Meno Hugo
Ako vnímate meno Hugo? Konkrétne by bol Hugo Sládek. Manžel veľmi sníva o tom mene, ja nemám žiadne vysnívané chlapčenské. Len neviem sa úplne k nemu nakloniť, s priezviskom podľa mna znie skvele ale ako dieťaťu mi pride dosť tvrdé 🙄
Mne sa páči. Nepríde mi tvrdé. Skôr rozprávkové. 😄
Dcerin spolužiak sa tak volá má 23...my máme morské prasiatko volá sa Hugo
Môj kocúr je Hugo
mne tiez to meno pride tvrde, kamoska ma chlapceka s tym menom vobecmu nepasuje
Nad tým, či sa to bude páčiť iným ľuďom, by som absolútne neuvažovala, ale určite by som uvažovala, či sa to bude páčiť jemu. Ak by som bola chlapec, nechcela by som byť veru Hugo, a ani ako dospelý chlap, je veľa krásnych mužských mien. Ale keby som sa chcela pomstiť dcére,tak jej určite dám meno Korduľa.😝😂 ...Korda, Duľa..... ach jaj, ja keď to počujem, tak ma vždy napadne korčuľa a ešte aj to zneje lepšie.😢
Prepáč, ale podľa mňa hrôza, už neviem aké najnetradičnejšie mená by rodičia vymysleli tým svojím deťom ,či dievčatám, alebo chlapcom.
Akože za prvé ...to že sa niekto nejakému psovieno Hugo (alebo hocijaké meno mužské ženské je u mňa nepochopiteľné ))to by som zrušila a zakázala ľuďom !!!a za druhé keď sa vám páči Hugo .tak prečo nie.pre mňa osobne je to meno ...že ani tomu psovi by som ho nedala.ale u mňa každého vec .aké sa komu páči .nech si ho dá.je mi to v podstate jedno a neriešim cudzie mena
Za mna hrozne meno 😞😞 a vobec sa pre dietatko nehodi……
za mna je to meno ako pre šaša, alebo psa, ale samozrejme vyber je na rodicoch 🙂
Ja mam syna Huga, má 10 rokov, svoje meno má rád, nik v škole sa mu zaň nevysmieva... Naše okolie malo tiež s tým problém, ale rýchlo si zvykli a vravia, že mu pristane. Ja som tiež spokojná, že sa nevolá Samuel, Jakub ako milión ďalších v škole...
Mne sa odmalicka toto meno paci ani neviem,kde som ho vtedy pocula. Riad sa podla seba. Zakomplexovana zena ti tu bude vypisovat,ake je to otrasne meno vhodne iba pre psa a ine skvosty,co tu citam. Hugo vobec nie je netradicne meno
Aj my mame aktualne mesačného Huga. Tiež som chcela iné meno pre dieťa. Ale prvorodena vybrala toto meno tak je Hugo. A neľutujem. Aspoň aj v škôlke sa tak nebude volať každé druhé dieťa. A dá sa mu aj pekne povedať 😉
Ak si s tym menom stotoznena, nie je co riesit. Mne osobne sa nepaci.
