Je Štefánia vhodné meno pre dievčatko?
Aký je váš názor na toto.meno, priezvisko bude mať na Š
Keď ste sa na ňom obaja s mužom zhodli, tak naše rady nepotrebuješ.
Krásne meno, tradično - netradičné. Určite bude jedina v školke, alebo na pieskovisku, medzi Zarkami, Larkami, Ninami, Sofinkami, Miami a podobne. Je to pekné meno, v tejto klasickej slovenskej podobe, žiadny Stephany a podobne.
Autorka, tiež nerozumiem tomu, radiť sa na MK o mene tvojho a manželovho dieťaťa. Ak sa manželovi páči, a ty si nie istá, tak radšej dáš na cudzie ženy na fore, ake keby si mala urobiť radosť mužovi?
U nás je dievča s takým menom a volajú ju Pišta🤦🤦🤦
Kľudne daj😉no a čo,že je staré,no a čo,že ho je málo,no a čo,že sa niekomu nepáči.Len prosím ťa nedávaj tie nemožné anglické skomoleniny😂😉Veľa šťastia a zdravia prajem
NIeee 😔
Ja poznám len jednu, mladá zlatá baba, celý život ju volajú Števka (šťeuka). Mne sa to meno spája s ňou a nemala by som problém dať dieťaťu.
A volať ju budú tak, ako ju vy naučíte, ako si neskôr ona bude priať.
Nie, vzdy mi to evokuje daku babku. Stefania, Eleonora, Antonia, Frantiska, Jozefina...ta ista skupina
Mne sa nepáči. A otras je na tom mene hlavne to že ho každý zhovaduje. Steva, Stevina.... to ani zďaleka nešlo okolo Štefánia. Ale tak vy ste rodičia tak si dajte aké chcete
Nie
Nádherné meno. Štefánia aj Števka.
Gretka je nadherne meno. Podla mna tvoje dieta bude meno Stefania na 99,9% neznasat a hadam jej to neurobis. Totalne zastarale babkovske meno. Nie som fanisuk Soffi, Emiek, Zariek a podobne, ale toto vazne nie
Šarlotka
Je to podľa mňa krásne a teraz aj nezvyčajné meno. Podobne ako Valéria, Amália, Melánia, Zina a podobne. Mne sa práveže takéto mená páčia, naopak také Ema, Ela, Nela, Zara uz mi prídu veľmi otrepané
Strasne meno. Tak ako Jozefína, Ursula a podobne tetkovske mena. Pod tymto menom si neviem predstaviť nikoho ineho ako tetu s karfiolom na hlave + zastera.
Neries nazory ostatnych, ked sa vam meno paci. Kazde jedno meno sa da povedat pekne i skaredo. My mame Ľudmilku. Tiez na nas ludia pozerali, ci naozaj a teraz ,ked sa mala niekde predstavi, sa kazdy pozastavi, ake krasne meno. Riadte sa len sebou, je to vase dieta.
Nerob to tomu dieťaťu
Ja sa volám Štefánia
A nejako som nikdy meno neriešila.
🥰☺️☺️
Ja poznam dve a obidve velmi mile, takze nemam toto meno nejako v zuboch. Podla mna kludne moze byt, je to normalne meno, nevyzera ako pomsta rodicov 🙂
Normalne pekne meno....syn chodil do skolky s dievcatko mco sa tak vola
Za mňa osobne krásne meno. Ja mam veľký problém s dievčenskými menami a skoro žiadne sa mi nepáči. Ale toto je fakt veľmi pekne. Vzdy si pozriem tieto témy o menách a teda tu na mk to ide vždy mimo môjho vkusu, hlavne ženské mena.
Btw. V realite komu sa meno bude páčiť ti ho pochváli priamo a komu sa páčiť nebude, tak nebude komentovať. Preto dávať takéto témy na sociálnych sieťach ta môže vždy zneistit a zbytočne, každý ma predsa iný vkus.
Mám sesternicu Stefanie, ale ona je nemka.. slovenska verzia sa mi tak nepáči, ale tá nemecka áno.. stefi je pekná skratka..
Nepači sa mi,Stefany už áno
@777januska777 ďakujem, sme na tom rovnako
mne sa paci.tiez som ho mala v zozname...ale v tvare Štefana po mojej babke.teraz s odstupom casu by som ju asi volala Štepanka, Stefany,Stefy.