icon

Meno Ben

6. mar 2025

Ahojte paci sa vam meno pre chlapca Ben nie Benjamin ale samostatne Ben a pre dievcatko Miriam alebo Anastazia ? Pekny vecer zelam 🙂

marusiao
6. mar 2025

Ben sa mi páči a Miriam tiež 👍

tundra
6. mar 2025

Benjamin a Bernhard pomerne caste meno vo Švajciarsku.Oslovuju sa Beni.Za mna celkom ok.

nynia
6. mar 2025

Ben nie pride mi to ako meno pre psa alebo kocura 🤣 Miriam a Anastazia sa mi velmi pacia

vandica
6. mar 2025

Ben vôbec, pokiaľ nežijete v zahraničí, a Miriam a Anastázia taký neutrál. Nedala by som ich, ale nevadia mi. Akurát mama mi hovorievala keď som bola decko a bola som strapatá, že si ako taká Stáza 😀

btus
6. mar 2025

Ben mi príde ako meno pre psa, Anastaziu ( Nasťu) poznám a aj Miriam ( Mirku). Ale meno vyberáte pre svoje dieťa, nie pre moje alebo ženu na MK, takže ak sa Vám páči, tak si ho dajte. Každý človek má iný vkus.

estellas
6. mar 2025

Pre dievčatko skôr Miriam. Pri mene Anastázia si vždy spomeniem na Nastenku z Mrázika .
Meno Anastázia je pekne to je len taká asociácia.

lenka.25
6. mar 2025

Ben sa mi vôbec nepáči . Ešte pre dieťa ako tak , ale pre dospelého chlapa nie . Miriam je fajn

judit47
6. mar 2025

Syn chodi do najvacsej skolky v Ba-210 deti a ma tam minimalne 4 Benov☺️ teda Benjaminov. Mam v okoli aspon 4 dalsich takze je to bezne a pekne meno( aspon vo veku deti ako je syn 4-8r). Nikde vo svete s nim nebude mat problem

evcagabi
6. mar 2025

Nepaci sa mi ani jedno 😅 ale keby musim, vybrala by som Miriam. Tak som sa mala volat ja keby sa zhodla mama s otcom 😅

dettilv
6. mar 2025

Mňa napadol Ben Geller😃za mňa ok ale nie na sk😏

terezkaarthuramax
6. mar 2025

Ben sa mi velmi paci a aj tie dve dievcenske

mima172
6. mar 2025

Miriam je krásne meno, Anastázia sa mi nepáči a Ben sa volal náš pes a tiež pes môjho manžela v čase, keď sme sa spoznali a celkovo poznám veľa psíkov s týmto menom, čiže za mňa nie 🙂 Ale je to vec vkusu, keď sa vám to meno páči, tak majte Bena. Len, ak môžem názor, tak zohľadnite aj priezvisko. Napr taky Ben Lakatoš alebo Kováč, znie dosť hmmm divne? 😁

yelena159
6. mar 2025

@nynia Povedz Benovi Stillerovi že sa volá ako pes. 😂

domkakvet
6. mar 2025

Ben sa mi nepaci.

katica06
6. mar 2025

@yelena159 aj ja som mala psa s rovnakým menom

terezkaarthuramax
6. mar 2025

@yelena159 skor Benovi Cristovao..

talia16
6. mar 2025

Za mňa Ben ujde no Mirka sa mi vôbec nepáči a z Anastazie urobia Nasťu 😬

dianka3
7. mar 2025

Mne sa tiež Miriam vôbec nepáči 😑 otrasné meno a Anastázia také nemastné neslané a každý by ju volal skratkou ako Nasťa alebo Stazka čo je des.Ben je mu príde ako Beny. Mne sa páčia netradičné a zahraničné mená viem presne aké by som ja dala😇 ale manžel by mi ho asi neschválil keďže je čínske meno🙈😊

froneet
7. mar 2025

Mne sa pred mesiacom narodil Ben 🙂 žijeme v Anglicku ale raz by sme sa chceli vrátiť domov

nynia
7. mar 2025

@yelena159 Nebolo by na skodu si zistit skutocne meno "Bena" Stillera lebo takto si ma aspon dost pobavila hned z rana🤣

kiki68
7. mar 2025

Kamoska ma doma, pekne meno a zlate je to dieta

danica2711
7. mar 2025

prečo nie Benjamin, veď volať ho aj tak budete Ben. To je ako keby si chcela meno Jožo namiesto Jozef

jazdkynaaa
9. mar 2025

Ben je krásne meno❤️ ako Ben Maher🏇

mnamko
10. mar 2025

Ben je pekne meno,neviem prečo by nemohlo byť na Slovensku,ked môže byť Noel,Kevin, Christian a pod.
Anastasia sa mi nepáči,ale každého vec

aandrea9
10. mar 2025

Anastázia je krásne a dnes úplne netradične meno si myslím. Ben...prvé mi napadlo big Ben, prepáč. Benedikt alebo Benjamin za mňa.

zitaje
13. mar 2025

Anastázia mne evokuje Rusko a Mrázika. Ben sa mi nepáči, mne sa viac páčia pôvodné mená s význaom, než skratky a odvodeniny. Miriam za mňa ok.

reni666
Autor odpoveď zmazal
euka210
23. mar 2025

Pri Ben mi napadne pes z filmu Ako vytrhnut velrybe stolicku 🙂