icon

Ešte stále nemáme meno pre bábätko - poraďte!

zaborakahana
6. máj 2020

Dobrý deň,
onedlho sa staneme rodičmi a ešte stále nemáme vybrané meno. Vzhľadom na to, že bábätko na ultrazvuku nebolo dobre otočené a keďže som v rizikovom tehotenstve a nedali sa mi robiť žiadne iné vyšetrenia na zistenie pohlavia (alebo sme nechceli zbytočne riskovať a dali sme na rady lekárov radšej počkať) musíme vybrať dve mená. S manželom sme už 2-krát prešli celý kalendár a ešte stále sme sa nedohodli na mene. Preto Vás prosím o pomoc🙏🙏🙏. Ak by ste mali pekné, môže byť aj netradičné meno napíšte mi prosím.🙂 Viem, že to nie je len o mene, ale už ideme pomaly do finále a bolo by dobré nejaké vybrať😉

Ďakujem, Záborská

Strana
z3
stanulienkat
6. máj 2020

Tatiana- Tanicka

maminkasisa
6. máj 2020

@zaborakahana prepac, nechapem tieto diskusie o menach, pozreli ste kalendar 2 krat a nic, teraz Ti tu napisu baby 200 mien, kazdemu sa paci nieco ine, no vyber si.... niekto chce nezvycajne meno, niekto klasiku...

nikimeli
6. máj 2020

@zaborakahana ahojky no mám doma 10 ročnú Melissku a mesačného Dávidka😊 toľko k menám.. inak veľmi sa mi ešte páči meno Nikolas a Stelka..Alebo Adelka 😊 pekný deň

zaborakahana
autor
6. máj 2020

@maminkasisa viem, že napíšu množstvo mien, ale možno je také čo sme nechceli alebo sme ho jednoducho prehliadli a keď ho uvidím tu, budem hneď vedieť že to meno chcem

karhu
6. máj 2020

daniel-daniela

andreal1
6. máj 2020

Dean, Teo , Dalia , Stella

pribinak
6. máj 2020

@zaborakahana cudzí ľudia majú vybrať meno vášmu dieťaťu?
Veď by si aj mala mat nejaký vzťah k tomu menu. Napr podľa niekoho koho obdivujem, či babky, alebo ak si niekomu za niečo vďačná, alebo je to meno jednoducho tvoja srdcovka
Ale ok, dievčatko Anna Sofia a chlapček Adam Kristof, ale tieto mena si asi v kalendári videla

vamajka
6. máj 2020

@zaborakahana Mame Adama druheho sme chceli Adrianano pozerala som serial a bol tam pekny herec co sa volal Patrik a tak sa mi to meno zapacilo, ze mame Patrika a mlady je velmi spokojny s menom. Dievcenske Tatiana, Tamara

zaborakahana
autor
6. máj 2020

@pribinak ja viem že väčšinu sme asi už doma spomínali, len možno sme nejaké prehliadli, a nevravím že si vyberiem meno podľa ostatných, potrebujem len poradiť, prísť na iné myšlienky, možno nájdeme také o ktorom sa doteraz ani nevedeli a povieme si že to bude to naše meno...

nickpick
6. máj 2020

@zaborakahana Isabela, Livia, Jasmina, Olivia, Ester, Lea, Laura, Anika, Emilia, Mia, Isla, Ines, Romy...
Marko, Max, Leo, Leon, Adam, Alex, Izak...

annaconkova
6. máj 2020

Ahoj Irisa, Otis, Noel Ariana,

stanislavicenka
6. máj 2020

@stanulienkat och, aj my mame Tatianu, dievca. A tiez said volam Stanislava, ak mas ty Nick podla men😊.
Tatiana je pre mna krasne meno. Este some nebola Ani tehotna, a vedeli sme, ze dievca bude Tatiana. Dcera ma 4,5 roka a ziadnu in I Tanicku nepozname😂. Syn je Branko. Nie Branislav, ale Branko

elenajezova
6. máj 2020

Pre mňa je Stanislava a Daniela. A chlapčenské Ján a Ondrej.

