Mám 4 týždne do pôrodu. Aké meno pre dcérku?
Ahojte kočky 🙂 máme 4 týždne do pôrodu a ešte stále nemáme vybraté meno. Už máme jednu dcérku a tam to bolo nejak jednoznačné🙂 Emka Müllerová. Ale teraz ani za pána sa neviem so žiadnym menom stotožniť :( ak by ste boli také zlaté a mali nejaké nápady na meno, ktoré by sa hodilo k priezvisku, bola by som veľmi povďačná 🙂 nechám sa rada inšpirovať 🙂
Mne sa celkom paci Greta alebo Kristina 🙂
@benicka0711 Kristínka, Linda, Nina,
Ela , Klara , Tamara a moje naj Barbora 😍
My máme Kristinku 😊
My budeme mat (snad) Marina a Elanora Thompson
Soňa, Miriam, Karin
Aneta
Mia Mullerova, Diana Mullerova, Ema Mullerova.... No ono sa to hodi na to priezvsiko, ale ked sa raz bude chciet vydat, priezvisko sa jej zmeni ci nie? Vsak predsa priezvisko sa uz potom nebude moct dat vybrat a co ak náhodou sa jej nebude hodiť meno k novému priezvisku? Či podla coho to vyberate nechapem...
Greta, Klara, Livia, Marina, Anna, Agata ja zacinam byt za klasicke mena
Vanesska, Adrianka, Natália, Diana, Alžbeta, Michaela..
Dievca sa vyda a moze zmenit meno, tak to tiez treba vziat do uvahy. Podla mna, kym pojde do skoly, tak by bola jedinecna s uplne tradicnym menom ako napr Katarina. Budu tam same Nelky, Stely a Timei.
My mame Paulinku, (22.6.)😊, ale pacili sa mi Kristina, Simona,Tamara, Lucia, Eliska, Elli, Emily
Ella Emma Elena Eva Marina Mia Lara
ja mám Vanesku & Ester ❤
Ja mam Lilien, no pacia sa mi aj Anabel, Ella,Nella...a z tych takych nasich-Dorotka,Hanka,Sara...
Eliška 😊
Liana👍
Johana
Aj ja mam takú dilemu, že aké meno,.momentálne sa mi páči Amália a Marina . Význam mena aj charakter sa mi zapáčili hneď.
Ela
@benicka0711 ahoj my mame Jasmínku🌸
Na inšpiráciu:Kbpriezvisku by sa hodila Hana, Anna, Matilda
Ahoj. Mne sa vzdy pacilo pre dievcatko meno Erika. Mame doma chlapca a kedze ma americke meno a teraz cakame dievcatko dame aj jej americke meno. A aj tak ma muzov brat meno Erik takze Eriku mat nemozem.
Olívia 🙂
Hana
Aj ja mám cca 4 týždne do pôrodu a stále nie som 100% rozhodnutá ... ale vyberám medzi Grétkou a Anetkou a absolútne si neviem vybrať a manzel že tiež nevie ....
Aurora (Rory) Mulerova sa mi paci. Ak klasicke, tak Miriam, Terezia, Kristina, Karin, Maria, ...
mne sa páči napr. Anička,keby som nemala Adelku, tak je Anička. Alebo Naďa 🙂
My máme Olíviu... A veľmi sa mi páčilo Lujza

mne sa strašne páči Valéria 🙂