icon

Je meno Valentína vhodné pre dievča?

26. júl 2024

Ahojte… rada by som si len prečítala, aký názor má pár z vás… Veľmi sa mi páči meno pre dievčatko Valentína, avšak nikoho s takým menom nepoznám, chcem sa preto spýtať, ak sa tu niekto tak volá, vysmievali sa vám niekedy za to meno? Alebo ho považujete za meno z kategórie ako vytrestať dieťa už od mala? Budem rada za každý pohľad ktorý pomôže v rozhodovaní ešte medzi Karolínou.😅

Strana
z2
ivangeline
26. júl 2024

Mne sa nepáči.

basska_b
26. júl 2024

Na kazde meno sa da zvyknut, podla mna je mile, mne podaktori ofrflali aj meno Albert, co je podla mna uplne normalne a ziadny ulet a teraz si uz ani nevedia predstavit, ze by sa volal inak... jediny problem vidim (taky prakticky) s menami, kde musi dieta alebo rodic vypismenkovat, ze ako sa vlastne cita a pise jeho meno... napr. na ihrisku bol chlapec Eliah s opatrovatelkou, vyslovovala ho Íláj... samozrejme, asi mal rodica nie Slovaka a mozno ani nebudu zit na SK, ale myslim to ako priklad.

ewelinna
26. júl 2024

Krásne meno, dcéra chodí na modernú gymnastiku s nositeľkou tohto mena. Volajú ju Val, medzi sebou...

anega79
26. júl 2024

V Taliansku ich tu mame plno, aj moja kamoska je. Je to pekne meno, volam ju Vale

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
altair
26. júl 2024

Sestra aj mamka sú Valentíny, voláme obe Valika a sestra sa nestretla s tým, že by sa jej niekto vysmieval. Mamka spomína, že jej sa v škole "smiali", respektíve volalai ju Tereškovová., keďže to bolo v čase,.keď letela do vesmíru. (Vedomostná vsuvka: Valentína Tereškovová bola prvá žena vo vesmíre) Mne sa to meno ako dieťaťu páčilo viac ako moje, lebo bolo výnimočné.

sisaka
26. júl 2024

Nepáči sa mi, znie mi rusky, keďže sa mi to spája s kozmonautkou Tereškovovou, takže koli tejto asociácii by som to meno nedala a tiež pre mňa dlhé meno, ktoré budú všetci skracovať na Val a ešte horšia možnosť na Tina.

sisaka
26. júl 2024

@altair 😂 presne to spojenie mám aj ja

muchotrafka298
26. júl 2024

Pre mna je to bezne meno, sama by som ho dietatu nedala. Ale nijak ma nerusi. Znie mi ale rusky, tak ako napriklad Nadezda.

maryetta
26. júl 2024

Vzdy sa mi to meno pacilo-registrujem ho od malicka kedze je to den mojich narodenin.
Je nezvycajne. Poznam jednu Valentinu. Ale dcérkam som vybrala ine meno.

fajnova
26. júl 2024

Krásne meno, jemne, nezne

kate_cs
26. júl 2024

Na vysokej škole som mala spolubývajúcu s týmto menom. Volali sme ju Valentína, alebo Tina. To meno budeš cely život vyslovovať ty, je úplne jedno, čo ti nápisu cudzie ženy na internete. Musí sa páčiť tebe.

araavdva
26. júl 2024

To meno je nádherné. Keby mám ešte jednu dcéru tak by som bola rada keby sa tak volala.
Naopak Karolína sa mi nepáči. Neviem vysvetliť prečo, Valentína je nádherné meno.

zuzana76
26. júl 2024

Pekne meno, pací sa mi

muchotrafka298
26. júl 2024

Este jedna dolezita vec, daj svojmu dietatu take meno, ako chces ty. Nepocuvaj okolie a nedaj sa ovplyvnovat. Paci sa Ti? Tak chod do toho. Lebo meno je rozhodnutie rodicov, nie kamaratov, susedov, anonymnych zien na diskusnom fore, babiek ani kolegov.

kleopatra32
26. júl 2024

Ja poznam jedno dievcatko s tymto menom. Volaju ju Valentínka alebo Vali. Pekné meno.

rorino
27. júl 2024

Veľmi pekne meno,keby som mala mať dieťa,tak by to bola prvá voľba.

andy_sixx24
27. júl 2024

Toto bolo 1. meno pre ktoré som sa rozhodovala. Nakoniec vyhralo iné ale keby mám ešte jedno dievčatko (kiežby) tak by bola Valentínka

ivana11155
27. júl 2024

Kamoska ma Valentinu, volaju ju Tinka, ucitelky Vali. Meno v pohode, nie je az take frekventovane, niekto presne take mena hlada.

mariazatkova
27. júl 2024

Môže byť. Hlavne aby sa hodilo k prizvisku

ivanka33
27. júl 2024

Valentínka, alebo Valentýnka... krásne meno❤️

duracelka13
28. júl 2024

Moja malá susedka sa tak volá. Podľa mňa je to krásne dievčenské meno. Naproti tomu chlapčenská verzia Valentín mi príde divná, zrejme preto že ju nám spätú s detstvom a mimo Valentínom🤦

mariynka
3. aug 2024

Mame v rodine, aj ja som chcela pri druhom valentinu😍😊

mariynka
11. okt 2024

Krasne.chcela som aj ja Valentinu

Strana
z2