Kde nájsť inšpiráciu pre exotické mená?
Baby kde vy chodíte na tie exotické mená
Dajte prosím aj sem nijaké typy🤭
Choď na Reddit, tam sa pod menom "Tragedeigh" nachádzajú diskusie s naozaj nezvyčajnými menami. Väčšina je pre dieťa za trest. Ale sú originálne.
Sofia pre dievca a Burgas pre chlapca
presne original ktory trapi dieta cely zivot... casto sa komoli meno a ako dospelý s takym meno sa moze trapit. ja mam chiaru (citaj kiara) je to ekvivalent slovenskej klary ale v taliančine
Do osady
Klasické mená ako Onur Lakatoš, Winnetou Kotľarik, Sandokan Kováč bohužiaľ vymierajú. A vy ste povinní dodržiavať túto krásnu tradíciu týchto hrdých mien
Cim nezvycajnejsie tym vacsi sedlak rodic. To je priama umera😁
Ja mám dcéry Sindy a Riana
@amonet Áno, možné to síce je, ale v praxi je takých prípadov minimum. Navyše, ja mám napríklad nezvyčajné priezvisko ktoré sem doniesol môj starý otec ktorý bol cudzinec. Už 3x takmer vymrelo lebo môj otec sa narodil na poslednú chvíľu ako chlapec, ja tiež a môj syn detto. Inak všetko dievčatá sa u nás rodia v mužskej línii. Akože určite by som si nezobral priezvisko po manželke keď viem, že by to znamenalo vymretie rodu lebo nemám brata.
daj si hocijaky kalendar
@yosi ale ved moze mat obe, moze mat kazdy ine, uz v inom storoči vobec nie je dolezite priezvisko🤷♀️ a vsetko sa da za nejaky poplatok zmenit aj meno aj priezvisko🤷♀️
@guliver19 nesuhlasim. je vela krasnych nezvycajnych mien a ludia co ich daju su na dostatocnej mentalnej aj vzdelanostnej urovni a prinasaju spolocnosti dost dobreho. teda ak pojem sedlak vnimame rovnako sakozrejme🤷♀️
Mne sa take nezvycajne mena nepacia, je jedna vec, ak su rodicia zo zahranicia, cize aj priezvisko je zahraničné..
Jediny problem zahranicnych alebo nezvycajnych mien je ten, ze ich tu nikto nevie poriadne ani napisat, nieto este vyslovit. Mnohokrat ani to dieta, ktore to meno ma.
O zdrobneninach tychto mien ani pisat nejdem, lebo to je jedna obrovska katastrofa.
Práve čítam na nete, skopírovala som: Kreativita východniarov nemá hraníc. Svojim deťom dali mená ako Vindizel, Masimo, Evandželina či Shanaya.
@ina2405 Masimo je kuchar, Evandzelina bola v rozpravke zacarovana a Shanayu majú Gaisenovci

telenovely?