Meno Ben
Ahojte paci sa vam meno pre chlapca Ben nie Benjamin ale samostatne Ben a pre dievcatko Miriam alebo Anastazia ? Pekny vecer zelam 🙂
Benjamin a Bernhard pomerne caste meno vo Švajciarsku.Oslovuju sa Beni.Za mna celkom ok.
Ben nie pride mi to ako meno pre psa alebo kocura 🤣 Miriam a Anastazia sa mi velmi pacia
Ben vôbec, pokiaľ nežijete v zahraničí, a Miriam a Anastázia taký neutrál. Nedala by som ich, ale nevadia mi. Akurát mama mi hovorievala keď som bola decko a bola som strapatá, že si ako taká Stáza 😀
Ben mi príde ako meno pre psa, Anastaziu ( Nasťu) poznám a aj Miriam ( Mirku). Ale meno vyberáte pre svoje dieťa, nie pre moje alebo ženu na MK, takže ak sa Vám páči, tak si ho dajte. Každý človek má iný vkus.
Pre dievčatko skôr Miriam. Pri mene Anastázia si vždy spomeniem na Nastenku z Mrázika .
Meno Anastázia je pekne to je len taká asociácia.
Ben sa mi vôbec nepáči . Ešte pre dieťa ako tak , ale pre dospelého chlapa nie . Miriam je fajn
Syn chodi do najvacsej skolky v Ba-210 deti a ma tam minimalne 4 Benov☺️ teda Benjaminov. Mam v okoli aspon 4 dalsich takze je to bezne a pekne meno( aspon vo veku deti ako je syn 4-8r). Nikde vo svete s nim nebude mat problem
Nepaci sa mi ani jedno 😅 ale keby musim, vybrala by som Miriam. Tak som sa mala volat ja keby sa zhodla mama s otcom 😅
Mňa napadol Ben Geller😃za mňa ok ale nie na sk😏
Ben sa mi velmi paci a aj tie dve dievcenske
Miriam je krásne meno, Anastázia sa mi nepáči a Ben sa volal náš pes a tiež pes môjho manžela v čase, keď sme sa spoznali a celkovo poznám veľa psíkov s týmto menom, čiže za mňa nie 🙂 Ale je to vec vkusu, keď sa vám to meno páči, tak majte Bena. Len, ak môžem názor, tak zohľadnite aj priezvisko. Napr taky Ben Lakatoš alebo Kováč, znie dosť hmmm divne? 😁
Ben sa mi nepaci.
@yelena159 skor Benovi Cristovao..
Za mňa Ben ujde no Mirka sa mi vôbec nepáči a z Anastazie urobia Nasťu 😬
Mne sa tiež Miriam vôbec nepáči 😑 otrasné meno a Anastázia také nemastné neslané a každý by ju volal skratkou ako Nasťa alebo Stazka čo je des.Ben je mu príde ako Beny. Mne sa páčia netradičné a zahraničné mená viem presne aké by som ja dala😇 ale manžel by mi ho asi neschválil keďže je čínske meno🙈😊
Mne sa pred mesiacom narodil Ben 🙂 žijeme v Anglicku ale raz by sme sa chceli vrátiť domov
Kamoska ma doma, pekne meno a zlate je to dieta
prečo nie Benjamin, veď volať ho aj tak budete Ben. To je ako keby si chcela meno Jožo namiesto Jozef
Ben je krásne meno❤️ ako Ben Maher🏇
Ben je pekne meno,neviem prečo by nemohlo byť na Slovensku,ked môže byť Noel,Kevin, Christian a pod.
Anastasia sa mi nepáči,ale každého vec
Anastázia je krásne a dnes úplne netradične meno si myslím. Ben...prvé mi napadlo big Ben, prepáč. Benedikt alebo Benjamin za mňa.
Anastázia mne evokuje Rusko a Mrázika. Ben sa mi nepáči, mne sa viac páčia pôvodné mená s význaom, než skratky a odvodeniny. Miriam za mňa ok.
Pri Ben mi napadne pes z filmu Ako vytrhnut velrybe stolicku 🙂

Ben sa mi páči a Miriam tiež 👍