Ktoré ženské meno je považované za najkrajšie?
Viete aké meno je vo všeobecnosti považované za najkrajšie?viem, že si môžete povedať že je to individuálne alebo mená mojich detí ale jedno je, o ktorom sa hovorí že je najkrajšie...ženské
@majusqwa tiez som Maria, ale nepaci sa mi, este tak Maja. 😁 Inac u mna sa mena menia, momentalne sa mi celkom paci Ester, Lucia a Lea, predtym Karin, Hana, Lenka, Katarina, Linda,... Tak ale Lea sa mi pacilo uz pred 30+ rokmi, chcela som Samuela a Leu, ale tak dievcatko nemam a Samko nepresiel u muza.
Ja milujem moje meno, ďakujem mamička🙏🏼…Pre mňa najkrajšie meno Nikoletta…
Potom sa mi páči aj Aurora, Stella, Luna…
Jednoznačne Alica
@beloved za divnú budeš iba keď sa budeš trápiť, či si za divnú 😄Ved ked sa ti niečo také ako meno nepáči, tak sa ti nepáči, máš právo na svoj vkus, to je jedno, čo povedia druhí. Ale tiež je bežné,aspon na slovensku, že meno Mária sa ľuďom zdá, že nič moc..
@nikoletta1712 fíha, polárna žiara, hviezda a mesiac?
@jankafresova ľuďom sa prestalo.páčiť asi preto že tak zovšednelo a bolo také časté ako teraz Ema a Sofia
@jankafresova nie,to je čo?Rori je môj syn,teda prezývka a rodinou je zdrobnelunka😂,ale inak je to aj reálne meno,nás golfista Rory Sabatini
Moja maminka je Mária,a očko ju s láskou volal Mariška moja😂
@jankafresova už som si vygooglila😂
Že Mária 🫣 otras.... Ani za trest by som nedala také meno 🤐
@hylary mala by si rešpektovať, že každému sa môže páčiť iné.tebe by sa páčilo keby som na tvoje meno alebo mená tvojich detí povedala , že otras...
myslim, že v tejto diskusii sú viaceré Márie kedže tu písali a môžu to čítať
A ty si vlastné načo zakladala túto tému? Práve preto že sa každému páči niečo iné, tak najkrajšie meno neexistuje rovnako ako neexistuje najkrajšie mesto, štát, muž, žena ani nič... Krása je vec názoru takže zakladať takúto tému je čistý nezmysel
@hylary chcela som len vedieť či ste počuli o tom, že Mária.ja som to počula už veľakrát.ako to jedna žena písala je to spojené s vierou a náboženstvom..ale určite by som nenapísala na žiadne meno otras a je to ako za trest...stačí napísať mne sa to meno nepáči
Je to hlupost, nijaké najkrajšie meno to nie je, nebolo a ani nebude .. kto to akože určil? A slovo otras nie je ani vulgarizmus ani nič, takže sa ukludni 👍
@hylary to som nepovedala, že vulgarizmus...no až tak do hlbky som sa tých ľudí nepýtala, prečo tvrdia, že Mária.keby to povedal jeden ok jeho názor, ale viacerí nezávisle od seba.od jednej pani ma to dosť prekvapilo lebo ona ma iné meno jej dcéry tiež a nie je ani nábožensky založená. ale ako dlaom písala v diskusii sú viaceré Márie a tebe by dobre padlo keby si mi povedsla svoje meno a ja na to poviem otras.máš meno ako za trest.nebolo by ti to príjemné.
Aha čiže jedna pani povedala že je to najkrajšie meno tak je teda najkrajšie? 🤣 Prepáč starsne sa smejem...
Monika
Toto je mimoriadne hlúpa otázka. Neexistuje na ňu objektívna odpoveď. 🤷
@hylary si útočna a ja sa hadať nebudem.viac na teba reagovať nebudem.len jedno ti napišem čítaj s porozumenim!nie jedna pani povedala...od tej pani smm taký názor nečakala kedze ani ona nie je Mária, ani jej dcéry ani do kostola nechodí.povedali to iuacerí nezáviske od seba.ale to si prehliadla lebo si to prehliadnuť chcela.pekný večer
Autorka jasne napísala, že je to individuálne. Napriek tomu také meno existuje. Treba čítať všetko nie hned urážať autorku.

@beloved Vôbec nebudeš za divnú, viaceré sme tu písali, že sa nám nepáči.