Meno Amina
Čo hovoríte na meno Amina?
Jaj to teraz dala tá influencerka. Dosť bežne meno v Somalsku
Nepáči sa mi.
Jedno z najbeznejsich mien v moslimskych krajinach.Nic viac nic menej ale predpokladam ze bude popularne ked ho dala tamta farmarka
@kittykat22 🤣🤣🤣 Amina Košarišťanová…skoro som si cvrkla🤣🤣🤣🤣
Nič ... Volá sa tak otcova fenka cain teriera ..a tiež sa tak volá čerstvo narodená dcéra mojej bývalej nadriadenej .
Nemám iné citové puto k tomu menu 😀
U nas sa slovo amina pouziva v celkom hanlivom vyzname
Ami bola fenka môjho bývaleho xD to je jediné, čo sa mi pri tom mene vybaví.
V rodine mojej mamy sa hovorievalo, ked dievca vystrajalo (chovalo sa nevhodne), ze sa chova ako Vondráčkovic Amina.
Netusim, preco prave Vondrackova, nikdy som sa nepytala. Ale to je jedine, co sa mi v suvislosti s tym menom vybavilo. Ani som nevedela, ze je realne. Myslela som, ze si ho moja rodina vymyslela.
Ona ma dieťa s cudzincom aj písala že ako sa vola tiež ma priezvisko na Alkmaksus.
No ja som to meno počula prvýkrát hádam pred vyše 15timi rokmi, v Maďarsku to vtedy začali dávať raritne. Podľa mňa pekne meno.
Píše sa to ako vyslovuje, neni to krkolomné, znie pekne, pre mňa stokrát lepsie, ako nejaká Alyssia.
Celkom pekné, k ich priezvisku sedí
Zaujimave 👍 pekne, skratene ami ( ejmi ) 👍
Mne sa paci ;)
pre psa...
Ja mám svoju pracovnú deformáciu, ale mne sa hneď vybaví anmina a to je obchod s elektroinštalačným materiálom 😂😂 ale keby som nemala túto asociáciu tak by sa mi asi aj páčilo 🙂
Tak ja netuším kto sa to tu spomína, ale meno sa mi páči. Aj keď áno, znie arabsky.
boze, ake nenapadne 😂 dovtedy si o tomto mene nikdy nepocula?
@moonlight1210 Moj muz zas vravi, ze niekto "prdí/slintá jak Amina" a vraj je to pes z nejakeho českého filmu či knihy, ktory bol strasne velky 😆
A mne sa toto meno popri vsetkych pre nás netradičných, ktoré teraz dávajú známe osobnosti svojim deťom, páči zatial asi najviac. Hlavne ak piseme konkrétne o llnzz (neviem, ako sa to presne píše), tak meno a priezvisko dieťatka uplne ladí 👌

To, že pani Almaksus už nevie čo so sebou😃