icon

Ktoré detské mená sú najhoršie?

brenda2222
28. máj 2024

Dobrý deň, chcela by som si urobiť prieskum. Čo si myslíte, ktoré detské mená sú tie najhoršie a ako by ste svoje dieťa nikdy nepomenovali?

ktochytavzite
28. máj 2024

@brenda2222 Mne sa strasne nepaci Viktoria-Vikta.

fineta
28. máj 2024

@drahomirrra pytala sa na mena konciace -ica okrem Danica a Ivica. Nehodnotim ci sa mi paci alebo nie. 😁😁

zabka1987
28. máj 2024

Napríklad ten tvoj nick Brenda 😂🙏 ak sa tak voláš ty alebo tvoje dieťa , tak sa čudujem , že také niečo píšeš 😂

11bodka11
28. máj 2024

Neznasam meno Filip

ixayxa
28. máj 2024

@brenda2222 Chuan

marhulka13
28. máj 2024

@adka_bh otázka je, ktoré meno sa mi nepáči, takže tvoj útočný komentár je naozaj úplne mimo. A neuveríš, volám sa Adriána s dlhyyyym a 🙂

beronsche
29. máj 2024

@adka_bh neverím, že sa ťa tak mohol dotknúť komentár na tvoje meno.. to vážne tak prežívas? Trochu zvláštne...
A Adriana je podľa mna z rovnakej kategórie ako Jana, Zuza, kata.. pre mňa všetky rovnako ok, ale nevybrala by som ani jedno.

kylie1983
29. máj 2024

Ja neriešim mena, pre nieco si ich rodičia vybrali. Jedine co neviem prekusnut je Adolf 🤔😉

mamickalisticka
29. máj 2024

Jonáš a Gregor 🥲

lujza_
29. máj 2024

Dievčenské - Nadežda , Gertrúda , Hortenzia , Galina , Želmíra , Cecília
Chlapčenské - Demeter , Alfonz , Gašpar , Ernest , Blažej , Pravoslav , Kazimír , Víťazoslav , Dionýz , Prokop , Aurel , Ambróz
A to som len narýchlo otvorila kalendár slovenských mien 🥴 Toto by som dieťaťu nespravila , neviem si predstaviť že mám krásne voňavé bábätko v perinke a volá sa Pravoslav 🤣

maxalla
29. máj 2024

Nepacia sa mi "prilis" anglicke, poslovencene mena. Ale napriklad nemecke alebo rakuske, tie mi nevadia. Paci sa mi aj ta Cecilia, ktora je tu spominana (hoci nie az tak, zeby som tak nazvala svoje dieta), paci sa mi aj Frederik, aj Štefánia. Nie su to sice moje TOPky, ale povazujem ich za pekne.

marhulka13
29. máj 2024

@lujza_ ale taky statny junak s menom Pravoslav nie je na zahodenie

marhulka13
29. máj 2024

@beronsche tiež ma tetusa prekvapila ako sa jej to dotklo, ved sto ľudí sto chutí. Nech si dá každý meno aké sa jemu paci , nemyslím, že som to napísala nejak urazlivo

adka_bh
29. máj 2024

@marhulka13 že tetusa 😀 teraz som sa pobavila, som stále dosť mladá neboj a nič sa ma nedotklo 🫠 ja mám svoje meno rada vôbec mi nepríde škaredé

@beronsche určite Adriana nie je z rovnakej kategórii lebo Janu Zuzu Katku mám na každom rohu, od detstva xkrat v triede, v práci. Ale ja som bola vždy jediná a v podstate ani žiadnu svoju menovkyňu osobne nepoznám 😘

beronsche
29. máj 2024

@adka_bh a to preto, že nemavas menovkyne, si na to meno taká citlivá?
A píšeš, že tie mená sú obyčajne. Nuž ani pri Adriane sa nik nepozastavi.. 🙂

janulik2008
29. máj 2024

Ja si myslim ze neoblubenost mena je niekedy aj v tom ze ked pocujeme to konkretne meno tak si spomenieme na cloveka ktoreho nemame radi s tym konkretnym menom 😀

Mne sa inak nepaxilo meno Barbora a Tereza... a ehm mam neter Barborku 😀
@ktochytavzite a mne sa napr Viktoria paci 😀

adka_bh
29. máj 2024

@beronsche ďakujem za vysvetlenie ✌️ bez tejto informácie od teba som bola celý život stratena 💋

beronsche
29. máj 2024

@adka_bh nemáš za čo, aj na budúce.. 🤪

ikuska27
27. jún 2024

Tak keď už o tých menách..čítala som knihu Meno je tvoj osud...a mená ktoré by sa mali vymazať z kalendára sú tri... prinášajú ľuďom veľmi ťažký osud....ale nebudem ich tu písať...ale ja osobne by som tie tri mená nikdy dieťaťu nedala 🤷

gazpalm
27. jún 2024

@andreakotesova kks svagrina ma Filipa a az teraz som si uvedomila ,ze fakt vsetci ho volame FIFo 🤣 a kamoska Kristiana a tiez Kiko ...ale tak ony ich tak volaju , tak sme sa pridali 😁

mamickalisticka
28. jún 2024

@ikuska27 mohli by ste mi ich napísať do správy? Veľmi ma to zaujíma

belaanabela
28. jún 2024

@brenda2222 neznášam meno Viktória,Vikina a Top 👎Vikinočka 🤢🤮
....a pre chlapca Matias 🤣Mati,Mateo a k tomu keď sa dá priezvisko s Hornej Dolnej ľubozvučné koniec idem do kolien😆

angeli121212
28. jún 2024

@ikuska27 tiež by som rada vedela kludne aj v sprave nech si to viem spojit s realnymi ludmi a či to sedí

mymel
28. jún 2024

@ikuska27 tiež som zvedavá , ak môžeš do správy

jaond19
28. jún 2024

@brenda2222 mne osobne nepride ok davat mená podla značiek.... Armani, Cartier a "poslovenčené" angl.nazvy tipu Šanel.... medzi menami z nasho kalendaru mam aj svoje oblubene ako aj neoblubene, ale to je cisto moj problem a nechcem sa ich menovaním nikoho dotknut.

adka_bh
28. jún 2024

@ikuska27 prosím do správy🙏 toto ma naozaj zaujalo aké sú to

kristiii
28. jún 2024

@ikuska27 aj na mne napíš prosím.

adaluc338
28. jún 2024

Asi toto je skor individualne, napr. mne sa nepacia aj niektore mena ktore maju ludia v mojom okoli a nemam ich rada su mi nesympaticky. Verim ze aj meno ma vplyv na osobnost. Taketo meno by som nedala svodim detom, a este mena ktore ma kazdy treti. A rozhodne nie niake poloprebrate z anglictiny 🫣 a aby sa hodilo k priezvisku.

terezkaarthuramax
26. nov 2024

Sergej ale to len preto ze v tom.je slovná hračka- kakaj homosexuál.
No je kazdeho vec ako dieta pomenuje a netreba ich za to odsudzovat a smiat

iinuska
26. nov 2024

Podľa mňa je veľa mien v kalendári, ktoré sa už ani nedávajú.