stanislavicenka
6. máj 2020

@zaborakahana ja mam teda Tatianu a Branka. Chcela some meno Ondrej, manzelovi aa nepacilo. A keby mame Este Jedno dievca, bola by Marina

kittykat22
6. máj 2020

@zaborakahana my sme meno vyberali tak, ze sme na papier napisali 10 mien, ktore sa nam pacia. A v jednom z nich sme sa zhodli. Nakoniec sme vybrali meno podla postavy z nasej oblubenej knihy.

tkmama
6. máj 2020

@kittykat22 a prezradis?

ladybug138
6. máj 2020

Ahoj, my mame Terezku, ak bude druhe dievcatko, tak bude Marína, ak chlapcek, tak Martin, teraz idu do mody tradicne mena

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
babababka
6. máj 2020

Alžbetka,Eliška,Veronika,Miško,Maťko-Matej,Jonatán.

jaja20
6. máj 2020

Michaela,Simona,Marek,Adam.

biankalea
6. máj 2020

Naša dcéra je Bianka Lea a syncek Michal

s_a
6. máj 2020

Ja snívam o Eliške (Elizabeth) 😍 a s chlapčenským mam tiež problém, žiadne sa mi nepáči 😀

rencazranca
6. máj 2020

My sme si pri prvom vypísali z kalendára mená - jeden stĺpček pre chlapcov manželov a pre dievčatá môj a ako sa nám rodili deti, tak sme dávali mená, podmienka bola, aby meniny a narodeniny neboli blízko seba. Tiež je to aj vzájomnej dohode. Držím palce, že vyberiete to najkrajšie meno pre vaše dieťatko. A v pôrodnici aj tak sa pýtajú na obidve mená.

25daniela
6. máj 2020

Máme Lauru, Michaelu a Kristínku a keby sme mali chlapca, bol by Ján alebo Daniel. A keby sme mali ešte dievčatko, bola by Olinka 😀

danielaaa212
6. máj 2020

@zaborakahana my mame Aurela a Ameliu. Ale paci sa nam aj Milica, Alana, Alan, Galina, Jela a Estera

miadi
6. máj 2020

Pohlavie mozete z krvneho testu zistit my sme ho robili koli genetike ci je ok a tam bolo aj pohlavie zistene. Ja som vybrala meno Natalie lebo same akoby prišlo na um mala som pocit ze to chce babatko 🙂este nez sme zistili pohlavie a middle name Danielle Lebo mama je Daniela ale nechcela som uplne to iste meno. Maly je Jesse Lebo znamena “ dar “ a vzdy sa mi pacilo v pesnicke Jesse’s girl -Rick Springfield.. priezvysko je talianske a hodi sa k menam . Deti su Kanadania. K slovenskemu priezvysku by som volila slovenskejšie mena keby som žila na SK .

gladys_07
6. máj 2020

je tu aj cela skupina, mozno Ta ta inspiruje

https://www.modrykonik.sk/group/4103/

stanulienkat
6. máj 2020

@stanislavicenka ale mne sa moje meno velmi nepaci. A tebe?

hettinka
6. máj 2020

@zaborakahana moje druhé dieťa dostalo meno až keď dom ho uvidela. Mali sme vybraté 3 iné a keď sa narodil, prišlo aj to správne meno samo od seba.

juliet86
6. máj 2020

dievcenske: sarlotka dorotka matilda greta amelia masa julia marina karolina adela eliska. chlapcenske ferdinand maximilian alexander mojmir viktor ctibor artur. ja osobne by som nedaval meno z tych najpopularnejsich a ani z tych najnepopularnejsich. neviem mne sa nepacilo se mame vtriede 7martinov. . . a teraz vsade vela jakubov. jakub je pekne meno. aj sofia je pekne meno. len ta frekvencia je vysoka

Strana
z3