icon

Meno k súrodencom

kukuricka008
28. apr 2025

Ahojte, hladame tretie meno dopasovat k surodencom. Chlapcenske sme nasli ale dievcenske nam dava zabrat. Pasuje vam lepsie Julia, Sebastian a Agata alebo Julia, Sebastian a Izabela. Chceme iba zo slovenskeho kalendara tak popripade keby niekomu fakt sedelo nieco ine pouvazujem.

Strana
z2
valise
29. apr 2025

Mne by sa hodila Justína. "Ju" z Julie a koncovka je podobna ako u Seba"sti"ána.

pstrap
29. apr 2025

@kukuricka008 Ja by som povedala, že skôr ku priezvisku doladiť krstné meno. 🙂

erika4117
29. apr 2025

@kukuricka008 Izabela

danieli
1. máj 2025

Lýdia

sarafortuna
1. máj 2025

Chápem asi čo hľadáš. Fakt dvojhlaska IA niekde na konci.
Mňa to ovplyvnilo pri druhorodenom, dievča konči na -ela, tak aj synovi konci meno na -el.

sussie1
1. máj 2025

Klaudia. Tam by bola dvojhlaska vo vsetkych menach

snehovica
1. máj 2025

@kukuricka008 a čo tak Emília? Amália, Viola….

valerya
1. máj 2025
@kukuricka008

Dakujem za postrehy, prave aj mne by najviac sedelo k nim meno s ia ale nevieme sa na ziadnom s muzom zhodnut🤷

@kukuricka008 a čo tak Valéria 😉

petrofka
1. máj 2025

Agáta

petrofka
1. máj 2025

ale aj Lucia 🙂 sa mi do tej trojice hodi

7komorova
1. máj 2025

@kukuricka008 izabela urcite

evkatk
1. máj 2025

Je to jedno, len nech je zdravé. No v škole Izabely volajú deti a neskôr dospelé len Iza alebo Izočka. Nikdy nevolajú Izabela. Za roky v školstve som zažila aj niektoré ako Bely a v keď išiel film Bela a Sebastián, občas za nimi brechali.

sapa20
2. máj 2025

Mne napadla Lea

jana_eyre_2
2. máj 2025

Podľa mňa je pekne meno a hodí sa k ostatným Agáta..

lucia245
2. máj 2025

@kukuricka008 Izabela

lucia245
2. máj 2025
@lucia245

@kukuricka008 Izabela

@kukuricka008 napadla mi aj Valentína

dzina
2. máj 2025

@kukuricka008 vyber také meni,ktoré sama cítiš že sa s ním stotožníš ..keď som čakala moje dievčatá,vypísala som si mená z kalendára a mojimi tehotenskými náladami som postupne vyraďovala,kt.sa mi nepáčili k priezvisku alebo mi niekoho nie práve v najlepšom pripomínali 😁nakoniec sa moje volajú Alexandra a Patrícia 😊Meno deťom ostane na celý život,tak je fajn vybrať srdcu blízke 😊

andrea_82
2. máj 2025
@malalala14

@kukuricka008 Júlia, Sebastián, Lucia = Julka, Sebko, Lucka 🙂

@malalala14 my mame Sebastiana a skratku Sebko z duse nenavidim. Znie mi to ako "maly sebec".

nikiki29
2. máj 2025

Z týchto za mňa Agáta.
No mne vôbec neladia Júlia a Sebastián. Takže to dolaďovanie je dosť individuálne 🤷🏻‍♀️ vyberte na čom sa zhodnete s manželom. Nechajte si to uležať v hlavách a po pár dňoch uvidíte, či sa cítite s výberom spokojní.

zuzada29
2. máj 2025

@kukuricka008 Agáta. Aj ja mam Agátku a má staršiu sestru Dorotku a brata Dominika. Dorotka a Agátka maju meniny hned za sebou, takze sa tesia ze oslavuji spolu a mi s nimi tiez. Ja vidím spojitosť mien Júlia, Sebastián, Agáta, ze vsetky mena majú dlžne v sebe.

mirkac7
2. máj 2025

Júlia a Olívia mne pasujú najviac. Ale daj také,aké sa tebe najviac páči. Lepšie je, keď ladí meno k priezvisku, ako k súrodencovi 🙂 a dievčatá aj tak v dospelosti priezvisko zmenia 🙂

malalala14
3. máj 2025
@andrea_82

@malalala14 my mame Sebastiana a skratku Sebko z duse nenavidim. Znie mi to ako "maly sebec".

