Lýdia, Elenka alebo Klárka
Zdravím, ktoré meno z týchto troch sa vám najviac páči? Ďakujem
@alfonzia10 aj mne takisto...
Klarka...
@miadi Lydka, Lyduska, Lydunka… dcerina kamoska sa tak vola.
@simsalabim Lydku vlastne mame v sirsej rodine. Starsia pani inak sme jej nepovedali tak ma ani nenapadlo ze je vlastne Lydia. Mà velmi drsny prejav jej sa to meno hodi hoci ma srdce zo zlata. 😊
Ani jedno ake ked uz musim vybrat tak Ekenka
@vevinas ani jedno :(
@vevinas elenka
@vevinas Lýdia
@deti95060810 nie si jedina,mne osobne tiez ani jedno,ale tym nechcem nikoho urazit.kazdemu sa paci nieco ine a tak je to v poriadku
@zuzu11166 ja chápem.. možno keby som napísala mená mojich troch slečien tak by tiež niekto povedal že katastrofa... a pritom som ani jedno meno nenavrhla ja...prvej manžel, druhej pôrodník, ...a potom zas manžel...
Jednoznačne Klára 😍
Klára je krásne meno. Mne sa zdá práveže Lýdia také tvrdé. Jednu som poznala a dievčatá ju volali Lyda.
@alfonzia10 presne. Lydia bola nasa suseda, kt nam strpcovala zivot...
@vevinas za mňa Lýdia - Lydka,, Lyduška ♥️♥️♥️
Lýdia. Akože úplne úprimne sa mi nepáči ani jedno, ale z týchto trhoch je Lýdia najlepšie
Lýdia je veľmi pekné, málo používané (tak sa volá moja mamka ❤️). Veľmi sa mi páči aj Klára...ale Elena vôbec.
My mame Klarku, je to super meno ✌️ Elena za mna ok, ale Lydia, takeho ani nikoho nepoznam, len svokrinej susedy dceru v ČR, tam ju volaju Liduška
Elenka
Lýdia 🙂

Vsetky 3 su mi rovnako lahostajne. Zaujimave ze Lydia si nedala zdrobneliku. Elena a Klara. Vsetky su na 5pismen.. Lydijka? Vsetky su tvrde ale je to fuk vybrat Musis ktore sa tebe paci najviac .