 2021

@weron201 co tak namiesto Elina - Elisa/Eliza,alebo Ella ? Btw vsetky su pekne

zara1357
Autor odpoveď zmazal
moniikka
21. nov 2021

@weron201 my máme Tímeu a ani iné meno si pre ňu neviem predstaviť.

zuzikak
21. nov 2021

@weron201 vies ja som sa na to pozerala z toho pohladu, ze si pamatam, ked sestra dostala nieco na meniny a ja nie - necitila som sa dobre 🙂 . Mam deti s 2 tyzdnovym rozdielom a kym nepytaju oslavu s kamaratmi, oslavuju spolu (vzdy niekedy uprostred) a ja si to neviem vynachvalit. Je to na 1 termin a tym padom je to hned menej starosti a spokojny su obaja. Nemusim 4x rocne mysliet na nejake darceky. Proste 1x na vianoce obom a 1x na jar na narodky obom. Vybavene 🙂 Ale ak sa s tym nevies zmierit, hoci neviem preco... tak vyber ine meno 🙂.

kitycat
21. nov 2021

Ak je pre muza tom Elina a ty ho tieznpripustas tak by som mu to splnila. Meniny sa uz nejako extra neoslavuju, ci? Viac by ma stvalo, kebyze sa volam napriklad Eva a narodeniny mam 30.12 to je nakope ale aby ta stbalo ze maju surodenci spolu meniny a narodeniny... To je blbost

Z mena Sara nechapem, kde si tie roky drží popularitou

Strana
z2