icon

Mená, ktoré milujete, ale nepoužijete: Zábavná diskusia

25. dec 2024

Detské mená, ktoré sa vám veľmi páčia, ale pre svoje dieťa by ste ich nedali. A prečo?

(Čisto zábavná diskusia)

Strana
z3
maja249
Autor odpoveď zmazal
maja249
28. dec 2024

Aurélia a zo zahraničných Jenson, Rania a Mayko...ale nechodia sa k slovenským priezviskám 😓

minilla
28. dec 2024

Este mi napadlo, ze ak by som bola echt eko-zienka, zijuca v tesnom spojeni s prirodou a mala moznost anglickeho/americkeho priezviska, tak dcera by bola Sunny Ray. Velmi sa mi to paci. Ale je to uz riadny ulet 😀.

basska_b
28. dec 2024

Mne sa páči Lina, dokonca aj čakáme dievčatko, no ale všetci mi dávajú stopku. Keby som nemusela na nikoho brať ohľad... tak ho dám. Inak spomínaného Alberta máme a je to super meno. Páči sa mi aj Alfréd, ale poznáme jedného a všetci že Fredo, Fredy, to sa mi zas až tak nepáči

cecilia29
28. dec 2024

@thereisabear pekne a vznešené meno

marca12
28. dec 2024

Mne sa velmi paci meno Cyril,ale nikdy by som ho dietatu nedala,ale je to moja srdcovka. A zo zenskych Klotilda.

vandica
28. dec 2024

@jaja20 inak kamoška má muža volá sa Marek a priezvisko mu konci na -ek 😀 To priezvisko je ešte aj tak krátke ako meno, fakt to znie čudne.

jaja20
28. dec 2024

@vandica Nie je to náhodou priezvisko začínajúce sa na "P"?
Lebo my také máme 😅

vandica
28. dec 2024

Mne sa pacia Anna aj Mária. Volali sa tak moje babky. Ale keby máme dievča (čo už mať nebudeme 😀) tak aj tak by som ich nemohla dať lebo mužovi sa nepáčili, že to sú staré mená. A mne by sa napr nepáčilo keby niekto hovorí Majka.

vandica
28. dec 2024

@jaja20 nie, je to na B 😀

maya_hi
29. dec 2024

Veľmi sa mi páči Goran a Gregor. Ale k priezvisku by to môjmu synovi nešlo. A muž by sa so mnou asi rozviedol 😁

maya_hi
29. dec 2024

@vandica moja dcéra má takto babky a rozmýšľala som že jej dám meno Anamária 😁

bielavila
29. dec 2024

Velmi sa mi paci Berenika a Ariana, ale nedala som babam, mame klasicke mena❤️

misulka1989
29. dec 2024

Cecilia, mena oboch mojich babiek. Ale zdeformovane na Ciľa, hroza 🙈

jeliz59
30. dec 2024

Dievča:Narin,Nare,Malena,Sinthia,çansu (Džansu)
Chlapci,:Emir,Rasim,Çan(Džan)

ina2405
30. dec 2024

@ivanka12311v rodine máme

tetapetra
30. dec 2024

@janai1 mám muža Daniela a ide má vystrieť ak ho niekto volá Dano

ina2405
30. dec 2024

@tetapetra ja mám syna aj brata Daniela a nikdy sme im nepovedali Dano. Nikdy. Mne to až v ušiach zaškrípe. Ale u nás nie je ani Jano, Zuza, Kata a pod. Buď celé meno, alebo primeraná zdrobnenina.

simca06022011
30. dec 2024

Tomáš :DDD lebo ex... a Kinga - no lebo zakladny tvar mena je divocina (Kunigunda), aj ked myslim, ze uz aj v tej normalnej forme sa da pouzit :D

sandral
4. jan 2025

Páči sa mi Stanislava, aj by sa nám hodilo, ale to meno nechcem, lebo poznám 1 Stanislavu a proste nechcem, aby malo dieťa meno po osobe, ktorú nenávidím.

mateson2004
5. jan 2025

Albert

anonym_aa2798
30. sep 2025

Páči sa mi Desana ale nedala by som ho lebo to by si nejaký ľudia mohli robiť srandu z toho že to je ako des alebo tak ...

sladkac
17. okt 2025
@glorikarebeka

Antónia ,len bohužiaľ neladilo k priezvisku

@glorikarebeka
@glorikarebeka som nositeľkou tohto mena a nestretávam sa len s problémom neladenia k môjmu priezvisku..to je asi najmenej.. nedá sa toto meno pekne osloviť a ak ano tak sa dajú na to spraviť take schomoleniny, že decká na zš sa šli roztrhať od smiechu. napr. Tonka-Honka. Proste nepoviete mi trebarz ako Táňi - Táňa (zdrovnenina,skratka mena Tatiana) lebo v mojom mene sa to nedá lebo Tona znie hrozne a škarede. A Toni/Tony? To málo mladých pozná a je to skôr pre chlapca.

Strana
z3