icon

Ktoré detské mená sú najhoršie?

brenda2222
28. máj 2024

Dobrý deň, chcela by som si urobiť prieskum. Čo si myslíte, ktoré detské mená sú tie najhoršie a ako by ste svoje dieťa nikdy nepomenovali?

Strana
z4
lenkasarka
26. nov 2024

@ikuska27 to má veľmi zaujíma. Napíšeš ich aj mne prosím.
Ja si neviem pomôcť,ale mne sa vôbec nepaci meno Sebastián.

serialkiller
27. jan 2025

@brenda2222 to čo sa komu paci je individuálne a dane aj osobnou skúsenosťou s nositeľmi toho mena. Čo ale musím povedat že je podľa mňa pruser su tie rádoby honosne, kudrlinkate, prekombinovane mena, kde v slovenských končinách c nahradilo k, zdvojené LL a cim exotickejšie a netradicnejsie tým lepšie.. ľudia v snahe znieť pomaly aristokraticky sa zaraďujú do jednej rovnakej spoločenskej vrstvy - malomeštiakov a zbohatlíkov z ktorých tu dedinu ale nič nedostane.
Peace. ✌🏻

anonym_77c3eb
30. sep 2025
@bublinka1426

dora ( dorota)

@bublinka1426 ryba Dory, Dorota - Porota 😁

@brenda2222 Podľa mňa najhoršie mená sú tie často používané, čiže Ema, Viktória, Liliana, Zuzana, Sára, Amelia, Maria, Vanesa a pod. To isté sa týka chlapskych mien.

Mne sa páčia málo používané, neobvyklé mená. Tie sú originálne a výnimočné. Majú pridanú hodnotu.

zabka1987
30. sep 2025
@anonym_77c3eb

@bublinka1426 ryba Dory, Dorota - Porota 😁

@brenda2222 Podľa mňa najhoršie mená sú tie často používané, čiže Ema, Viktória, Liliana, Zuzana, Sára, Amelia, Maria, Vanesa a pod. To isté sa týka chlapskych mien.

Mne sa páčia málo používané, neobvyklé mená. Tie sú originálne a výnimočné. Majú pridanú hodnotu.

@anonym_77c3eb Maria je často používané meno ? A kde ? 🤣 a tvoje meno je aké ?

Strana
z4