Meno Apollo
Je to podľa vás pekné meno?
Mne sa veľmi páči ale muž nejako protestuje tak by ma zaujímal váš názor ☺️
A pre koho to ma byt meno? Pre raketu?
Úprimne, mňa napadne ako prvé hotel v Grecku a potom vesmírna misia 😅… neviem či by som to použila ako meno pre dieťa, aj keď dnes sa používa naozaj všeličo 🤷♀️ v konečnom dôsledku je to na vás s mužom
Ja mám dakedy pocit, že tie deti sú nechcene keď vidim čo za mena im rodičia davaju
Áno úžasné 🤦 ak sa chystáš na Melmak 😂
verim, ze toto je len vtip 🙂 podla mna, ked uz tak rovno apollo 11
Zváž aj meno Sojuz.
Apollo most v Bratislave
@ivka225 nieee 😂😂😂😂
Podla mna to nie je vhodne meno pre cloveka
Krásne pre psika
A to má byť pre dievča, či pre chlapca?
Apollo Creed,boxerista z Rockyho😉
Nerob to dieťaťu, tvoj muž má pravdu.
Prva asociacia, co mi napadla, tak ze pre psa by to meno bolo fajn 😉
Ja som si myslela, že téma o moste v Ba pôvodne
Dufam, ze k tomu bude este nejake echt slovenske priezvisko 😄
Nezvyčajne to hej. Záleží aké máte priezvisko lebo ak bude Apollo Varecha tak chuda dieťa.
Nie, nepaci sa mi. Asociacia na to meno je vesmirny program Apollo. Tak to je a vzdy bude. Budu si z neho utahovat.
😂😂 psiky, raketa.... ja som na tom asi veľmi zle, ked mi prvá napadla apollo pizza ristorante 🍕
Mne hneď napadlo, že je to spolupracovník sv. Pavla, ako ho poznáme z Biblie - Nového Zákona. Meno sa mi páči, ale záleží aj na priezvisku.
Dost odveci meno pre cloveka. Muz ma pravdu, nepovolila by som.
pekne, vola sa tak budova kde robim
to nie je meno, to je názov 🙄
Každé meno sa dá povedať pekne aj škaredo. Známa má Auroru, čo by sme sa mohli tiež smiať, ale nesmejeme, lebo je to krásne meno a inak ako Aurora jej nikto nepovie. Ja napríklad nerozumiem tým našim skrateným menám, kde pekné mená dajú deťom a potom sú z toho Jojo, Dodo, Kika, Didi, stoja mi z toho chlpy, takisto aj z toho Danu-ško, Teu-ško, Emu-ška atď. 100 ľudí 100 chutí, vyberte si aké sa Vám páčia a pasujú k priezvisku ✌️
Neprejde ti na matrike.

Tak sa vola susedov pes. Predtým mal Laru