Mená, ktoré milujete, ale nepoužijete: Zábavná diskusia
Detské mená, ktoré sa vám veľmi páčia, ale pre svoje dieťa by ste ich nedali. A prečo?
(Čisto zábavná diskusia)
Aurélia a zo zahraničných Jenson, Rania a Mayko...ale nechodia sa k slovenským priezviskám 😓
Este mi napadlo, ze ak by som bola echt eko-zienka, zijuca v tesnom spojeni s prirodou a mala moznost anglickeho/americkeho priezviska, tak dcera by bola Sunny Ray. Velmi sa mi to paci. Ale je to uz riadny ulet 😀.
Mne sa páči Lina, dokonca aj čakáme dievčatko, no ale všetci mi dávajú stopku. Keby som nemusela na nikoho brať ohľad... tak ho dám. Inak spomínaného Alberta máme a je to super meno. Páči sa mi aj Alfréd, ale poznáme jedného a všetci že Fredo, Fredy, to sa mi zas až tak nepáči
@thereisabear pekne a vznešené meno
Mne sa velmi paci meno Cyril,ale nikdy by som ho dietatu nedala,ale je to moja srdcovka. A zo zenskych Klotilda.
Mne sa pacia Anna aj Mária. Volali sa tak moje babky. Ale keby máme dievča (čo už mať nebudeme 😀) tak aj tak by som ich nemohla dať lebo mužovi sa nepáčili, že to sú staré mená. A mne by sa napr nepáčilo keby niekto hovorí Majka.
Veľmi sa mi páči Goran a Gregor. Ale k priezvisku by to môjmu synovi nešlo. A muž by sa so mnou asi rozviedol 😁
Velmi sa mi paci Berenika a Ariana, ale nedala som babam, mame klasicke mena❤️
Cecilia, mena oboch mojich babiek. Ale zdeformovane na Ciľa, hroza 🙈
Dievča:Narin,Nare,Malena,Sinthia,çansu (Džansu)
Chlapci,:Emir,Rasim,Çan(Džan)
@ivanka12311v rodine máme
Tomáš :DDD lebo ex... a Kinga - no lebo zakladny tvar mena je divocina (Kunigunda), aj ked myslim, ze uz aj v tej normalnej forme sa da pouzit :D
Páči sa mi Stanislava, aj by sa nám hodilo, ale to meno nechcem, lebo poznám 1 Stanislavu a proste nechcem, aby malo dieťa meno po osobe, ktorú nenávidím.
Albert
Páči sa mi Desana ale nedala by som ho lebo to by si nejaký ľudia mohli robiť srandu z toho že to je ako des alebo tak ...
Antónia ,len bohužiaľ neladilo k priezvisku
@glorikarebeka
@glorikarebeka som nositeľkou tohto mena a nestretávam sa len s problémom neladenia k môjmu priezvisku..to je asi najmenej.. nedá sa toto meno pekne osloviť a ak ano tak sa dajú na to spraviť take schomoleniny, že decká na zš sa šli roztrhať od smiechu. napr. Tonka-Honka. Proste nepoviete mi trebarz ako Táňi - Táňa (zdrovnenina,skratka mena Tatiana) lebo v mojom mene sa to nedá lebo Tona znie hrozne a škarede. A Toni/Tony? To málo mladých pozná a je to skôr pre chlapca.