icon

Meno Augustína

takajedna
9. máj 2022

Ahojte, poznáte nejakú ženu s týmto menom? Čo si o ňom myslíte? Poprosím slušné poznámky, na urážky a tirády typu "prečo nie Zuzka alebo Katka" nie som zvedavá, ďakujem 🙂.

deti95060810
10. máj 2022

@takajedna Justína ? to je pomerne bežné meno.... a celkom pekné.

dennynkoo13
10. máj 2022

Nepáči sa mi to meno samo o sebe. Babka mala kamarátku Augustínu a všetci ju volali Gusta, Gustička čo mi nepríde pekne

rema2006
10. máj 2022

@takajedna moja babička je Augustína. Všetci ju voláme Gustinka alebo Gunka. Pre mňa krásne meno 🧡

hennyinnsbruck
10. máj 2022

Mne osobne sa nepaci

sjuzi
10. máj 2022

My máme v okolí toto meno spojené skôr s priezviskom, proste Augustínovci 😉

prasiatko30
10. máj 2022

Agustina - verzia augustiny - niekde som zacula ale zvycajne ich aj tak volaju Tina. Agustin/agustino poznam niekolko a volaju ich podla toho ako chce dotycny - niektori su tino niektori su Agus a niektori agustin

verca888
10. máj 2022

Osobne nepoznam a ani som nepocula o nikom doposial kto by sa tak volal. Mne sa ale nepaci, neviem si predstavit ako zene s takym menom hovorit, Augusta? Augustka? Neviem si to predstavit, takze za mna nie.

vifoncitta
10. máj 2022

Keď bude narodená v auguste tak potom je všetko ok👍😆

aurina
10. máj 2022

@takajedna ja ked v praci pocujem tie niektore mena, co su schopne matky dat detom, tak mi je tych deti luto... napr Mirabela, Augustina a podobne zalezitosti :D

akbara77
10. máj 2022

@takajedna obyčajná Zuzka alebo Katka? Prečo Mate pocit, že s takým strašným menom ako Augustína bude výnimočná? Áno bude, lebo také stras e meno široko ďaleko nik nedáva. Človek robí meno, nie meno človeka. Skúste byť výnimočná niečím iným, nie dodrbat život vlastnému dieťaťu.
P s. A ak nemáte záujem o komentáre aj iného ako suhlasneho charakteru, tak tu nepíšte.

queeninthenorth
10. máj 2022

@takajedna mám švagra Augustína, rodičia ho volajú celým menom a my mu nepovieme inak ako Tino 😊

katarina220
10. máj 2022

Meno je to zaujimave.rozhodne netradicne. Ak sa vam paci tak nie je co riesit. Bez ohladu na to kto co povie. A to ako ju budu volat zalezi na vas ako si okolie naucite. Pre priklad: mala som kolegynu alzbetu. Neznasala ked ju niekto volal Betka. Pripustne bolo Alzbeta alebo Alzbetka. Novych kolegov na to upozornila hned ked ju prvý raz oslovili Betka a bolo po probleme. Rovnako mam kolegynu Atu. Co myslite ake ma krstne meno? Aj mna prekvapilo ze je Anna. Vsetko je to o nastaveni pravidiel a zvyku. Prajem krasny den.

ivanka33
10. máj 2022

@lindous áno, veľmi pekne by vyznelo ako druhé meno 👍❤️

janickacrazy
10. máj 2022

@takajedna mne sa nepáči vobec, podľa mna ju aj tak budú volať Gusta, čo je fakt hrozné, lebo ľudia si aj tak nedajú povedať a komolia mená ako sa im chce, ja mám Alexa a ked mi moja mama povedala, že ho bude volať Lexík, skoro som skolabovala, našťastie ho tak nevolá 😂

