Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca
Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...
@bejkidielko Krystof? Tristan? Rodan?
Alexander Gross? To akože v preklade Alexander Veľký? Preboha, len to nie.
Daj mu nieco pasujuce, ale nie kvázi exoticke. Lebo sebikov a maxikov sú dnes plné škôlky.
Urban Gross ako riť na šerbel
Felix, Gregor, Viliam
@bejkidielko liam
Eliáš, Jonáš, Tadeáš, Damián,
Damian sa páči aj mne.
Máme podobne tvrdé, krátke priezvisko a naši chalani sú Theodore a Leonardo (ak bude tretí chalan v budúcnosti bude Matthias) možno pomôže ...z Vášho výberu mi Alan znie veľmi zaujímavo v spojení z priezviskom 🙂
Liam
Aron
@bejkidielko a čo tak Lukas
@bejkidielko mám kamaráta s menom Alfréd a nikoho s týmto menom nepoznám.
@roobett fuuha
My mame Kristian a Adrian a dalsi ak by bol by bol Sebastian... 😅
Simsalabim.Dost nezvycajne?
@dzina007 krasne meno🙂
@maminkadeticiek ja aom to tak nemyslela. Vysvetlila aom to vyssie. Ale nevadi. Vždy is musi niekto rýpnut
@dramaqueen dakujem.
K tým čo máte by som dala rovnako zakončené a podobne dlhé. Justinian, Valerian, Aurelian. Nedala by som Alan, to je príliš krátke. A zároveň významovo sa vám hodí do trojice Justinian. Maximilian (veľký, veľkolepý), Sebastian (ctihodný), Justinian (čestný, spravodlivý)
@bejkidielko gregor, anakin.
Počuvaj a čo tak Fabián ? Maximilián Sebastián a Fabián...Gross, super nie?
Za Teodora by som sa mamke velmi podakovala, to už skôr Daniel, Benjamin neni zle, to bude maminkin benjaminek , ale ten Fabián sa hodi aj koncovkou
@bejkidielko Floriána, Frederik, František 😀
@bejkidielko Albert
leon
Co tak Jonatan? Este stale trosku nezvycajne, velmi pekne meno podla mna a uplne sadne k menam bratov.

My máme Huga a Alana ;)