Meno Jessica
Ahojte… Jessica je u nas uz celkom zauzivane meno, no aj napriek tomu, pride vam cudna kombinacia mena Jessica a slovenskeho priezviska s koncovkou -ova alebo to az tak nereze oci?😅
@simonettasimonova Si nahlásená.
Touto odpoveďou si si urobila krásnu vizitku a ukázala svoju úroveň 🙄.
Keď sme na Slovensku,tak potom nepi ani coca colu,nežer pizzu, ryžu, zahraničné ovocie, grécky jogurt,boloňsku omáčku a ďalšie kvantum potravín 🤪
@simonettasimonova Veď máš možnosť výberu,tak ako pri menách. Kupuj si len slovenské potraviny,a nevyhovaraj sa na to, že v obchodoch logicky predávajú aj zahranične potraviny 🙄
Keď ťa teda nezaujímam,tak mi nevypisuj a diskutuj s niekým na svojej nízkej mentálnej úrovni.
Strašne meno a ešte horšie, keď je na Slovensku.
@jaja20 ja o tvojej úrovni pomlcim skoro50rocna stará baba a co výstraja.. píšem že je to otrasne meno a ty nato ze denis je otrasne meno tak si neser do huby hej? Daj si meno aké chceš ja som napísala svoj názor že je to otrasne meno lebo je to otrasne meno ale niekto s tvojou mentálnou výbavou asi nevie pochopiť a rešpektovať iný názor
@jaja20 denis je normálne meno, Jessica je otras.
@simonettasimonova
Závisí od priezviska
Už sme si asi zvykli na všetko
@simonettasimonova Vôbec sa nečudujem, že v školách narastá šikana a násilie,keď deti vychovávajú takéto ženy,ako ty, že ak má niekto iný názor,tak začnú hneď nadávať a urážať. Lebo nič iné nevedia,len anonymne útočiť na ostatných.
Začala si to ty, keď si napísala, že týmto menom dieťaťu pokazia život.
Predstav si, že nepokazia. A keď ľudia chodia niekoľkokrát za rok na dovolenku do zahraničia,ako napríklad my, "z nejakého valala s pár obyvateľmi", tak je to len výhoda. Plus aj pre moju dcéru, ktorá chodí na zahraničné stáže zo školy. A keď tam zostane bývať, určite sa nikto nebude pohoršovať,ani sa jej za to meno vysmievať.
@jaja20 narastá lebo je tu veľa rozmaznanych frackou a ich matky si myslia ze ich deti sú nenahraditeľné pre tento svet ale ja svoje deti vychovavam a vediem iba k dobru a nie k agresivite a to co si mysli nejaká arabela ma absolútne nezaujíma ale tak ma to nezaujíma až si to predstaviť nevieš 😂 ja sa nevysmievam píšem len ze je to otrasne meno mýliš si pojmy a dojmy
@simonettasimonova Najprv sa nauč pravopis,a až potom poučuj. A aj čítať,aby si vedela prečítať to,čo si osobne napísala včera o 19 32 hod.
@ankare Hej, včera v noci, keď som už išla spať a chcela som napísať "ľuďom".
To nič nemení na skutočnosti,že ty nevieš používať bodky a čiarky + skloňovanie,ako hotentot.
Tvoje deti majú v tebe krásny vzor, keď sa takto nenávistne vyjadruješ aj doma, nadávaš a útočíš, človeka dehonestuješ na základe veku, fakt super výchova 👍
A to všetko anonymne,ani nemáš odvahu zverejniť svoju fotku a údaje. Na rozdiel odomňa. Nemám sa za čo hanbiť.
A keď ťa to absolútne nezaujíma,tak už proste nereaguje,lebo inak si sama "sereš" do huby.
@jaja20 kto ťa poucuje už si mimoza?
@jaja20 no ale si fakt vtipná nejaká stará malomestska deva
@jaja20 tam je dvojhlaska ia asi si aj veľmi vzdelaná
@jaja20 a medzi rečou snažím sa kupovať slovenské výrobky a tak isto aj také ktoré nie sú testovane na zvieratách ale tebe to asi veľa nehovorí byt ľudská aj k chudatam v tých labakoch prekliatych a k tomu vediem aj svoje deti aby boli ľudia a nie hoväda sebecké
@jaja20 a zeres ty so svojou Džesikou a ne ja 😁
Za mňa nie. Nemyslím to v zlom, no v okolí poznám hneď dvoch psíkov s menom Jessica. Ten jeden mi neskutočne lezie na nervy, vždy mi zobudil malú, lebo tak piskľavo šteká 🤭Podvedome sa mi to s tým spája a vnímam ho už ako meno pre psíka. A druhá vec - takéto "neslovenské" meno sa hodí len k nie typickým slovenským priezviskám. Stačí si povedať: "Jessica Kováčová, Jessica Bečárová a iné" a počúvať ako to znie a je po výbere mena 😃
@simonettasimonova Wow, až 5x behom pár minút si ma označila,aj keď tvrdíš, že ťa vôbec nezaujíma,čo píšem 😄
Takže predsa len som ti stúpila na otlak, keď stále pokračuješ v urážkach.
Inak sa zrejme vyjadrovať nevieš. No, čo už,aj takéto osoby dýchajú náš slovenský vzduch.
@jaja20 hej odpísala som na všetky tvoje stupidne správy. Asi nemáš čo robiť celé dni a noci iba tu vypisovať a vysedavat ale čo už aj také nepotrebné osoby dýchajú nás slovenský vzduch. Hlúpe nevzdelane a životom unudene si chudera nájdi si chlapa. Bay bay Manuela 🙋♀️
@simonettasimonova 😆 🤦 môj manžel sedí vedľa mňa a nechci ani vedieť,čo na teba povedal 😄

Kamoska pracuje na UPSVaR-e a nedávno mi rozprávala presne o tomto mene, žeby som neverila aké obdoby tohto mena existujú a že nechápe ako to môže na matrike prejsť, nenapíšem všetky, pamätám si len par: Jassica, Jesica, Džesica, Dzesika, Yessica, Yesika, Jessica, Jesika, Iesica, 🤨🙈🤷♀️