aurina
10. máj 2022

mojho svagra brat sa vola Fridolin :D a poviem vam.. ma tazky zivot :D

teressa30
10. máj 2022

Podla mna je to krasne. ❤❤❤ A ked ju vy budete volat Augustinka, nebudu ju volat ziadnymi skratkami. Ja som synovi tiez nedala uplne bezne meno a cim je starsi, teraz ma vyse roka, este viac sa mi paci, ze sa nevola ako vsetci dookola. Mne sa paci aj Anastázia 😊 inak, preto vsetci pisu, ze im tie mena pripominaju stare tetky, lebo naozaj sa tieto mena kedysi pouzivali... moja babka bola Justina. A prababka Frantiska. Ale nacase, dat im mlady smrnc 😉 nenechaj sa znechutit, naozaj vyber take, ake sa paci tebe, bude to len a len tvoje dietatko 😊

emm_i
10. máj 2022

@aurina len dúfam, že ho nevolajú FRODO (miesto Frido)...
Mám známeho, volá sa Roderik. Inak prekné meno, horšie je, že ho volajú občas RODO. Fakt už iba dodať "f"...

takajedna
autor
10. máj 2022

@akbara77 je rozdiel keď niekto nesúhlasí a vyjadrí to slušne alebo keď sa vyjadrí ako buran.

takajedna
autor
10. máj 2022

@anjelicek26 ako myslíte, ja by som sa napríklad nechcela volať Isabelle Rosalie, znie mi to gýčovo, ako z nejakej lacnej romance, a zrejme by som si s takým menom vymyslela v puberte prezývku, ale nemyslím si ani sa nevyjadrujem, že ste dieťaťu chceli zničiť život 😉.

takajedna
autor
10. máj 2022

@mery333 áno, jasné, chcem dieťaťu zle, komplikovať mu život, na nič iné ani nemyslím, a teraz ešte teóriu o tom, že mám komplex zo svojho tuctového mena 😉😁

takajedna
autor
10. máj 2022

@teressa30 ďakujem za krásny príspevok 🙂😁 poznám 2 Františky, obe majú pred tridsiatkou, a jedna to meno dokáže skvelo predať, v živote sa jej preňho nikto nesmial, veľmi sa k nej hodí, je to milá, pekná žena

takajedna
autor
10. máj 2022

@aurina týcj detí vám môže byť ľúto keď stretnú netolerantných ľudí, čo súdia. O tom by ste mohli porozmýšľať 😉

takajedna
autor
10. máj 2022

@rema2006 súhlasím 🙂 dúfam, že babička si nikdy neprečíta túto "diskusiu". Predpokladám, že do očí by jej meno nikto takto neurážal.

takajedna
autor
10. máj 2022

@augustinka666 čo ja viem, ani všetky Júlie sa nenarodili v júli a ani všetky Natálie na Vianoce 😁😉

mery34
10. máj 2022

@takajedna Suseda u mojej mamy. Baba má 20 rokov a volajú ju Augusta. Mama Slovenka, malé mesto na západnom Slovensku.

anjelicek26
10. máj 2022

@takajedna ona sa vola naopak, ked uz 😂 A oslovovana len Rosalie//Rosie zdrobnenina, takze nikdy jej nikto nic negativne na to meno nepovedal... Nezijeme na slovensku, takze nemyslim, ze toto vies relevantne zhodnotit tak ci tak... kazdopadne Augustina je tazka karta pre kazde dieta, hlavne kvoli tomu slovenskemu zdrobnovaniu a skracovaniu a vymyslaniu prezyvok... a nehovor mi, ze ta napada nieco pekne, co s tohoto mena jej kamarati budu robit...

aurina
10. máj 2022

@takajedna a co ste chceli pocut? Ze je to nadherne meno a dajte ho vasmu dietatu? Nie! Je to hrozne ,priserne meno a ak budem v robote pocut,ze niekto krici na svoje dieta Augustina, tak sa v duchu budem strasne smiat 🙂

aurina
10. máj 2022

Pytate sa, co si o nom myslime. Drvivej vacsine sa tu to meno absolutne nepaci, a vy nie ste spokojna, lebo ste cakali inu odpoved, tak na kazdu co vam ho skritizovala sa tu teraz osopujete :D :D tak potom sa tu nepytajte somariny, pokrstite si decko ako chcete a dufajte, ze stretne len tolerantych ludi v zivote :D :D :D omg

takajedna
autor
10. máj 2022

@aurina to niečo hovorí o vás

karhu
10. máj 2022

mne sa páči, Augustína, Augustínka, Tinka, Tina🌞🍉🍒