Meno Augustína
Ahojte, poznáte nejakú ženu s týmto menom? Čo si o ňom myslíte? Poprosím slušné poznámky, na urážky a tirády typu "prečo nie Zuzka alebo Katka" nie som zvedavá, ďakujem 🙂.
Nepáči sa mi to meno samo o sebe. Babka mala kamarátku Augustínu a všetci ju volali Gusta, Gustička čo mi nepríde pekne
Mne osobne sa nepaci
My máme v okolí toto meno spojené skôr s priezviskom, proste Augustínovci 😉
Agustina - verzia augustiny - niekde som zacula ale zvycajne ich aj tak volaju Tina. Agustin/agustino poznam niekolko a volaju ich podla toho ako chce dotycny - niektori su tino niektori su Agus a niektori agustin
Osobne nepoznam a ani som nepocula o nikom doposial kto by sa tak volal. Mne sa ale nepaci, neviem si predstavit ako zene s takym menom hovorit, Augusta? Augustka? Neviem si to predstavit, takze za mna nie.
Keď bude narodená v auguste tak potom je všetko ok👍😆
@takajedna obyčajná Zuzka alebo Katka? Prečo Mate pocit, že s takým strašným menom ako Augustína bude výnimočná? Áno bude, lebo také stras e meno široko ďaleko nik nedáva. Človek robí meno, nie meno človeka. Skúste byť výnimočná niečím iným, nie dodrbat život vlastnému dieťaťu.
P s. A ak nemáte záujem o komentáre aj iného ako suhlasneho charakteru, tak tu nepíšte.
@takajedna mám švagra Augustína, rodičia ho volajú celým menom a my mu nepovieme inak ako Tino 😊
Meno je to zaujimave.rozhodne netradicne. Ak sa vam paci tak nie je co riesit. Bez ohladu na to kto co povie. A to ako ju budu volat zalezi na vas ako si okolie naucite. Pre priklad: mala som kolegynu alzbetu. Neznasala ked ju niekto volal Betka. Pripustne bolo Alzbeta alebo Alzbetka. Novych kolegov na to upozornila hned ked ju prvý raz oslovili Betka a bolo po probleme. Rovnako mam kolegynu Atu. Co myslite ake ma krstne meno? Aj mna prekvapilo ze je Anna. Vsetko je to o nastaveni pravidiel a zvyku. Prajem krasny den.
@takajedna mne sa nepáči vobec, podľa mna ju aj tak budú volať Gusta, čo je fakt hrozné, lebo ľudia si aj tak nedajú povedať a komolia mená ako sa im chce, ja mám Alexa a ked mi moja mama povedala, že ho bude volať Lexík, skoro som skolabovala, našťastie ho tak nevolá 😂
mojho svagra brat sa vola Fridolin :D a poviem vam.. ma tazky zivot :D
Podla mna je to krasne. ❤❤❤ A ked ju vy budete volat Augustinka, nebudu ju volat ziadnymi skratkami. Ja som synovi tiez nedala uplne bezne meno a cim je starsi, teraz ma vyse roka, este viac sa mi paci, ze sa nevola ako vsetci dookola. Mne sa paci aj Anastázia 😊 inak, preto vsetci pisu, ze im tie mena pripominaju stare tetky, lebo naozaj sa tieto mena kedysi pouzivali... moja babka bola Justina. A prababka Frantiska. Ale nacase, dat im mlady smrnc 😉 nenechaj sa znechutit, naozaj vyber take, ake sa paci tebe, bude to len a len tvoje dietatko 😊
@anjelicek26 ako myslíte, ja by som sa napríklad nechcela volať Isabelle Rosalie, znie mi to gýčovo, ako z nejakej lacnej romance, a zrejme by som si s takým menom vymyslela v puberte prezývku, ale nemyslím si ani sa nevyjadrujem, že ste dieťaťu chceli zničiť život 😉.
@augustinka666 čo ja viem, ani všetky Júlie sa nenarodili v júli a ani všetky Natálie na Vianoce 😁😉
@takajedna ona sa vola naopak, ked uz 😂 A oslovovana len Rosalie//Rosie zdrobnenina, takze nikdy jej nikto nic negativne na to meno nepovedal... Nezijeme na slovensku, takze nemyslim, ze toto vies relevantne zhodnotit tak ci tak... kazdopadne Augustina je tazka karta pre kazde dieta, hlavne kvoli tomu slovenskemu zdrobnovaniu a skracovaniu a vymyslaniu prezyvok... a nehovor mi, ze ta napada nieco pekne, co s tohoto mena jej kamarati budu robit...
Pytate sa, co si o nom myslime. Drvivej vacsine sa tu to meno absolutne nepaci, a vy nie ste spokojna, lebo ste cakali inu odpoved, tak na kazdu co vam ho skritizovala sa tu teraz osopujete :D :D tak potom sa tu nepytajte somariny, pokrstite si decko ako chcete a dufajte, ze stretne len tolerantych ludi v zivote :D :D :D omg
mne sa páči, Augustína, Augustínka, Tinka, Tina🌞🍉🍒

@takajedna Justína ? to je pomerne bežné meno.... a celkom pekné.