icon

Mená Barnabáš a Bernadeta

25. júl 2022

Ešte zatiaľ nevieme, že či to budem chlapček, alebo dievčatko, ale rozmýšľame nad týmito dvomi menami.
Aký máte na tieto mená názor? Poznáte niekoho takého, kto má jedno z týchto mien? 🧡 Páčia sa nám aj mená Bernard, Bronislav a Bohdan.

Strana
z2
kacusik69
25. júl 2022

tak potom, a obzvlast ak sa vam to meno paci, by som neriesila ci sa paci cudzim zenam 🙂

bejciba
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
25. júl 2022

Moja 17 ročná neter je Bernadeta. Mne sa to meno páči. A ak sa páči aj vám nemáte vo riešiť. Nikdy ju nikto nijako škaredo neprezyval.. Mám aj 2 susedy - matky s dcérou s týmto menom

jaskolka
26. júl 2022

@veronika4495 mne to zase pripomína Barabaša, čo bol biblický zločinec a vrah.

zuzap33
26. júl 2022

No ja poznam Bronislavu, volam ju Brona. Mne sa to meno paci. A ked som vyberala synovi velmi som rozmyslala nad Branislavom. Take neotrepane. Nakoniec je Miroslav 😄. A poznala som aj Bohdana. Uplne normalne meno

retatka
26. júl 2022

Moja teta je Bernadeta a volajú ju Bernuška.Pekné meno je to .

mpg
26. júl 2022

Bernadeta je pekné meno, ale lepšie sa mi páči Beata, Barnabáš sa u maďarskej národnosti vyskytuje, ale nato nie som zvyknutá, dala by som radšej Viktor (má aj pekný význam).

zaba21
26. júl 2022

Mám kamarátku s podobným menom, Bernardína, volali sme ju Beďa, ale spoznali sme sa ako dospelé, neviem ako ju volali ako dieťa. Barnabas sa mi zdá také archaické. Čo sa týka ostatných mien, mám kamoša Bernarda, každý ho volal Beďo, nepamätám, že by sa mu niekto posmieval.

autor
26. júl 2022

@zuzinka888 Môžeš sa spýtať, že aké sú to mena? Nejak ma chytila zvedavosť 😅

zuzinka888
26. júl 2022

Mateo(dar Boha- predtym 2 potraty 1 vo vyssom stadiu ) Michael- bojovnik- boli 2 hospitalizacie 1 cez vianoce dostavali sme stimulanty uz to vyzeralo na predcasny porod no vydrzali sme do 39tt. Tak snad sa mu aspon jedno bude pacit.🤗 odvtedy nikdy nehodnitim mena - paci nepaci nikdy neviete co za tym menom je a co pre rodicov znanena. Aj ked je to casto len modna zalezitost- ich vec a pravo.🥰

autor
26. júl 2022

@zuzinka888 Krásne mená ♥️

iwesska
26. júl 2022

Bernadeta fajn, ale Barnabas,to mi znie bud ako priezvisko,alebo ako rozpravkova postavicka z pekla - kde jeden je Lucifer a druhy Barnabas. Nerob mu to 🙏 Taky Branislav, nie Bronislav,lebo Brona je u nas zauzivane skor ako zena, je nahodou pekne silne a zaroven nie tuctove meno. Pri Bohdanovi mi hned napadne asociacia s 365 bankou "Bohdan, push the button" 😂 Nieco ako ked sa roky traduje vdaka reklame "Diki Broňa" 😁

csipcsip000
26. júl 2022

Moja krstna dcera je Bernadeta a volaju ju Detty a ma 2 a pol roka 😊 teda neni to ziadna stara tetka

janetinka27
28. júl 2022

ja poznam dve bernardiny (vtedy sa vraj nedalo dat meno bernardeta). volaju ich berta a berika.
mne sa meno bernardeta paci, ale skratene neviem ako by som ju volala. chlapcenske sa mi paci bruno (podoba sa trochu tym tvojim menam)

xmamalea
26. nov 2024

Mali sme v škole Bernadetu, volali sme ju Benka, mala v rodine aj Bernardinu.

nikha2809
26. nov 2024

Bernadetu poznám, ale všetci ju volali Berna a to je strašné.

Strana
z2