Je podľa vás meno Viliam pre chlapca ako za trest?
Ahojte, co myslite? Je to hrozne meno pre chlapca?
Je to pekne meno pre chlapca.
Jeden z mojich synov je Viliam.
Je to pekné meno.
Uplne normalne, pekne meno
Pre mna je to krasne meno
Prečo "hrozné"?Každé meno je pekné,ak je to dieťa ľúbené.
Nie je ako za trest. Pre dieťa určite nie. Možno pre toho človeka, ktorý to tvrdí. Toho by som s radosťou potrestala tým, že by som to meno dieťatku dala a on by bol nútený ho tak volať.
Je to normálne meno ako každé iné. Vobec nie je ako za trest či hrozné.
Meno to nie je zlé. Len v našich končinách ho nikto nebude volať Viliam. Bude Vilo. 🤷
Mne sa páči
Vilko znie milo a Viliam honosne.
Mne sa páči, zvažovali sme ho pre syna. Akurát som nechcela, aby ho volali Vilo, tak sme dali iné 😄
Mne sa páči a aj tá skratka Vilo/Vilko, ľahko sa to vyslovuje, nie je tam tvrdé R a G, ktoré v menách nemusím a rovnako nie je moc dlhé ako Sebastián alebo Maximilián alebo príliš kráke ako Leo a tak. Najkrajšie mená mi prídu také 5 až 6 písmenkové. Je to tak akurát, ani veľa ani málo.
Nie,za trest je Noah Bryndza a podobne skvosty.
Viliam je pekné meno veľmi.
Meno Viliam je krásne a honosné meno, žiadne meno nieje za trest ak sa správne skombinuje s priezviskom. Mali sme ho v užším výbere, ale nakoniec zvíťazilo iné..
Nerozumiem otázke..každému sa síce páči niečo iné, veď sto ľudí sto chutí, ale nerozumiem prečo by meno Viliam malo byť ako za trest..je to fajn meno pre chlapca..nenesie v sebe žiadnu nadávku, ani nič poburujúce 🤷
Za mňa krásne meno. Zvažovala som ho.
Nie
Mám synovca 6rocneho voláme ho Viliamko, Vilko, Vilík a sedi mu to veľmi aj k priezvisku
Bože, to co je za otázka. Prečo za trest? Nie je ani smiešne, ani vulgárne, ani oplzle... Krásne chlapčenské meno, podľa vkusu kazdeho
Normálne neotrepane pekne meno
Prečo hrozné? Pre koho? Neexistuje meno, ktoré sa páči všetkým.
Uplne normalne meno, ziadnu skodu nenarobi. Uz som tu citala ine mena, ktore budu tych chudakov ludi prenasledovat cely zivot 😀.

Nie. Ale krasa cohokolvek je subjektivna