@andrea_82 a ako ho voláte? Ci nezdrobnujete? Ja som pocula iba tak ze Sebi, Sebko alebo potom keď už bol starší tak Sebo (to sa mne ale už veľmi nepáči)

andrea_82
3. máj 2025
@malalala14

@andrea_82 a ako ho voláte? Ci nezdrobnujete? Ja som pocula iba tak ze Sebi, Sebko alebo potom keď už bol starší tak Sebo (to sa mne ale už veľmi nepáči)

@malalala14 Sebi, Sebino, Sebik, Sebinko, Sebastian (ked neposlucha 😁)

prasiatko30
3. máj 2025

Alzbeta

evkatk
3. máj 2025

Treba myslieť na to, že dievča meno zmení. Aby sa nestalo také ako mojej spolužiačke pred desiatkami rokov. Módne boli severské mená ako ingrid,... Jej dali meno Ingeborg a po svadbe je už takmer pol storočie Ingeborg Kapustová. Prepáč inge, ak to čítaš.

malalala14
3. máj 2025
@evkatk

Treba myslieť na to, že dievča meno zmení. Aby sa nestalo také ako mojej spolužiačke pred desiatkami rokov. Módne boli severské mená ako ingrid,... Jej dali meno Ingeborg a po svadbe je už takmer pol storočie Ingeborg Kapustová. Prepáč inge, ak to čítaš.

@evkatk akože k priezvisku Kapustová sa podľa mňa žiadne meno nehodí 😄 ani tie, ktoré sú teraz veľmi obľúbené 😄 veľmi nešťastné priezvisko 🫨

kristiii
4. máj 2025
@malalala14

@evkatk akože k priezvisku Kapustová sa podľa mňa žiadne meno nehodí 😄 ani tie, ktoré sú teraz veľmi obľúbené 😄 veľmi nešťastné priezvisko 🫨

@malalala14 presne tak, Eva, Anna, Alžbeta, Marína, Júlia, Kristína, Martina, Daniela... Kapustová znie rovnako zle ako Ingeborg Kapustová.. žiaľ

jablko13
28. máj 2025

Aké meno ste napokon vybrali a kedy máte termín pôrodu? Lebo sranda, že ja mám v prvej dvojke tiež Agátu a Izabelu :D Termín pôrodu 13. 7. Ale ja si vyberiem pravdepodobne Izabelu 🙂

kukuricka008
autor
29. máj 2025
@jablko13

Aké meno ste napokon vybrali a kedy máte termín pôrodu? Lebo sranda, že ja mám v prvej dvojke tiež Agátu a Izabelu :D Termín pôrodu 13. 7. Ale ja si vyberiem pravdepodobne Izabelu 🙂

@jablko13 ja mam 19.7. , my este vyberame 😀 ale uz zvazujeme ine, viackrat to tu zaznelo ze by sa hodili mena s ia kedze aj dalsie dve tak maju a mne sa to tiez tak hodi 🙂 teraz sme v stadiu miriam a bibiana😀 ale obe tie mena aj agata aj izabela su uplne v pohode s oboma by som bola okej ale nejak nemam z nich ten spravny pocit🤷

maryetta
29. máj 2025
@kukuricka008

@jablko13 ja mam 19.7. , my este vyberame 😀 ale uz zvazujeme ine, viackrat to tu zaznelo ze by sa hodili mena s ia kedze aj dalsie dve tak maju a mne sa to tiez tak hodi 🙂 teraz sme v stadiu miriam a bibiana😀 ale obe tie mena aj agata aj izabela su uplne v pohode s oboma by som bola okej ale nejak nemam z nich ten spravny pocit🤷

@kukuricka008 jej aj ja som mala termin 19.7. Nakoniec bola 17.7. 😉 a je to Eliška 😉 ak nahodou 😂

Strana
z2