icon

Meno Amina

11. okt 2023

Čo hovoríte na meno Amina?

ivkav5
11. okt 2023

To, že pani Almaksus už nevie čo so sebou😃

pribinak
11. okt 2023

Jaj to teraz dala tá influencerka. Dosť bežne meno v Somalsku

koniarova
11. okt 2023

Nepáči sa mi.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
11. okt 2023

Jedno z najbeznejsich mien v moslimskych krajinach.Nic viac nic menej ale predpokladam ze bude popularne ked ho dala tamta farmarka

ivkav5
11. okt 2023

@kittykat22 🤣🤣🤣 Amina Košarišťanová…skoro som si cvrkla🤣🤣🤣🤣

zafir01
11. okt 2023

Nič ... Volá sa tak otcova fenka cain teriera ..a tiež sa tak volá čerstvo narodená dcéra mojej bývalej nadriadenej .
Nemám iné citové puto k tomu menu 😀

msnesquik
11. okt 2023

U nas sa slovo amina pouziva v celkom hanlivom vyzname

levandula7
11. okt 2023

Ami bola fenka môjho bývaleho xD to je jediné, čo sa mi pri tom mene vybaví.

moonlight1210
11. okt 2023

V rodine mojej mamy sa hovorievalo, ked dievca vystrajalo (chovalo sa nevhodne), ze sa chova ako Vondráčkovic Amina.
Netusim, preco prave Vondrackova, nikdy som sa nepytala. Ale to je jedine, co sa mi v suvislosti s tym menom vybavilo. Ani som nevedela, ze je realne. Myslela som, ze si ho moja rodina vymyslela.

alickapusinka
11. okt 2023

Ona ma dieťa s cudzincom aj písala že ako sa vola tiež ma priezvisko na Alkmaksus.

bolarazjedna
11. okt 2023

No ja som to meno počula prvýkrát hádam pred vyše 15timi rokmi, v Maďarsku to vtedy začali dávať raritne. Podľa mňa pekne meno.
Píše sa to ako vyslovuje, neni to krkolomné, znie pekne, pre mňa stokrát lepsie, ako nejaká Alyssia.

mamickalisticka
11. okt 2023

Celkom pekné, k ich priezvisku sedí

juliacenc
11. okt 2023

Zaujimave 👍 pekne, skratene ami ( ejmi ) 👍

ariannazara
11. okt 2023

Mne sa paci ;)

yvanielka
11. okt 2023

@zafir01 tvoja bývalá nadriadená je llnz alebo len zhoda náhod? 😀

deti95060810
11. okt 2023

pre psa...

buberova
11. okt 2023

Ja mám svoju pracovnú deformáciu, ale mne sa hneď vybaví anmina a to je obchod s elektroinštalačným materiálom 😂😂 ale keby som nemala túto asociáciu tak by sa mi asi aj páčilo 🙂

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
zafir01
11. okt 2023

@yvanielka áno robila som pod ňou , alebo s ňou . Prijimala má do práce ,v čase ,keď som mala najhoršie obdobie života ( 10dni po pôrode mŕtvej dcérky ) .a hoci je mladšia odomna ,a ani nebola vtedy mama , bola veľmi empatická a veľmi príjemná .

kristiii
12. okt 2023

Tak ja netuším kto sa to tu spomína, ale meno sa mi páči. Aj keď áno, znie arabsky.

maisynka
13. okt 2023

boze, ake nenapadne 😂 dovtedy si o tomto mene nikdy nepocula?

basska_b
15. okt 2023

@moonlight1210 Moj muz zas vravi, ze niekto "prdí/slintá jak Amina" a vraj je to pes z nejakeho českého filmu či knihy, ktory bol strasne velky 😆

gaborka28
15. okt 2023

A mne sa toto meno popri vsetkych pre nás netradičných, ktoré teraz dávajú známe osobnosti svojim deťom, páči zatial asi najviac. Hlavne ak piseme konkrétne o llnzz (neviem, ako sa to presne píše), tak meno a priezvisko dieťatka uplne ladí 👌