icon

Meno Jurina

13. jan 2022

Mne sa toto meno veľmi páči 😅 Pripomína mi to nejakú anime postavičku. Čo myslíte?

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
cajomila
13. jan 2022

@viestta Áno, ale to by sme sa potom báli dať vôbec nejaké meno dieťaťu.

kinderzwillinge
13. jan 2022

V den 18tky by som si zmenila meno, keby mi toto daju rodicia 🙈

laurita285
13. jan 2022

U nás je to bežné priezvisko :D Bude super ked sa bude volať Jurina Jurinová 😂

elementissa
13. jan 2022

No Jurina (inak sorry, prvýkrát poviem niečo také, ale musela som to meno prepísať, lebo autocorrect mi to opravil na burina) vyzerá hrozne, fakt nič v zlom. Ak sa ti páči, tak s tým Y na začiatku a bude to Yurina. Lebo to je jasne viditeľné, že je to cudzie meno (japonské). Ale vo verzii Jurina je to 1. Časté priezvisko a 2. Čudesna forma ženskej verzie od Juraja, lebo why not... Už som tu videla napísanú aj Dušanu a Milanu a vždy si myslím, že ma už nič neprekvapí a potom sa tu ocitne nejaká ďalšia silena ženská varianta dákeho mužského mena. Mikuláška je zatiaľ strop, to prekonáva aj Jurinu. Ale fakt by som radšej rozmýšľala na písaním Yurina (Yurinia sa ti nepáči?)

akbara77
13. jan 2022

Priserne

raja95
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
13. jan 2022

Toto je fenomen tejto doby, cim sibnutejsie meno, tym viac waw..

gumkac19
13. jan 2022

Ja poznám len ľudí s priezviskom Jurina...akože ako krstné meno si to skrz to priezvisko neviem predstaviť

lujza123
13. jan 2022

Najskôr keď som to 1 krát prečítala si hovorím... WTF, hrúza, des, v žiadnom pripade..... Ale... Ako som si to povedala viac krát tak som normálne objavila kúzlo toho mena...
Je nezvykle ale znie veľmi pekne. . Aj česká verzia je pekná, aj keď na Slovensku dosť nepouzitelna.. Ako Jiřina Bohdalova... Ani ta vyššie spomínaná Yurina nieje zla.

V niecom mi pripomína Blanku, to je tiež pekne meno ale málokto sa odváži to dat koli tej starej bachorke že niekoho spolužiačka sa volala Blanka Panenská...Toto tiež môže niekomu pripadať ako urina - moč.
Na druhu stranu nad menom Irena sa málokto pozastaví, pritom to znie podobne

Ale keď človek prekoná ten prvý šok z nezvykleho mena tak nakoniec zisti ze je celkom pekne

11mirka22
13. jan 2022

@raja95 predstav si, že sú to ženské mena... Poznám osobne aj Milanu aj Dušanu 😁

elementissa
13. jan 2022

@raja95 🤣🤣🤣 si si predabovala 🤣🤣🤣 z milá má, duša má si si spravila Milanaaa Dušanaaa 🤣🤣🤣 sranda ako vieme dokomolit slovenské texty :D

11mirka22
13. jan 2022

Jurinu nepoznám žiadnu.. Prvý krát to počujem... Znie to dobre, sú aj omnoho exotickejšie mená 😉

autor
14. jan 2022

@elementissa Hmm 🤔Páči

h2
14. jan 2022

@11mirka22 Aj ja poznám Milanu aj Dušanu, boli to moje kolegyne a presne tak, ako @raja95 sme im to spievali. Fakt, naozaj. 😂

autor
14. jan 2022

@h2 Tiež poznám jednu Dušanu 😅 Podľa mňa je to meno v pohode. Milanu tú si predstaviť neviem, lebo Milana máme v rodine.

nevenka
14. jan 2022

Sesterka mala spoluziacku Jurinu. Neprislo mi to vtedy ani tak cudne, ako teraz 🤔😊

bimbambim
14. jan 2022

@simsalabim áno firma mužského mena .Teta svoje meniny oslavuje soolu s mojím otcom na jeho meniny čo má

karolinakr
14. jan 2022

čítala som knihu Žárlivosť , kde bola hlavná hrdinka Jura, v Čechách sa to odohravalo. Meno nie, ale knižka bomba. To sa aj realne niekto volá Jura, Jurina? Juraj ešte skôr

Strana
z2