Je Štefánia vhodné meno pre dievčatko?
Aký je váš názor na toto.meno, priezvisko bude mať na Š
Pokiaľ ju budete volať Štefánia tak ako ju pokrstiť, tak prečo nie. Tie skratky sa mi nepáčia ani u iných mien. Napríklad Daniela je krásne meno, ale Danka a dana je hrozne. A určite lepšie ako tie typické tuctove mena co keď zakričí na sídlisko a pribehne 30 deti
@jaja1979 chudiatko
Ježiš to je strašné meno 🫣 Števka
Napr. Moja mama sa volá podľa OP Jurina, nikoho iného s takým menom nepoznám a okrem úradov ju asi nikto tak nevolá
Mia nebudú vedieť deti napísať, ale Štefániu už áno 🤣 či sa chce, či nie, mená sú aj vecou doby, módy a vývoja. Stratili sa Kordélie, Lukrécie atď. A páčiť sa niekomu naďalej môžu, rozumiem, ale práve pri mene dieťaťa by som sa neriadila formulkou - čo sa páči mne je dôležité. Deti sa na tom budú smiať, ono s tým bude žiť... No neviem. Toto nie je samozrejme nejaké katastrofické, ale zastaralé už proste je, asi by som to trochu zvážila.
Ja ked som povedala rodine ze dieta sa bude volat Tereza, to bolo komentarov🤦...a dodnes nelutujem, mne sa to meno paci. Takze ak sa vam paci Števka, tak sa nepytajte nikoho na nazor....
Mala Štefy /Stefy...
@drahusa333 joj toto som aj ja pocuvala.
A teraz pocuvam ze meno im tak pristane….
Chudatko, nerobte jej to
Ty by si sa chcela volať Štefánia? Ja teda určite nie pre boha
Moja kamoška sa tak volá pekne meno
Aj meno Faustina je dost netradicne, a stretla som mladu dievca, skolacku, ktora sa takto vola, a zvykli sme si, dokonca jej to meno pristane a hodi sa jej.preco sa z mien robi strasiaka netusim...
@dominikamacakova ako som už písala bratrancova manžela sa tak volá a nemá s tým menom žiadny problém
Ja mam 2 kolegyne Stephanie. Jedna ma okolo 37 rokov, druha okolo 25.
@autor ja kebyže sa volám Štefana, Žofia, Božena atď, tak radšej vyskočím z okna 😀 Prinajmenšom by som sa dala premenovať
Mne sa strašne páči FERNANDA
Štefánia môže byť

Urcite krajsie ako teraz moderne Mie, Fie a mena, ktore chudata deti nebudu vediet ani napisat. Ale kazdemu sa paci nieco ine. To, ze sa uz toto meno nedava, neznamena, ze nie je pekne. V minulosti uplne bezne a nikto sa nad tym nepozastavoval. Napr.moja teta sa vola Apolonia. My tiez zvazujeme, ze dame "starodavne" meno