Meno Fedor
Mám dva týždne do pôrodu , čakám chlapca a môj manžel chce meno Fedor. K priezvisku sa nám celkom hodí. Nemám však v okolí nikoho s takýmto meno, neviem ako ľudia na to reagujú, či si zvyknú alebo nie. On ho chce, lebo keď bol malý pozeral nejakú rozprávku kde bol strýko Fedor a to meno sa mu vraj vtedy veľmi páčilo a páči sa mu doteraz .
Dali by ste také meno ?
@mirkasmile mala som vybrané iné. Meno mi nepríde škaredé , skôr som sa s ním nestotožnila , ale určite nie škaredé.
Pekne. Zaujimave. Neotrepane a neznie ako z osady.
Mna napadne len Flasik😅
Mne osobne sa paci.. mala som kolegu a volali sme ho Feďo.. podla mna je super to ze napr zakricis na dieta a otoci sa ti jeden a nie polku ihriska teda ja to vidim na nasej malej tiez som nebola stotoznena s menom Sabina jedine meno na ktorom sme sa zhodli s manzelom a nelutujem.. aj ked stretla som sa s otazkou preco smenjej dali take meno🤷🏼♀️
@jjanulienka aj mňa, ale že hneď. Ale je dosť možné, že veľa mladých netuší kto je Fedor Flašík.
@ivkazba ja zas viem kto je Fedor Flašík , dohľadala som si aj Fedora Gála, alebo Fedora Šrobára ale to sú takí vzdialení ľudia , nič v mojom okolí . Meno je v kalendári , ale v bežnom živote medzi bežnými ľuďmi som sa s ním nestretla.
Mňa skôr zaujíma že keby sa vám nejaký chlap predstavil menom Fedor či by ste si pomysleli že no " môj ty boh " to je teda za meno .
Lietajuci Stryko Fedor bol super 👍 https://www.veselerozpravky.sk/stryko-fedor-taz...
Podla mna je to ok meno.
ten, kto ma rad len katky a petov, si to pomysli, ale tak co... kazdy mame iny nazor. mne sa to meno paci, nedala by som ho asi, lebo mam inych favoritov, ale je zaujimave, nie je tuctove, otrepane, znie dostojne. mam aj byvalu spoluziacku, ktora ho dala synovi, takze jediny nebude
@simsalabim presne ak mňa hneď napadol strýko Fedor.
Ale ináč meno celkom v pohode.
Poznam chlapca s tym menom, velmi zlaty, mily, sikovny, volali sme ho Fedorko ako dieta, uz je z neho teeneger, za mna pekne meno.
Mne sa to meno nepozdáva, ani ako pre dieťa nejaká zdrobnelina z neho, lepšie by sa mi páčil Filip.
Ja poznam psika fedora - jazvecika 😁..zaujimave meno netuctove
Fedor je pekne meno, poznam par muzov s takym menom a za mna v pohodicke. Aj by som ho dala synovi, ale muz ma v rodinepriezvisko fedor a preto nechcel take meno uz
Mne sa páči, poznám aj jedného chlapca zo synovej školy, kľudne by som ho dala
Nasi znami tak pomenovali svojho syna, nám s mužom sa vôbec nepacilo, ale nie sme jeho rodičia, takze nám je to aj jedno. Ale je lahko zapamatatelne, tým, že je take netradicne
Fedor - Fedorko... Náhodou, pekne meno, mne osobne sa páči, neotrepane, netuctove, dobre mi znie. My sme mali pre druhé dieťa vybrané meno Maroško a tiež veľa ľudí nemalo porozumenie, a pritom pre mňa úplne normálne pekne slovenské meno 😀
V okolí síce Fedora nemám, ale poznám chlapčeka menom Florián, volajú ho Florko, a to už mi viac uši trhá a jazyk lame 😂
Ale keď sa povie Feďo, to uz sa mi nepáči 🤷♀️😀
Moj priatel sa vola Miroslav Fedor a kolegovia si z neho utahuju ze oslavuje meniny na Fedora a Miroslava 😄
Nie, nikdy by som take meno nedala. 😀
Je to je také štýlové meno, zaujímavé
Mne sa to meno páči. Je pekné slovenské, pritom netuctove. Kľudne by som ho dala ďalšiemu synčekovi. Ak sa vám páči, druhých nerieš.
ak sa vám hodí k priezvisku tak kĺudne...pekné meno... určite sa mi viac páči ako LUCAS...
Ak sa vam to paci tak kludne. Mne to meno pripomina jedneho znameho, ktoreho som moc nemusela. Cize mne sa to s tym spaja, takze ja som proti 😀
Mne to meno príde moc drsné 😅 Ak by mi niekto povedal, že príde k nám na návštevu Fedor predstavím si vysokého 2metrového drevorubača s bradou po pupok 😅 Neviem, celkovo sa mi to k malému rozkošnému bábu veľmi nehodí 😅 Keby sa mali rodiť chalani ako 30ročný dospeláci tak hej jasné Fedor je fajn ale malé bábo Fedor je hrozné 😅
Mala som žiaka s takým menom, teraz má už 14 rokov. Čiže meno sa stále používa, nie je len medzi generáciou tých starších.
Strýko Fedor bol super. My voláme Fedorko nášho slimacika, prišlo mi to meno veľmi milé. Čím nechcem naznačiť, že to je meno pre zvieratko. Len sme z neho chceli spraviť člena rodiny a k tomu treba aj poriadne meno 😁 keby som stretla chlapca Fedora, veľmi by ma to potešilo. Ja mam Filipa.
Mne sa paci, velmi 👌🏻 . Dala by som ho kludne aj ja.

Každé meno je pekné ....pokiaľ ti nepripomína niekoho,koho nemáš rada 😀
Dôležité je, aby sa to meno páčilo obom, nie iba jednému.
Môj sused sa volá Fedor a volajú ho Feďo 😀