Moji svokrovci mali psa Huga a my sme to meno dali dieťaťu😃🤷♀️na námietky som ich vedela odbiť keďže mužov brat je Filip a my sme mali papagája Filipa🤷♀️a volame ho vselijako,čo má išlo do vyvrtky bolo Hugušenko a to som povedala že už viac sa sprznit to meno nedalo🤷♀️😃ale bezne ho volne Hugi,Hugáč… mne sa pacil ten postup,že sám sa začal volat Go,Potom Ugi a až nakoniec Hugo. Mladší brat sa ako prvé slovo naučil Hugo🤷♀️😃ešte po mne nevykrikuje že mama ale brata už nahana že Hugo,sem tam Go…Hu 😃ale za mna je to krásne meno a som rada že som si ho vydobila,druhého som chcela Cypriana a nepreslo mi tak mame Oskara,tiež neotrepane meno a pekne za mna
Že tu rozprúdim takúto debatu by ma ano v päte nenapadlo 😂 to že niekto dá psovi ľudské meno neriešim, suseda má psa Teodora, synovec je Teodor 😉 u nás to meno v okolí nemá nikto, preto váham, na jednej strane aj dcéra je Emília a žiadnu inú nepoznáme a chceme také aj chlapčenské. A ako vidím asi ho dáme, aspoň bude originálny 😅
@nikpa podla mna stále budú dominovať Tomáškovia, Petkovia, Martinkovia, Jakubkovia atd…
Nemyslím si že Jonáš je take rozšírené na Slovensku (skôr v cechach), ja poznám jedného v okoli. Podľa mna skôr ide o to že človeku skôr zarezonuje v hlave(keďže nie je take rozšírené) a preto si to zapamätá. Následne keď počuje o pól roka znovu že sa tak niekto vola, tak nadobudne pocit že sa tak vola každý druhy 😂 a pritom mu nie je divne že za ten čas stretol 75 Matiasov a 40 Teov 🫣
Hugi ♥️ ...a hned to neznie tak tvrdo... 😁
Paci sa mi. Aj kombinacia dobra s priezviskom. Neni tvrde, a aj keby, nebude navzdy batola, dospelemu aj tvrde pristane. A aj tak ho budes volat iba zlatko, drobcek a podobne :D
Náhodou, teraz je to meno, ktoré ide veľmi do módy a stáva sa obľúbeným. Ak sa aj tebe páči, choďte do toho. Poznám 2 malých Hugínkov. Osobne by som ho asi nedala, ale to je celkom jedno, lebo podľa mňa je každé meno dané z lásky pekné.
Ja mám obidvoch chlapcov pomenovaných 'nezvyčajne' a len kukám, že semtam stretnem ich malého menovca, čo som si myslela, že sa nikdy nestane 😅
@zara0201 Presne ste to vystihli s tou pojasenostou 🙂 poznam velmi vela Hugov - vdaka svojmu povolaniu, a mam tak na 99% potvrdene ze nositelia tohto mena su nielen pojaseni, ale casto velmi tazko zvladnutelní a vychovatelní. podobne to je aj so zvieratami, co dostali taketo meno. dokonca aj meniny maju na 1.aprila, co moze vela napovedat. ale kazdej mame preto odporucam precitat knihu "Vplyv mena na zivot", totiz nielen samotne meno, ale aj znamenie v ktorom sa narodite, a dalsie zýznamne aspekty, prispievaju nositelovi mena celý zivot ako sa bude citit, vystupovat, preživat... ako jeho rodicia zvladnu jeho vychovu. poznam pripady, ked dieta kvoli menu cely zivot trpí, alebo si meno neskor pozmeni, a tym padom si osud zmeni aj svoj osud, casto ku lepsiemu...ale to vie najlepsie posudit skusený numerolog
@nemo83 prepac, ale toto su take hluposti... Numerologia, znamenia...
Vies ze za tie roky sa objavilo dalsie znamenie (hadonos) a cely kalendar sa podla NASA tym padom posunul, takze aj kebyze sa chceme hrat na vplyv hviezd, tak nam nase znamenia v case nasho narodenia nesedi a mame uplne ine? Len to je skor astronomia ako astrologia, a veda sa sarlatanom nikdy nepacila, lebo by museli priznat ze doteraz dristali.
Nech daju meno, ake sa im paci. Dat dietatu nalepku, ze bude tazko zvladnutelne a vychovatelne len kvoli menu, tak to je dost silna kava.
Zaujimalo by ma naozaj, kolko 'velmi vela' hugov poznas... Tak 3 - 4 maximalne? Ak pracujes s ludmi, mozno 5? Nie je to take frekventovane meno.
@miluna777 ak si fotograf, tak vies, ze k cislu 3 a 5 sa dopracujes pri skupine do 50-100 ludi, kazda skola mava obvykle 400-800 deti, skolky okolo 100, a to nepocitam sukromne osoby- rodiny, s ktorými prichadzam do styku. a popritom fotim aj domacich milacikov a zvierata z utulkov, s takýmto menom... a pracujem uz viac ako 20rokov... preto ta moja statistika nie je uz zanedbatelnym kontatovaním. Ozaj a kedy sme si potykali??? Slusnost mi kazde kazdej osobe byt zdvorilou, neutocit a hlavne vzdy vykat

Nepaci sa mi to meno ale ked muzovi sa velmi paci,moj chcel Cristian a ja som mu zelanie splnila a teraz sa mi to meno velmi paci,ale mozno das Hugo a odrazu vsetci,kamosky daju Huga