Elvíra alebo Laura
Ahojte !
Potrebujem poradiť, mám dve srdcovky no neviem ktorú dať, píšte prosím dôvody prečo jednotlivé mena dať a prečo nie. Ďakujem pekne 🦋
Elvira za mňa nie, nepáči sa mi... Laura vpohode.
Tiez skor Laura 😊
Laura. Elvira sa mi hodi jedine pre nejaku
uz dochodkynu.
Laura, síce za posledné obdobie veľmi veľmi časté meno, ale Elvira zo je ako z osady
Elvira je ako pre carodejnicu. Jednu Elviru poznam a uplne sa jej to meno hodi.
Určite Laura. Elvíra vôbec.
Ďakujem baby, vidím že meno Elvíra nemá úspech.. chcela som sa spýtať aj preto či by ju potom nesikanovali za to meno... Mali sme v triede Agátu (na základke) podľa mňa úplne normálne meno, ale deti ju za to šikanovali. Dnes je ťažké vybrať normálne meno 🤷🏻♀️ Prípadne aké meno dievčenské by ste mi ešte poradili ?
@bilberryday ďakujem za názor, a čo si myslíš o tej šikane ?
Z tychto Laura.
A poradila by som do vyberu Anetu.🙂
Agáta je krásne meno, ako ju prosím ta sikanovali? Nejak nechápem.
@bilberryday ďakujem.🙃
Moja kolegyna je Elvira. Volame ju Elka.
Nikdy som sa nestretla s tým, že priamo meno by bolo dôvodom šikany ... keď budú decká chcieť niekoho šikanovať, tak si nájdu dôvod prečo sa mu vysmievať a aj keď sa dvaja v jednej triede volajú rovnako, jednému môžu vymýšľať posmešné prezývky a druhému nie... ale teda z týchto aj za mňa určite Laura, Elvíra sa mne osobne vôbec nepáči ... no je to na vás 🙂
@petra735 My sme mali v triede tiez Agatu,nikto ju nesikanoval,ale ja sa ani nepamatam ze by u nas niekoho sikanovali.....Som za Lauru,tiez to zdrobnovanie nie je ktovieco.....Elvira bude skor nezvyk pre mna,no len aby to nejako blbo neskratili🤔
@petra735 Podľa mňa sa dá aj za Lauru veľmi ľahko šikanovať - za môjho detstva sa na ne kričalo Larva 😒 ja som napríklad mala spolužiaka, čo sa volal Adam, úplne normálne obyčajné meno, že? No a niektorí spolužiaci ho volali Madam, rozprávali na neho v ženskom rode a snažili sa na neho navliekať sukne. Takisto bola terčom posmeškov spolužiačka Dominika 🤷🏻♀️ šikana nezáleží od mena a ani od vzhľadu, keď ju vycítia ako "slabý kus", nájdu si na nej čokoľvek, čo by človeku ani nenapadlo a naopak. Takže treba vyberať meno podľa iných kritérii, nie potenciálnej šikany 🙂 Za mňa je Elvíra krásne meno a Laura tiež, tá bola aj u nás v užšom výbere.
Veronika je pekné ale aj Laura...
Daniela sa ti nepáči? alebo Linda
Elvira je ako pre vesticu, Lauru deti budu komolit na larvu..:/ co taky mix - Aurelia?
Kolega mal Lauru a veľmi pekne ju volali Lali. Elvira sa mi osobne nepáči a vždy mi pripomenie akurát sovu z HP😬😉.

Mená sú Elvíra a Laura 🦋