Meno Alissia
vas nazor?
mne sa páči
@54tinka54 otras
Pokial nežiješ v zahraničí tak aký zmysel je dávať meno Alissia? Len bude musieť dievča vždy vysvetľovať že ako sa to píše a číta.
Cely zivot bude vysvetlovat, ako sa to pise a cita, ale tak je to na tebe...dufam, ze mas k tomu aj pasujuce priezvisko.
Alissia je otras.
Keď tak Alissa
Presne Alissa znie kajsie
Slovenský kalendár má málo mien? Nevieme dať slovensky znejúci názov ani obchodnému centru (narozdiel od ČR napr.), ešte aj mamicky dlabú na nejakú trápnu slovenčinu a tradície.
Škaredé meno
Nepáči
Poznám jednu 4r slečnu 🤗volá sa Alicia (ale číta sa Alisia) veľmi jej to meno pristane. - nežije na Slovensku a teda nemá ani svk priezvisko
Mne ako prva napadne "ALIŠA CLARCOVA" zo serialu Zivi-Mrtvi. Sikovna baba to je, z kazdeho stretu so zombikmi vyjde bez ujmy. 🤔😃
Ciganska osada?
Mne sa nepáčia až takéto moderniny... Ak mienite odísť do Ameriky ok ale ak tu chcete zostať určite nie. Bola by som skôr za Alenu,Alicu,Anastáziu,Amáliu,Améliu,Anežku,Aničku...je veľa krásnych Slovenských mien dievčenských na A....
Moja dcera je Alissia a kazdy kto ju stretne povie ze jej to meno pristane a mimochodom niesme ani z osady !!!!! Myslim ze je na kazdom ake meno da svojej dcere ci je zo Slovenska alebo z inej krajiny …ja by som napriklad v zivote doetatu nedala meno peto,Števo,tomas alebo Lenka,janka,a ani alica!!!lebo alica nieje Alissia len tak pre informaciu ☺️
A asi tak skaredeee nebude ked tak isto ako sa vola moja dcera ,Alissia tak 5mesiacov na to dala to iste meno s dvoma ss aj aj jedna maminka v skolke a este aj jedna pani od susedou …✌🏻a alisia je s jednym s Alissia je skor take neobycajnejsie
@zuzka131188 prosím vás a kedy oslavuje meniny dcérka ?

A čo tak dať normálne slovenskú verziu Alica?