Mali ste problém vybrať meno pre dieťa?
My máme obrovský... resp ja. Proste som si az doteraz neuvedomila aka je to vlastne zodpovednosť vybrať dieťaťu meno 🙈
Dievčenské máme ale potrebujeme aj pre chlapca takze si idem pre inšpiráciu ak sa tu nájde niekto ochotný.
Nechcem uplne slovenskú kladiku ako je napr Ján ale nechcem ani také z tých teraz moderných mien ako su Sebastian a podobne 🙄
A zároveň hľadám meno ktoré aj samo o sebe znie tak ze pekne a netreba hned hovoriť zdrobneninu ako je napríklad David.. To mi príde pekne aj pre malého chlapca aj pre dospelého muža. Lenže Davidov máme v blizkej rodine 3 a uz teraz je to chaos takze toto meno nehrozí.
Prosím poraďte 🙏🙏🙏
Pozrite kalendár mien.Ja mám Jakuba
@h2 krásne meno až na to že.... Tak sa volá moj manžel 😅 a ten nechce ani za svet aby aj syn mal také lebo aj jeho otec bol Viliam a potom jeho otcovi každý hovoril len starý Vilo 😅 a manzel nechce aby aj jeho teraz tak začali volať 🤣
Daniel
Kamil
Ahá, tak to úplne chápem. 😂
Ináč, to jediné, kvôli čomu som nad Viliamom váhala, bola tá skratka "Vilo".
Tomáš.
My máme Viliama a Mateja
Tiež hlasujem za Daniela
Prípadne Martin, René...
Kristián, Oliver, Marek
My máme Félixa. Bolo to moje vysnené meno pre chlapca. Keď som otehotnela, tak som trochu váhala, no som rada, že som od neho neupustila. Určite by som to ľutovala.
Ľuboš
My mame Richarda a Viktora, brat ma Patrika a Daniela
Daniel alebo Filip. Ale neviem nakoľko sú teraz populárne 🙂
@clementine93 wau krásne meno. Bolo aj jedným z mojich favoritov keby nemáme dve dievčatá 😃
Moje deti mali meno daaavno nez som muza spoznala
Natalia a Richard
Ja mam Mareka
Mali sme tiež veľký problém vybrať, potom sme našli meno Artur a obaja sme vedeli že je to to pravé 😊 a veru, iné si ani neviem predstaviť 🥰
Nie, my sme mali hned jasno 😊😊
My mame Aurela, ale paci sa mi aj Jerguš, Krištof a Alan..
Michal
ja som chcela Mareka po mužovi, ale moj tiež nechel aby sa syn volal po nom, ze presne každý bude volat malý/velky Marek.. a tak mame doma Adriána a pasuje mu skvelo .
Denis
Sranda, že sa toľko spomína Aurel, aj my sme skoro dali Aurela, nakoniec je Artur 🙂
Mozno Viktor?
Ja som teda problem nemala. Vzdy som mala prv meno az tak dieta 😂😂
Synovi som meno vyberala ja.Bolo to jednoznačne a v momente schválené: David.S krátkym a.Najkrajsie mužské meno podľa mňa
Keby bola mladšia dcéra chlapec tak sa volá Dárius.
Meno vyberal tentokrát môj muž a dcéra sa volá Diana.
Michal, Martin

Myslím, že to, ktoré sme dali nášmu synovi, to všetko spĺňa: Viliam.