icon

Meno Cyrila pre dievčatko

11. dec 2021

Velmi sa mi paci toto meno a chcela by som ho dat, avsak stretla som sa s nazormi z blizkeho okolia, ze s takym menom ako na smiech. Podla vas je to take hrozne meno?

Strana
z3
ella_price
11. dec 2021

Pripomenulo mi to jednu postavu z kníh o Zaklínačovi 😁😁 Tam ju volali skrátene Ciri 😁

komplikovana
11. dec 2021

no kym som precitala celu diskusiu, sa mi to meno zacalo aj pacit. Len to ma jednu podmienku, aby ju volali iba Cyrila a nie ziadnymi skratkami a zdrobneninami.

negymama
11. dec 2021

je to normalne pekne meno, Cyrilka, Cyrila preco nie.

ja neviem, to vysmievanie z mien sa precenuje. Ja mam 4 deti a este som nezazila ze by niektore z nich spomenulo posmievanie z mena v skolke ci v skole. a to sme sa stretli s vela zvlastnymi netradicnymi menami. Moje chodili, teda tri este chodia na ZS s vyuc. jazykom madarskym, a aj ked ich niektore mena spoluziakov prekvapili, lebo v slovenskom prostredi sa s nimi nestretli, nikoho nenapadlo sa posmievat ci komolit meno, ci vymyslat ponizujucu prezyvku.

dospeli mi hovorili, uvidis budu sa dcere posmievat ze je Johanka z Arcu, a nič.... kazdy to bral ako normalne meno, nakoniec rovesnici mojej dcery vyrastali na inych pribehoch ako my. z nicim sa im to nespajalo. Alebo dcera mala spoluziačku Dóru, a ja naozaj sa vola Dóra, nie Dorota? dcera, ze ano, slovaci ju volaju Dorka, a madari Dóri, alebo Dorika. Mali mena ako Boglarka, Kinga, Liana, Rafael, Sergej.... a nikto nic. Deti naozaj vstrebu hocijake meno, ak im blbi a netolerantni dospeli nepripomenu, ze to ma byt na odsudenie ci smiech.

aurora33
11. dec 2021

Mne sa to meno veľmi páči ❤️ vďaka Zaklínačovi, tam bola Cyrila úplne úžasná 🙂 čiže ak sa hodí k priezvisku tak prečo ho nedať 🙂

veve889
11. dec 2021

Podla mna je to meno ok ale ja zijem v zahranici a som zvyknuta na rozne mena, ktore som v zivote nepocula (Cipora, Vida, Spela, Edina, Suana, Ebru, Sanja, Ute, Janine..). No na Slovensku vacsina ludi zmysla tak, ze co nepoznaju to sa im nepaci.

janarochester
11. dec 2021

@elementissa Moja reč...deti sa nerodia kruté...každé jedno príde na svet ako čistý nepopísaný list...

silvike
11. dec 2021

Ja len na odlahcenie...manzel hodil poznamku, ze to uz by bolo lepsie rovno Cyrilika 😆 alebo nejaka Juraja ;) Ja mam kamosku Milanu. Ale inak mne Cyrila neevokuje nic na vymievanie. A suhlasim s nazormi...male deti nevedia co je akoze smiesne, na vysmievanie...maju to od niekial...:/

euka210
11. dec 2021

Neviem kam zeny chodite na take mena...

selest
11. dec 2021

Nechcela by som sa tak volat. Neviem si predstavit ze napr stretnem chlapa co sa mi paci, on sa opyta ako sa volas a ja poviem Cyrila.

godyna
11. dec 2021

Nerieš kto si čo mysli. Mne osobne sa páči a možno práve to meno jej pomôže hneď vyselektovať ľudí. Blbec sa bude smiať a normálny človek, to riešiť vôbec nebude.

h2
11. dec 2021

Autorka sa neozýva, tak možno zase len téma "z nudy". Ale ak je to naozaj myslené vážne, tiež by ma zaujímalo, ako sa volá ona.

mooonika1975
11. dec 2021

ciri je krááásne, a áno, witcher je ❤😍

marlent
11. dec 2021

Mna zaraza ze tu oponujete tym ze si decka budu robit srandu.
Kazde jedno meno sa da vysmiat ziadne nie je vynimkou. Hold

martinka13
11. dec 2021

Jemne povedané "neobvyklé ". Veru by som s takým žiť nechcela

akbara77
11. dec 2021

Poďakuje sa ti dcéra, deti sa jej budú vysmievať...a to jej asi urobiť nechceš...ci?

autor
11. dec 2021

Dakujem vsetkym za nazory.
Meno je neobvykle, nezvycajne, ale mne sa paci a je tam aj osobny dovod.. Nie je to meno odpozerane zo ziadneho serialu, filmu, atd.
Nechapem, preco tu niektore komentujuce mali potrebu, dobre ze nie, utocit.. slusne som sa spytala aj na pohlad inych. A presne, ako tu padlo, normalny clovek nebude riesit.

ivik4
11. dec 2021

Jezis ved dobre daj dietatu meno ake ty chces , sama musis mat pochybnosti ked sa na nazor pytas cudzich zien 😃 a mi nevrav ze nie. Hej hej normalny dospeli clovek nebude riesit ale my nevrav ze vsetky deti co si robia srandu z mien inych tak to pocuju hned od rodicov, bezne doma nieco v tom ze : ivo-pivo 😃. Jasne, o tom rodicia komunikuju pravidelne 😃. Deti si najdu srandu z hocicoho coho chcu a bohuzial ruku na srdce,tvoje dieta urcite bude svoje meno neznasat, tak ako Ti to bude aj vycitat. Nechapem taketo matky, ale 🤷‍♀️.. esteze ja som taku nemala

madeline1
11. dec 2021

Nie, nedavaj

lenkalienka0
11. dec 2021

Ty to dieta uz teraz nenavidis alebo preco vytvaras pren problem tam kde ho este ani nema?

magnetk
11. dec 2021

Sused má mačku a volajú ju Cyrila.

Strana
z3