Ešte stále nemáme meno pre bábätko - poraďte!
Dobrý deň,
onedlho sa staneme rodičmi a ešte stále nemáme vybrané meno. Vzhľadom na to, že bábätko na ultrazvuku nebolo dobre otočené a keďže som v rizikovom tehotenstve a nedali sa mi robiť žiadne iné vyšetrenia na zistenie pohlavia (alebo sme nechceli zbytočne riskovať a dali sme na rady lekárov radšej počkať) musíme vybrať dve mená. S manželom sme už 2-krát prešli celý kalendár a ešte stále sme sa nedohodli na mene. Preto Vás prosím o pomoc🙏🙏🙏. Ak by ste mali pekné, môže byť aj netradičné meno napíšte mi prosím.🙂 Viem, že to nie je len o mene, ale už ideme pomaly do finále a bolo by dobré nejaké vybrať😉
Ďakujem, Záborská
@zaborakahana prepac, nechapem tieto diskusie o menach, pozreli ste kalendar 2 krat a nic, teraz Ti tu napisu baby 200 mien, kazdemu sa paci nieco ine, no vyber si.... niekto chce nezvycajne meno, niekto klasiku...
@zaborakahana ahojky no mám doma 10 ročnú Melissku a mesačného Dávidka😊 toľko k menám.. inak veľmi sa mi ešte páči meno Nikolas a Stelka..Alebo Adelka 😊 pekný deň
@maminkasisa viem, že napíšu množstvo mien, ale možno je také čo sme nechceli alebo sme ho jednoducho prehliadli a keď ho uvidím tu, budem hneď vedieť že to meno chcem
daniel-daniela
Dean, Teo , Dalia , Stella
@zaborakahana cudzí ľudia majú vybrať meno vášmu dieťaťu?
Veď by si aj mala mat nejaký vzťah k tomu menu. Napr podľa niekoho koho obdivujem, či babky, alebo ak si niekomu za niečo vďačná, alebo je to meno jednoducho tvoja srdcovka
Ale ok, dievčatko Anna Sofia a chlapček Adam Kristof, ale tieto mena si asi v kalendári videla
@zaborakahana Mame Adama druheho sme chceli Adrianano pozerala som serial a bol tam pekny herec co sa volal Patrik a tak sa mi to meno zapacilo, ze mame Patrika a mlady je velmi spokojny s menom. Dievcenske Tatiana, Tamara
@pribinak ja viem že väčšinu sme asi už doma spomínali, len možno sme nejaké prehliadli, a nevravím že si vyberiem meno podľa ostatných, potrebujem len poradiť, prísť na iné myšlienky, možno nájdeme také o ktorom sa doteraz ani nevedeli a povieme si že to bude to naše meno...
@zaborakahana Isabela, Livia, Jasmina, Olivia, Ester, Lea, Laura, Anika, Emilia, Mia, Isla, Ines, Romy...
Marko, Max, Leo, Leon, Adam, Alex, Izak...
Ahoj Irisa, Otis, Noel Ariana,
@stanulienkat och, aj my mame Tatianu, dievca. A tiez said volam Stanislava, ak mas ty Nick podla men😊.
Tatiana je pre mna krasne meno. Este some nebola Ani tehotna, a vedeli sme, ze dievca bude Tatiana. Dcera ma 4,5 roka a ziadnu in I Tanicku nepozname😂. Syn je Branko. Nie Branislav, ale Branko
Pre mňa je Stanislava a Daniela. A chlapčenské Ján a Ondrej.
@zaborakahana ja mam teda Tatianu a Branka. Chcela some meno Ondrej, manzelovi aa nepacilo. A keby mame Este Jedno dievca, bola by Marina
@zaborakahana my sme meno vyberali tak, ze sme na papier napisali 10 mien, ktore sa nam pacia. A v jednom z nich sme sa zhodli. Nakoniec sme vybrali meno podla postavy z nasej oblubenej knihy.
@kittykat22 a prezradis?
Ahoj, my mame Terezku, ak bude druhe dievcatko, tak bude Marína, ak chlapcek, tak Martin, teraz idu do mody tradicne mena
Alžbetka,Eliška,Veronika,Miško,Maťko-Matej,Jonatán.
Michaela,Simona,Marek,Adam.
Naša dcéra je Bianka Lea a syncek Michal
Ja snívam o Eliške (Elizabeth) 😍 a s chlapčenským mam tiež problém, žiadne sa mi nepáči 😀
My sme si pri prvom vypísali z kalendára mená - jeden stĺpček pre chlapcov manželov a pre dievčatá môj a ako sa nám rodili deti, tak sme dávali mená, podmienka bola, aby meniny a narodeniny neboli blízko seba. Tiež je to aj vzájomnej dohode. Držím palce, že vyberiete to najkrajšie meno pre vaše dieťatko. A v pôrodnici aj tak sa pýtajú na obidve mená.
Máme Lauru, Michaelu a Kristínku a keby sme mali chlapca, bol by Ján alebo Daniel. A keby sme mali ešte dievčatko, bola by Olinka 😀
@zaborakahana my mame Aurela a Ameliu. Ale paci sa nam aj Milica, Alana, Alan, Galina, Jela a Estera
Pohlavie mozete z krvneho testu zistit my sme ho robili koli genetike ci je ok a tam bolo aj pohlavie zistene. Ja som vybrala meno Natalie lebo same akoby prišlo na um mala som pocit ze to chce babatko 🙂este nez sme zistili pohlavie a middle name Danielle Lebo mama je Daniela ale nechcela som uplne to iste meno. Maly je Jesse Lebo znamena “ dar “ a vzdy sa mi pacilo v pesnicke Jesse’s girl -Rick Springfield.. priezvysko je talianske a hodi sa k menam . Deti su Kanadania. K slovenskemu priezvysku by som volila slovenskejšie mena keby som žila na SK .
je tu aj cela skupina, mozno Ta ta inspiruje
@stanislavicenka ale mne sa moje meno velmi nepaci. A tebe?
@zaborakahana moje druhé dieťa dostalo meno až keď dom ho uvidela. Mali sme vybraté 3 iné a keď sa narodil, prišlo aj to správne meno samo od seba.
dievcenske: sarlotka dorotka matilda greta amelia masa julia marina karolina adela eliska. chlapcenske ferdinand maximilian alexander mojmir viktor ctibor artur. ja osobne by som nedaval meno z tych najpopularnejsich a ani z tych najnepopularnejsich. neviem mne sa nepacilo se mame vtriede 7martinov. . . a teraz vsade vela jakubov. jakub je pekne meno. aj sofia je pekne meno. len ta frekvencia je vysoka

Tatiana- Tanicka