Má meno Šimon karmickú záťaž?
Mate doma Šimona? Aky je? Citala som, ze to meno je karmicky zatazene, tak ma zaujima, ci su nositelia tohto mena v pohode, alebo pojaseni, divoki, hyperaktivni,.. ? Dakujem.
akože vážne? môj šimon je v nebi, ani sa chudák nenarodil
poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲
poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲
@anonym_e74b43 poznám 4, všetci sú gayovia. Nechápem 😂
@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.
@anonym_autor mam Simona. Je kludny ma 12 rokov. Sikovny . Znamky same 1 ..mozno 4 dvojky v ziackej za 6rokov..je pohodlny ,rad lezi telka tablet. Rozmysla skor hlavou ako robi rukami. Co sa tyka sportov to ho nebavi okrem vody tu zboznuje.
@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.
@really8 a meno druhého? Nech si dávame pozor?😀
Nuz chalani su narocnejsi, ale menom to nie je 😅
Toto zastavi rozum asi vela ludom. 🙄
podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉
Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂
@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤
podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉
@0silvia0 synovec Lukas je inak tiez taky🙉😁
@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃
@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃
@simsalabim bodky a mäkčene sú problém ! Gumovať !
😂
Karmická záťaž??? A to je čo?
Aj ja mám Šimona. Má energie za piatich. :D Ale ja som za to rada . Ja som.sa len bála aby nebol taká utiahnuta šedá myš ako som bola ja.
Je veľmi šikovný, má perfektnú predstavivosť, rád kreslí, pláva, a je velmi empaticky...
To nebude len menom.:D
@simsalabim myslím, že áno 😎😍
@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤
@anonym_autor ale prosím ťa, toto je aká kravina....To vážne veríš, že všetci Simonovia sú rovnakí?
Jedného poznám, nikdy nebol "divy" skôr naopak, introvert, veľmi inteligentný...
@anonym_autor To nie je menom, teraz je dosť veľa takých ťažšie vychovaváteľných deti, bez ohľadu na meno.
Hej ,jasné ,miesto prijatia vlastného dieťaťa a akceptovanie jeho povahy,k tomu prispôsobiť výchovu rodičov
Tak sa niečo zvaluje na karmicku záťaž
🫣
Pred časom tu jedna dospelá hľadala radu ako si má zmeniť meno, lebo má karmickú záťaž 🙂
ok. zasekli sa mi kolecka. meno. je to len zhluk pismen dobre znejucich.
zblaznila si sa?
moja kamoska ma simona je to najkludnejsie decko ake som kedy videla a to uz ma 16. pohodovy, sikovny...
ja simona nemam a je divoky besny akcny a teda nem ani ziadny makcen v mene moj syn nema.
to vazne toto?
mozno ma adhd, mozno je vela cukru, mozno ma neurologicky problem... moznosti je viac ale ani jedna sa nezaklada na vybere mena zena!
@anonym_autor ja čítam , že keramickú záťaž... sakra, čo to je 😆😆😆
Začni ho volať Adam a hneď sa mu zmení povaha a genetika.

Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