Ktoré detské mená sú najhoršie?
Dobrý deň, chcela by som si urobiť prieskum. Čo si myslíte, ktoré detské mená sú tie najhoršie a ako by ste svoje dieťa nikdy nepomenovali?
@drahomirrra pytala sa na mena konciace -ica okrem Danica a Ivica. Nehodnotim ci sa mi paci alebo nie. 😁😁
Napríklad ten tvoj nick Brenda 😂🙏 ak sa tak voláš ty alebo tvoje dieťa , tak sa čudujem , že také niečo píšeš 😂
Neznasam meno Filip
@brenda2222 Chuan
@adka_bh otázka je, ktoré meno sa mi nepáči, takže tvoj útočný komentár je naozaj úplne mimo. A neuveríš, volám sa Adriána s dlhyyyym a 🙂
Ja neriešim mena, pre nieco si ich rodičia vybrali. Jedine co neviem prekusnut je Adolf 🤔😉
Jonáš a Gregor 🥲
Dievčenské - Nadežda , Gertrúda , Hortenzia , Galina , Želmíra , Cecília
Chlapčenské - Demeter , Alfonz , Gašpar , Ernest , Blažej , Pravoslav , Kazimír , Víťazoslav , Dionýz , Prokop , Aurel , Ambróz
A to som len narýchlo otvorila kalendár slovenských mien 🥴 Toto by som dieťaťu nespravila , neviem si predstaviť že mám krásne voňavé bábätko v perinke a volá sa Pravoslav 🤣
Nepacia sa mi "prilis" anglicke, poslovencene mena. Ale napriklad nemecke alebo rakuske, tie mi nevadia. Paci sa mi aj ta Cecilia, ktora je tu spominana (hoci nie az tak, zeby som tak nazvala svoje dieta), paci sa mi aj Frederik, aj Štefánia. Nie su to sice moje TOPky, ale povazujem ich za pekne.
@lujza_ ale taky statny junak s menom Pravoslav nie je na zahodenie
@beronsche tiež ma tetusa prekvapila ako sa jej to dotklo, ved sto ľudí sto chutí. Nech si dá každý meno aké sa jemu paci , nemyslím, že som to napísala nejak urazlivo
@marhulka13 že tetusa 😀 teraz som sa pobavila, som stále dosť mladá neboj a nič sa ma nedotklo 🫠 ja mám svoje meno rada vôbec mi nepríde škaredé
@beronsche určite Adriana nie je z rovnakej kategórii lebo Janu Zuzu Katku mám na každom rohu, od detstva xkrat v triede, v práci. Ale ja som bola vždy jediná a v podstate ani žiadnu svoju menovkyňu osobne nepoznám 😘
Ja si myslim ze neoblubenost mena je niekedy aj v tom ze ked pocujeme to konkretne meno tak si spomenieme na cloveka ktoreho nemame radi s tym konkretnym menom 😀
Mne sa inak nepaxilo meno Barbora a Tereza... a ehm mam neter Barborku 😀
@ktochytavzite a mne sa napr Viktoria paci 😀
Tak keď už o tých menách..čítala som knihu Meno je tvoj osud...a mená ktoré by sa mali vymazať z kalendára sú tri... prinášajú ľuďom veľmi ťažký osud....ale nebudem ich tu písať...ale ja osobne by som tie tri mená nikdy dieťaťu nedala 🤷
@andreakotesova kks svagrina ma Filipa a az teraz som si uvedomila ,ze fakt vsetci ho volame FIFo 🤣 a kamoska Kristiana a tiez Kiko ...ale tak ony ich tak volaju , tak sme sa pridali 😁
@ikuska27 mohli by ste mi ich napísať do správy? Veľmi ma to zaujíma
@brenda2222 neznášam meno Viktória,Vikina a Top 👎Vikinočka 🤢🤮
....a pre chlapca Matias 🤣Mati,Mateo a k tomu keď sa dá priezvisko s Hornej Dolnej ľubozvučné koniec idem do kolien😆
@ikuska27 tiež by som rada vedela kludne aj v sprave nech si to viem spojit s realnymi ludmi a či to sedí
@brenda2222 mne osobne nepride ok davat mená podla značiek.... Armani, Cartier a "poslovenčené" angl.nazvy tipu Šanel.... medzi menami z nasho kalendaru mam aj svoje oblubene ako aj neoblubene, ale to je cisto moj problem a nechcem sa ich menovaním nikoho dotknut.
Asi toto je skor individualne, napr. mne sa nepacia aj niektore mena ktore maju ludia v mojom okoli a nemam ich rada su mi nesympaticky. Verim ze aj meno ma vplyv na osobnost. Taketo meno by som nedala svodim detom, a este mena ktore ma kazdy treti. A rozhodne nie niake poloprebrate z anglictiny 🫣 a aby sa hodilo k priezvisku.
Sergej ale to len preto ze v tom.je slovná hračka- kakaj homosexuál.
No je kazdeho vec ako dieta pomenuje a netreba ich za to odsudzovat a smiat
Podľa mňa je veľa mien v kalendári, ktoré sa už ani nedávajú.

@brenda2222 Mne sa strasne nepaci Viktoria-Vikta.