icon

Kristína alebo Alexandra

31. dec 2021

Ahojte, zaujíma ma názor na tieto dve mená, nejaké pozitíva/negatíva. Ktoré by ste vybrali?

Strana
z3
kaja871
1. jan 2022

Čo poznám väčšina Alexandru volajú Sandra a to sa mi nepáči.Kristina je pekne ale ani to by som ja nedala ja keď som čakala bábo som chcela že dcérka sa bude volať Viktória ale narodil sa mi synček tak je Maxim 🥰

diaszoky
1. jan 2022

@veronika4495 uprimne? Ani jedno su okukane ale mensie zlo mi pride alexandra

zuzanasaskamilos
1. jan 2022

My mame Alexandru lebo muž chcel že ked to bude chlapec že Alex ale kdeže to bola baba tak hovirim bude Alexandra ale vecsinou ju volame Saška

katarinkaninka
1. jan 2022

No Kristína je už asi všade... Zato saška maloooo

majqa02
1. jan 2022

Kristína. My sme chceli dať tiez ale čakáme chlapca takže tentokrát nič z tohto krásneho mena .

dianasp
1. jan 2022

Alexandra. Je to krásne, pružne, vznesené meno. Vždy keď počujem meno Kristínka tak mi to evokuje tu Nagyovu pesničku o dievčatku čo zomrelo…

euka210
1. jan 2022

Alexandra bude Saša, Kristina Kika...poznam dievcata s oboma menami, obe pekne, vyberte ktore sa vam paci

luciasveckova
2. jan 2022

Alexandra

a1d4k3a
2. jan 2022

Jednoznačne Alexandra. Chcela som dať toto meno mojej dcerke.

rainee
2. jan 2022

Určite Kristína, ja mam tiež Kiku. Meno Alexandra sa mi osobne nepáči, hlavne keď ju volajú Saša, male deti väčšinou Šašo...este Sandra by ušla no tak Sase nikto myslím u nas ani nevolá. Kiku niekedy volajú aj Tina.

rainee
2. jan 2022

@katarinkaninka my to máme opačne dcéra je Kristína jediná na celej skole a Sase Emy Nely sú aj po 2 v triede.

majaju
2. jan 2022

Ja mám Alexandru ❤️

weronika171717
2. jan 2022

Mne sa nepáči ani jedno. Ale to je vec názoru.

samema
2. jan 2022

@danyelia alebo Šaňa, ako volajú kamarátku mojich detí, pubertiaci, nie výsmešne, ako kamoši, ale som bola zhrozená, v mužskej verzii ako Šaňo bežné u starších ale v ženskej čudné

janus02
2. jan 2022

Alexandra ❤ máme jednu doma.

placem
2. jan 2022

Kristína ❤️, mám doma... Volám ju Kika

lienok1
2. jan 2022

Kristína...keď som bola tehotná, ešte som nevedela čo to bude, ale vedela som,že to musí byť Kristína...moja kamoška strednej škole mala neter s tým menom, zlatovlasá, dlhovlasá, milučká v tvári-prekrásne dievčatko...odvtedy som na iné meno nepomyslela...aj keď chlap skúšal všeličo...vždy som mu povedala: Nech sa bude volať akokoľvek pokiaľ to bude Kristína 🙂 ...tak ju aj voláme doma...v škole Kristi, Kika, Kikuš...

mircalla
2. jan 2022

Kristina. Alexandra sa mi vobec nepaci

mircalla
2. jan 2022

@katarinkaninka Mam skor pocit, ze Alexandra je uz vsade, Kristina je menej pouzivane meno

terry2003
2. jan 2022

Všetko najlepšie všetkým Alexandram.❤🎉🎂

ninusa221
15. jan 2022

Kristína je otrasne meno

adaina
3. mar 2024

@nacinakova súhlasím😊

Strana
z3