Joel a Jonatán
Čo si myslite ?
Kedy sa konecne vrati do momentalnej módy Servác?
Pekne mena
Nepáčia sa mi
Jonatán sa mi páči.
Jonatán.
Vždy sa smejem na komentároch typu, že dane meno niekomu pripomína psa. My máme v okoli psov s menami Elinka, Sofinka, Hugo, Bruno, Mery, Max atď. A zároveň sú to bežné mena pre deti. Takže pomaly by sa musela vyškrtať polovica mien v kalendári, aby to niekomu nepripominalo nejakého psa. Keďže pes je domáci miláčik a pre mnohých člen rodiny, áno, aj pes dostáva ľudské mena.
Joel - The last of us 👌
Kedy sa konecne vrati do momentalnej módy Servác?
@martinmmartin môžeš začať 😉
Jonatan je krásne meno,ale je pravda,že ja ho mám spojené aj s úžasným človekom🙂
Jonatán je také veselé meno pre psíka.
Páčia sa mi..viac Jonatán.
Jonatán.
Vždy sa smejem na komentároch typu, že dane meno niekomu pripomína psa. My máme v okoli psov s menami Elinka, Sofinka, Hugo, Bruno, Mery, Max atď. A zároveň sú to bežné mena pre deti. Takže pomaly by sa musela vyškrtať polovica mien v kalendári, aby to niekomu nepripominalo nejakého psa. Keďže pes je domáci miláčik a pre mnohých člen rodiny, áno, aj pes dostáva ľudské mena.
@7lenka11 presne tak navyše je to meno z Biblie.. bol to najlepší priateľ kráľa Dávida
Mne bolo kedysi zvlastne ze ludia davaju zvieratkam ludske mena ale potom ma napadlo ze nemôžu mat asi deti, tak aspon zvieratku dajú meno ake by dali dietatku kebyze môžu mat
Jonatán
Zla otazka. Jedno sa hodi k slovenskemu priezvisku,druhe je ako past na oko.
@ki12345 za mňa asi Jonatan, Joel mi pripomína Noela to by si asi ľudia mýlili.
@ki12345 jedného joela poznám a pri tom mene ma až trasie.
Jonatan je kocur a mam obavy ze toto meno by na Slovensku dokázali spotvorit na niekoľko spôsobov počnúc Jony.....
Poznam jedneho chlapca menom Joel. Pobozna rodina. Vraj je to nejaky svaty z pisma.
Inak velmi pekne meno za mna

Zalezi od priezviska, ale ja som skor za to druhe. Ale 100 ludi, 100 nazorov