Inšpirácie na výber mena pre dievčatko
Ženy prosím poraďte alebo dajte inšpirácie na meno pre dievčatko priezvisko Gogolova 🙈 čím viac tie mena pozerám tým menej sa mi akékoľvek páči 🙈 mala som vybraté Ella ale priateľ sa nejako nestotožnil 😀
@nikess123 ja mám Anežku 💗
My máme doma Sofiu, teraz čakáme druhé dievčatko a páčilo sa mi viac mien ale manžel sa s nimi nestotoznoval..Nakoniec budeme mat zrejme Améliu ❤️( ak nas nenápadne niečo iné )v hre je ešte aj Elisa
Ale páčia sa mi aj Sabina, Júlia,Tamara ..veľa mien ale nájsť to správne je hotové umenie 🙈
Petronela
Laura 😉
@nikess123 meno Greta znie s priezviskom super👍
@senta_sofia
@nikess123 ja som vždy chcela dcéru Elu. A mužovi sa to vôbec nepáčilo,tak sme presne spravili kompromis a máme Elišku,ktorá je pre mňa často moja vysnívaná Ela 😍🙂podotýkam,že máme aj chlapcov Miska a Riska,tak už sme to doladili s tou Eliškou. Ale mne osobne sa páčilo aj Lujza. Len muzovi nie. Vo vašom prípade sa mi páči aj tá Olívia a Greta.
Dominika?
Agáta, Gabriela, Bella
Ak sa oteckovi paci Lujza a tebe nie, tak dajte kompromis, Lucka, je to krasne meno aj slovenske aj medzinarodne a po cele desatrocia nevychadza z mody.
Lena Gogolová
Viem, ze su to uplne odveci mena, ale v jednej pracovnej ponuke som natrafila na pani menom Claret a velmi sa mi zapacilo. Potom sa mi este pacia marion a celkom sa mi zapacilo aj Lynette (nevjem ako sa to pise - Zufale manzelky). Ale k vasmu priezvisku (aj tak by som ti odporucila dat svoje ako priatelove, iba, ze svadba uz bola naplanovana) sa mi naozaj hodi hocijake... terezia gogolova, katarina gogolova, iveta gogolova su take prve, ktore mi napadli okrem vyssie pisanych
@nikess123 Linda Gogolova, Barbora Gogolova
Sára, Lívia ❤️
Lenka
@nikess123 Aurélia Gogolová🙂, myslím ze by sa to dalo skratit na Rela,alebo Ela a meno je podla mna krasne aj pre dieta aj pre dospelu ženu
@nikess123 mne by pasovalo aj Marianna
Daj si po čom ti srdce pišti. Ella je nadherne pre mna bolo dokonale uz pri tehotenstve so synom. Tak ako sa niektorym toto nepači niekomu sa slovenske mena nepacia. Najlepšie ak komentuju mena tie osoby, ktore radsej nezverejnia ake oni vybrali. Aj Julia je pekne meno.
Valentínka Gogolova

@nikess123 ja ti nejdem radiť, ale môj muž vedel meno už hneď po tom ako som mu ukázala 2 čiarky na teste 😅 strašne moc chcel Lujzu, no nemala som to srdce mu to vyhovárať a aj teda bolo dievčatko 🙂