icon

Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca

bejkidielko
9. dec 2021

Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...

moonlight1210
9. dec 2021

@bejkidielko Este mi napadlo, dajte Stanislav. To bol aj cesky premier 🙂

lucka_ke
9. dec 2021

môj je Radko (Radovan), ale páčilo sa mi aj Gregory len mi to neprešlo 🙂 k vášmu priezvisku by pristalo aj Richard ako už niekto písal, alebo Daniel

miskasiska
9. dec 2021

My máme Jonáša a volám ho Jony 🙂 Je to nezvyčajné a super zároveň 🙂

saganka
9. dec 2021

Tadeáš, Viktor, Gabriel.... aj ked uz spominani Richard Gross a Alexander Gross su uplne top

lily14
9. dec 2021

Timon, Timotej

bagerka
9. dec 2021

@bejkidielko Florian

nelca84
9. dec 2021

v spojeni s priezviskom sa mi paci Richard alebo Roman

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@anjelicek26 fuha tak gratulujem a obdivujem.. Tak. Ja sa priznam ze som bola. Kúsok smutná ale to rychlo prejde💚

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@lily14 timon sa narodil pred dvomi mesiacmi kmotre 😊

anjelicek26
9. dec 2021

@bejkidielko tak clovek by mal rad jedno aj druhe, to je pochopitelne. My mame momentalne rovnovahu, uvidime, kam sa preklopi vaha 😂

bejkidielko
autor
9. dec 2021

@monro ano. Nadherne a ako ho volate len alan že

basska_b
9. dec 2021

@anjelicek26 Toto si ty, že? 😁 ježiš a ďalšie teraz v júni do partie, to je super. Gratulujem

anjelicek26
9. dec 2021

@basska_b jej toto bolo davno ♥ Ano dalsie junove, keby to clovek takto planuje, nikdy mu to nevyjde 😂 S muzom si vravime, ze je to nase jedine plodne obdobie v roku 😂

asenet
9. dec 2021

Jonatán

basska_b
9. dec 2021

@anjelicek26 To hej, super to máte - zrejme 9 mesiacov pred tým júnom je super plodný mesiac 👍 my máme dve februárové dievčatá a chceli sme aj tretie februárové, no nakoniec bude júlové. Čo to bude, to ešte nevieme 😀 to je krásne, toľko detičiek. Aj ja by som chcela, no asi je to nad moje sily. Uvidíme s tým tretím, ako to pôjde

blah24
9. dec 2021

@bejkidielko my mame Benedict

oblecenie99
9. dec 2021

Ja som mala obdobie, keď som chcela, aby sa malý volal Abel.. prešlo ma to :D Nathanov, Teov, Mateov je teraz celkom veľa, v mojom okolí určite, aj keď sú nezvyčajné, ale celkom časté v poslednom čase.. ja mám doma Gabriela, kedysi celkom letelo to meno, teraz sa mi zdá, že sa ich rodí menej, aj preto som si to meno zvolila. Keby bol dievča, mal by aj 100 mien, ale takto sme meno riešili ešte aj na chodbe v pôrodnici :D

oblecenie99
9. dec 2021

@anjelicek26 Pozor na to "máme ešte čas s výberom mena", ja som dievčenských mala prichystané dosť, chlapčenské skoro nič, a napokon sme nevedeli ani hodinu pred pôrodom, ako sa bude malý volať :D

maris5
9. dec 2021

Ked chces netradicne... Koriolan, Mstislav....
Mame znamu a jej synovia su Matias a Tobias. Mne pride divne davat detom podobne mena a este ked su aj dvojcata.

anjelicek26
9. dec 2021

@oblecenie99 tak este len 12ty tyzden, dnes som bola na genetike, vysledky budeme mat dva dni pred vianocami, tak uvidime pohlavie... nerozmyslam nad tym, kym neviem presne co to bude 😂

mizu89
9. dec 2021

@bejkidielko ahoj my máme dvoch chlapcov a obaja majú po 2 mená.
Leonard Matthew
Teodor Nicolas
Priezvisko nemecké Tonhajzer

21anjelik19
9. dec 2021

@bejkidielko necitala som ostatne komentare ale za mňa top je Artur ale nam sa nehodi vobec k priezvisko bola by zla vyslovnost .... och krasne to je meno 😍🤣🤣 Artur ❤

monro
9. dec 2021

@bejkidielko áno, Alan, má 17. Keď bol menší, volali sme ho Alanko, babky ho stále tak volajú.

denda007
9. dec 2021

Mojžiš, Tadeaš

clementine171
9. dec 2021

K vášmu priezvisku sú podľa mňa top Alexander a Richard. Ale tie si myslím zrušila že nie. Tak ak chceš aby pasovalo k bratom, tak ten Kristián (aj keď počujem Kiko tak sa mi ježia chlpy viac ako pri Šaňovi :D) a Alan je pekné meno ale k priezvisku mi až tak nepasuje. Ešte mi napadlo Damián aby bolo án na konci, ale tých máme v okolí tiež celkom dosť, tak netradičným menom by som to nenazvala.

annienn
9. dec 2021

@barb06 žena my máme rovnaký vkus na mena 🙂 najmä tá srdcovka, na mňa pozerali ako na blba, rodina sa išla zblázniť, či mi šibe... :D nakoniec žreb vybral iné, lebo sme sa nevedeli s manželom dohodnúť.

barb06
9. dec 2021

@annienn no ja by som ho synovi kľudne dala, ale presne tak ... rodina a hlavne muž na mňa pozerali, že to nemyslím asi vážne ... sestra mi vyfúkla Sebastiana, tak aspoň Nikolasa som si presadila u muža, ktorý chcel mať samozrejme po sebe Janka už ani neviem koľkého v poradí, takže som pretrhla túto tradíciu

jana7638
9. dec 2021

My máme doma malého Andreasa a ešte som nepočula,že by na ihrisku kričali rovnaké meno,ani v škôlke nemá menovca 🙂

catalin
9. dec 2021

@bejkidielko Evan, Jonathan

marilora
9. dec 2021

@bejkidielko Liam , Samuel,