Meno Jurina
Mne sa toto meno veľmi páči 😅 Pripomína mi to nejakú anime postavičku. Čo myslíte?
Hrozne, no každému sa páči niečo iné...
Ja mam kolegynku Jurinku. Zo zaciatku som si na to zvykala ale teraz sa mi paci😊
nie a nie
Tak pre anime postavicku fajn, ale ci aj pre dieta? Je to dost meno na hranici pekne/nepekne, ja by som aj zohladnila to, kolko deti nevie povedat v strede slova R prve roky...
Nieeee
Nikdy som to meno nepočula ale mne sa fakt paci. Normálne si ho viem predstaviť dat jedného dna dcére. Ale predpokladám, že tu ta iné zhejtuju... Každej sa paci niečo iné...
Mne sa ako prve vybavila nejaka japonska postavicka, nemyslim to v zlom..
Nemôžem povedať, že by ma takéto meno napadlo, ale nie je výslovne divné alebo škaredé. Takže ak sa Vám páči, tak prečo nie. Je to aj tak Vaša voľba
@kinderzwillinge Práve preto sa mi to meno tak veľmi páči 😅♥️
Tak toto meno som este nepocula. To je zenska forma mena Juraj?
Oukej, môj manžel je Jurina a ja som Jurinová 🤣🤣🤣 nevedela som že môže byt také aj krstné meno .
Ono to asi aj je Japonské meno 🤷🏽♀️ Yurina.
@10adriana10 Aj napríklad taký David môže byť priezvisko 😃
@simsalabim ano je to zenska forma mena juraj
Mne to vôbec nepáči.
@benit uz som si to aj vygooglila. Vraj forma mena Georgina - to sa mi paci viac.
Nechcem nikoho uraziť, ale prvé čo mi napadlo, že sú to tabletky na zápal močových ciest 🤷🏼♀️
@simsalabim Tak Georgina a Jurina je dosť veľký rozdiel... 😅 Mne sa Georgina nepáči ♥️ Tak každý má svoj názor.
@thereisabear Je veľa mien podľa ktorých sú nazvané aj iné veci 😚
Georgína, ...georgine sú kvety - moja mama ich mala v záhradke
Jurina - to je taký výmysel- čo nevie čo od dobroty, len aby bolo niečo iné ako ostatní...ja poznám priezvisko
@deti95060810 Prečo by som chcela byť niečo iné ako ostatní? Proste sa mi páči 💙 Jurina má ten istý význam ako Juraj... Georgina má tiež mužskú verziu.
V praci som sa stretla 3x s menom Jurina. Vzdy som sa nad tym pozastavila, ze je to zvlastne meno. Vsetky 3 boli starsie, rocnik +- 1940. Takze toto meno nie je modernym vymyslom 🙂
Ked sa vam obom paci, tak dajte to meno. Netreba sa vypytovat na fore, alebo rodiny, lebo kazdemu sa paci ine meno. Niekto chce Jurinu, niekto Katku, neda sa vyhoviet kazdemu.
Mne to pripomina ceske meno Jiřina...je to jeho slovenska verzia?
Krásne meno podľa mňa. Jurina je také exotické meno na naše pomery ')
@iwesska Nemyslím si, že každého pri pohľade na J napadne písmenko Č. Nepočula som, že by Janu volali Čana alebo Johanu Čohana 🤷🏽♀️
Na ZŠ som mala spolužiaka, ktorý sa tak volal. Ale priezviskom.

Ocova sestra moja teta sa tak volá.Kedze chceli prvého syna s menom Juraj ale narodila sa baba tak meno dali Juraja.Potom sa narodil môj oco a je Juraj .Voláme ju Jura alebo Jurina mne sa to meno páči 👍