Ktoré meno je krajšie: Dávid alebo Milan?
Ahojte 😊😊😊
Ktore meno sa vam osobne viac paci? David alebo Milan? 🙂 prosim nepisat komentare, ze dajte si meno ktore sa paci vam..... chcem nazor ostatnych. Dakujem 🙂
Dávid❤️
Milan
Milan
@kacena4 toto je už aká sprostosť😀
My máme doma malého 5 ročného Milanka..ani na jednu mikrosekundu som túto voľbu neoľutovala. Je to taký náš malý Miňušo ❤ pre mňa nádherné meno, aj keď veľa ľudí ma odhováralo, mne sa tieto staré klasiky páčia
Milan
Milan
Milan
Mne sa viac páči Milan. Dávid je dnes každý druhý chlapec, ja sama poznám niekoľko Dávidov približne v mojom veku a mám pocit, že u tých mladších ročníkov je to meno ešte frekventovanejšie. Milan je pekné slovanské meno a hlavne dnes sa dáva už pomenej, ale zároveň nie je príliš extravagantné.
David ♥️ jedno z najkrajších mien, škoda, že mi doma neprešlo
@doriiis haha, zlata 😁 nie nie, Davidko je prvorodeny ten spaval uzasne. Adam je to kobercove dieta 😅
Ani jedno, Dávid vo mne evokuje dávenie a Milan meno pre starého chlapa v 50-ke
David
David s krátkym a... ale dala by som Milan
David. (Ak by mali problém matrikárky s krátkym a, doložíš, že tak je v českom kalendári.)
David sa mi nepáči, ani neviem povedať prečo. Už len keď si predstavím, že mám povedať napríklad David, poď sem, ja neviem, mne to ide nejak ťažko z úst 🤷. Milan je pekné meno, ale volala by som ho Milan/Milanko, nie Miňo.
David, jednoznačne bez zaváhania😊
Milan. Na Davida ludia zabudaju lebo myslou su uz na chate na Silvestra
Milan je krásne 🙂 Dávid fajn, ale veľmi frekventované. No záleží aj od priezviska – aké je?
Milan. Jednoznačne.
Milan
@anonym_autor ja mám Milanka 😉
@anonym_autor ja mám Milanka 😉
@lussyita aj my sme nakoniec dali meno Mino 😊

Nepoznám ani, ani ... no za mňa Milan.