Meno k súrodencom
Ahojte, hladame tretie meno dopasovat k surodencom. Chlapcenske sme nasli ale dievcenske nam dava zabrat. Pasuje vam lepsie Julia, Sebastian a Agata alebo Julia, Sebastian a Izabela. Chceme iba zo slovenskeho kalendara tak popripade keby niekomu fakt sedelo nieco ine pouvazujem.
@kukuricka008 Ja by som povedala, že skôr ku priezvisku doladiť krstné meno. 🙂
@kukuricka008 Izabela
Lýdia
Chápem asi čo hľadáš. Fakt dvojhlaska IA niekde na konci.
Mňa to ovplyvnilo pri druhorodenom, dievča konči na -ela, tak aj synovi konci meno na -el.
Klaudia. Tam by bola dvojhlaska vo vsetkych menach
@kukuricka008 a čo tak Emília? Amália, Viola….
Dakujem za postrehy, prave aj mne by najviac sedelo k nim meno s ia ale nevieme sa na ziadnom s muzom zhodnut🤷
@kukuricka008 a čo tak Valéria 😉
Agáta
ale aj Lucia 🙂 sa mi do tej trojice hodi
@kukuricka008 izabela urcite
Je to jedno, len nech je zdravé. No v škole Izabely volajú deti a neskôr dospelé len Iza alebo Izočka. Nikdy nevolajú Izabela. Za roky v školstve som zažila aj niektoré ako Bely a v keď išiel film Bela a Sebastián, občas za nimi brechali.
Mne napadla Lea
Podľa mňa je pekne meno a hodí sa k ostatným Agáta..
@kukuricka008 Izabela
@kukuricka008 vyber také meni,ktoré sama cítiš že sa s ním stotožníš ..keď som čakala moje dievčatá,vypísala som si mená z kalendára a mojimi tehotenskými náladami som postupne vyraďovala,kt.sa mi nepáčili k priezvisku alebo mi niekoho nie práve v najlepšom pripomínali 😁nakoniec sa moje volajú Alexandra a Patrícia 😊Meno deťom ostane na celý život,tak je fajn vybrať srdcu blízke 😊
@kukuricka008 Júlia, Sebastián, Lucia = Julka, Sebko, Lucka 🙂
@malalala14 my mame Sebastiana a skratku Sebko z duse nenavidim. Znie mi to ako "maly sebec".
Z týchto za mňa Agáta.
No mne vôbec neladia Júlia a Sebastián. Takže to dolaďovanie je dosť individuálne 🤷🏻♀️ vyberte na čom sa zhodnete s manželom. Nechajte si to uležať v hlavách a po pár dňoch uvidíte, či sa cítite s výberom spokojní.
@kukuricka008 Agáta. Aj ja mam Agátku a má staršiu sestru Dorotku a brata Dominika. Dorotka a Agátka maju meniny hned za sebou, takze sa tesia ze oslavuji spolu a mi s nimi tiez. Ja vidím spojitosť mien Júlia, Sebastián, Agáta, ze vsetky mena majú dlžne v sebe.
Júlia a Olívia mne pasujú najviac. Ale daj také,aké sa tebe najviac páči. Lepšie je, keď ladí meno k priezvisku, ako k súrodencovi 🙂 a dievčatá aj tak v dospelosti priezvisko zmenia 🙂
@malalala14 my mame Sebastiana a skratku Sebko z duse nenavidim. Znie mi to ako "maly sebec".
@andrea_82 a ako ho voláte? Ci nezdrobnujete? Ja som pocula iba tak ze Sebi, Sebko alebo potom keď už bol starší tak Sebo (to sa mne ale už veľmi nepáči)
@andrea_82 a ako ho voláte? Ci nezdrobnujete? Ja som pocula iba tak ze Sebi, Sebko alebo potom keď už bol starší tak Sebo (to sa mne ale už veľmi nepáči)
@malalala14 Sebi, Sebino, Sebik, Sebinko, Sebastian (ked neposlucha 😁)
Alzbeta
Treba myslieť na to, že dievča meno zmení. Aby sa nestalo také ako mojej spolužiačke pred desiatkami rokov. Módne boli severské mená ako ingrid,... Jej dali meno Ingeborg a po svadbe je už takmer pol storočie Ingeborg Kapustová. Prepáč inge, ak to čítaš.
Treba myslieť na to, že dievča meno zmení. Aby sa nestalo také ako mojej spolužiačke pred desiatkami rokov. Módne boli severské mená ako ingrid,... Jej dali meno Ingeborg a po svadbe je už takmer pol storočie Ingeborg Kapustová. Prepáč inge, ak to čítaš.
@evkatk akože k priezvisku Kapustová sa podľa mňa žiadne meno nehodí 😄 ani tie, ktoré sú teraz veľmi obľúbené 😄 veľmi nešťastné priezvisko 🫨
@evkatk akože k priezvisku Kapustová sa podľa mňa žiadne meno nehodí 😄 ani tie, ktoré sú teraz veľmi obľúbené 😄 veľmi nešťastné priezvisko 🫨
@malalala14 presne tak, Eva, Anna, Alžbeta, Marína, Júlia, Kristína, Martina, Daniela... Kapustová znie rovnako zle ako Ingeborg Kapustová.. žiaľ
Aké meno ste napokon vybrali a kedy máte termín pôrodu? Lebo sranda, že ja mám v prvej dvojke tiež Agátu a Izabelu :D Termín pôrodu 13. 7. Ale ja si vyberiem pravdepodobne Izabelu 🙂
Aké meno ste napokon vybrali a kedy máte termín pôrodu? Lebo sranda, že ja mám v prvej dvojke tiež Agátu a Izabelu :D Termín pôrodu 13. 7. Ale ja si vyberiem pravdepodobne Izabelu 🙂
@jablko13 ja mam 19.7. , my este vyberame 😀 ale uz zvazujeme ine, viackrat to tu zaznelo ze by sa hodili mena s ia kedze aj dalsie dve tak maju a mne sa to tiez tak hodi 🙂 teraz sme v stadiu miriam a bibiana😀 ale obe tie mena aj agata aj izabela su uplne v pohode s oboma by som bola okej ale nejak nemam z nich ten spravny pocit🤷
@jablko13 ja mam 19.7. , my este vyberame 😀 ale uz zvazujeme ine, viackrat to tu zaznelo ze by sa hodili mena s ia kedze aj dalsie dve tak maju a mne sa to tiez tak hodi 🙂 teraz sme v stadiu miriam a bibiana😀 ale obe tie mena aj agata aj izabela su uplne v pohode s oboma by som bola okej ale nejak nemam z nich ten spravny pocit🤷
@kukuricka008 jej aj ja som mala termin 19.7. Nakoniec bola 17.7. 😉 a je to Eliška 😉 ak nahodou 😂

Mne by sa hodila Justína. "Ju" z Julie a koncovka je podobna ako u Seba"sti"ána.