icon

Má meno Šimon karmickú záťaž?

Dnes o 07:00

Mate doma Šimona? Aky je? Citala som, ze to meno je karmicky zatazene, tak ma zaujima, ci su nositelia tohto mena v pohode, alebo pojaseni, divoki, hyperaktivni,.. ? Dakujem.

Strana
z2
anonym_f4e516
Dnes o 07:06

Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂

anonym_95b859
Dnes o 07:12

akože vážne? môj šimon je v nebi, ani sa chudák nenarodil

anonym_e74b43
Dnes o 07:19

poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲

anonym_61f1e2
Dnes o 07:19
@anonym_e74b43

poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲

@anonym_e74b43 poznám 4, všetci sú gayovia. Nechápem 😂

really8
Dnes o 07:21

@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.

slavomira236
Dnes o 07:25

@anonym_autor mam Simona. Je kludny ma 12 rokov. Sikovny . Znamky same 1 ..mozno 4 dvojky v ziackej za 6rokov..je pohodlny ,rad lezi telka tablet. Rozmysla skor hlavou ako robi rukami. Co sa tyka sportov to ho nebavi okrem vody tu zboznuje.

anonym_48524f
Dnes o 07:25
@really8

@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.

@really8 a meno druhého? Nech si dávame pozor?😀

anjelicek26
Dnes o 07:26

Nuz chalani su narocnejsi, ale menom to nie je 😅

lentakyterapeut
Dnes o 07:27

Toto zastavi rozum asi vela ludom. 🙄

really8
Dnes o 07:30
@anonym_48524f

@really8 a meno druhého? Nech si dávame pozor?😀

@anonym_48524f to radsej nepoviem v sulade s gdpr😂 ale maju aj tretieho tak uvidime.

0silvia0
Dnes o 07:33

podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉

autor
Dnes o 07:35
@anonym_f4e516

Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂

@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤

autor
Dnes o 07:36
@0silvia0

podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉

@0silvia0 synovec Lukas je inak tiez taky🙉😁

0silvia0
Dnes o 07:41
@anonym_autor

@0silvia0 synovec Lukas je inak tiez taky🙉😁

@anonym_autor môj synovec Adam bol ako decko zas upišťaný a za všetko vrešťal. To máš jedno, chalani sú celkovo náročnejší ako deti.

simsalabim
Dnes o 07:50
@0silvia0

@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃

cacianka
Dnes o 07:54
@simsalabim

@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃

@simsalabim bodky a mäkčene sú problém ! Gumovať !
😂

marci9
Dnes o 07:58

Karmická záťaž??? A to je čo?

anonym_62b6de
Dnes o 08:02

Aj ja mám Šimona. Má energie za piatich. :D Ale ja som za to rada . Ja som.sa len bála aby nebol taká utiahnuta šedá myš ako som bola ja.
Je veľmi šikovný, má perfektnú predstavivosť, rád kreslí, pláva, a je velmi empaticky...
To nebude len menom.:D

0silvia0
Dnes o 08:02
@simsalabim

@simsalabim myslím, že áno 😎😍

beronsche
Dnes o 08:09
@anonym_autor

@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤

@anonym_autor ale prosím ťa, toto je aká kravina....To vážne veríš, že všetci Simonovia sú rovnakí?
Jedného poznám, nikdy nebol "divy" skôr naopak, introvert, veľmi inteligentný...

beronsche
Dnes o 08:10
@0silvia0

@0silvia0 to je vtip, že? 🤪

beronsche
Dnes o 08:11
@marci9

Karmická záťaž??? A to je čo?

@marci9 to je to, čím si vysvetlis všetko, čo ti vadí a s čím si nevieš poradiť. 🙂

petronelag
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@anonym_autor To nie je menom, teraz je dosť veľa takých ťažšie vychovaváteľných deti, bez ohľadu na meno.

0silvia0
Dnes o 08:18
@beronsche

@0silvia0 to je vtip, že? 🤪

@beronsche veď jasné, že si robím srandu

anonym_8aec84
Dnes o 08:42

Hej ,jasné ,miesto prijatia vlastného dieťaťa a akceptovanie jeho povahy,k tomu prispôsobiť výchovu rodičov
Tak sa niečo zvaluje na karmicku záťaž
🫣

beronsche
Dnes o 08:47
@0silvia0

@beronsche veď jasné, že si robím srandu

@0silvia0 tu človek nikdy nevie.. 🤪

anonym_e25560
Dnes o 09:01

Pred časom tu jedna dospelá hľadala radu ako si má zmeniť meno, lebo má karmickú záťaž 🙂

pralinka25
Dnes o 09:44

ok. zasekli sa mi kolecka. meno. je to len zhluk pismen dobre znejucich.
zblaznila si sa?
moja kamoska ma simona je to najkludnejsie decko ake som kedy videla a to uz ma 16. pohodovy, sikovny...
ja simona nemam a je divoky besny akcny a teda nem ani ziadny makcen v mene moj syn nema.
to vazne toto?
mozno ma adhd, mozno je vela cukru, mozno ma neurologicky problem... moznosti je viac ale ani jedna sa nezaklada na vybere mena zena!

ivicatolic
Dnes o 09:44

@anonym_autor ja čítam , že keramickú záťaž... sakra, čo to je 😆😆😆

januska12323
Dnes o 09:56

Začni ho volať Adam a hneď sa mu zmení povaha a genetika.

Strana
z2