Ktoré meno je krajšie: Jurko alebo Jonáš?
Ste s menom spokojne? Ktora mate syna jurka
Rozmyslame nad jurkom a jonašom …
Juraj 🙂
Ja som tiez za Juraja, co poznam Jurajov, tak su super. Jonáš - co ja viem... nepoznam ziadneho a meno je take neutralne 🤷♀️
Obe mená su pekné 🙂 môžeš si hodiť mincou...
Jurko ♥️♥️♥️
Mne sa nepáči ani jedno. Ale, keď už skôr Juraj. Jonáš mi príde také divné.
Jonas. Jonáš sa mi nepaci.
Juraj.
Jonáš
@tiezjedna v spravach na jojke byvali tekefonaty neviem.ci je to policajt ci jto ale je pri tom napisane Radko a jeho priezvisko.. mne sa bahodou Riško páči.
Určite Juraj👍
Mam v jednej triede Jonaska a odvtedy to meno mam velmi rada. Strasne zlaty chlapec a urcite viete,ze clovek si vsima,ake deti s akymi menami su..
Jurkov a Jonašov je malo. Jonas je zaujimavejsie
My máme čoskoro 5 ročného Juraja a voláme ho Jurko, Jurík, Jurajko, český dedko Jirko, proste každý ako chce a ako sa mu páči ☺️on sám seba volá Jurko alebo Ďuri🤣co som teda ako jednu jedinú verziu preňho nechcela
Chcela som Juraja, mám Jonáša🥰🫶Ak by sme mali ešte druhé a bol by to opäť chlaoček, bol by Juraj (alebo Tadeáš🤷🏻♀️😁).

Treba sa na to pozrieť aj z toho uhla pohľadu, že hoci niektorí ľudia neradi zdrobňujú mená, v našej spoločnosti je to hlboko zakorenené a len tak sa to nezmení. Mám suseda s veľmi pekným meno - Eliáš.. ale keď počujem Elko, Elík, Eli... je to prinajmenšom čudné.. Takisto Jonáš bude Joni, Jonko. Málokto ho bude volať Jonáš. Potom treba vyberať také mená ako napríklad Urban. To sa dá skomoliť iba Urbanko. Nikto by mu asi nepovedal Urbi, alebo Urbo...