Meno k súrodencom
Ahojte, hladame tretie meno dopasovat k surodencom. Chlapcenske sme nasli ale dievcenske nam dava zabrat. Pasuje vam lepsie Julia, Sebastian a Agata alebo Julia, Sebastian a Izabela. Chceme iba zo slovenskeho kalendara tak popripade keby niekomu fakt sedelo nieco ine pouvazujem.
@kukuricka008 mená krásne, ale mňa pri prvých dvoch napadla Klára. Neviem prečo 🙂
Ani jedno, na A by sa mi páčilo Adela
Júlia - Sebastián - Agáta aj Júlia - Sebastián - Izabela sú tri absolútne odlišné mená, ktorých nič nespája, takže je jedno, aké meno vyberiete. Vyberte také, aké sa vám páči. Úprimne, ja ani nechápem toto "ladenie" mien medzi súrodencami. To rodičia predpokladajú, že tie deti sa budú predstavovať štýlom: volám sa X, mám brata Xy a sestru Xz, krásne to ladí, že? 🙄
Júlia-Sebastián a Agáta 🙂
Izabela, Agáta sa mi nepáči.
Daj Milu, ta sa hned napadla mna 😅
Som jediná že medzi tými menami nevidím absolútne žiadnu súvislosť ani spojitosť a nedá sa ani posúdiť či sa k sebe hodia lebo na nich nie je podobné že nič?🤣🤣
Som jediná že medzi tými menami nevidím absolútne žiadnu súvislosť ani spojitosť a nedá sa ani posúdiť či sa k sebe hodia lebo na nich nie je podobné že nič?🤣🤣
@nin12345 nemusia mať spoločné nič, možno len autorka chce aby spolu pekne "zneli" keď bude na deti volať.
@kukuricka008 Júlia, Sebastián, Lucia = Julka, Sebko, Lucka 🙂
Izabela sa mi hodí k Júlii obidve mi pripomínajú Taliansko
Mne napr. nepasuje ani Júlia k Sebastiánovi 🤷🏻♀️, neviem ani čo myslíš tým 'dopasovať' meno k súrodencom.. Koniec koncov - myslím, že na našom názore nezáleží. Vyberte meno, ktoré sa páči vám dvom, prípadne sa opýtajte detí 🙂 alebo to nechaj na ten okamih, keď sa drobec narodí....
@kukuricka008 hladala by som meno s dvojhlaskou, Izabela a Agata su prilis tvrde
@nin12345 nemusia mať spoločné nič, možno len autorka chce aby spolu pekne "zneli" keď bude na deti volať.
@marryliese ale zvolávať tri deti, to sa jej šikne rovno skratka, takže sú dobre aj JASka aj JISka 😁
Autorka, tieto sú obe pekne, ťažko radiť, mne ešte napadá Margarerka, ale to je pridlhé
@kukuricka008 Gabriela
Mne nepasuje ani Julia a Sebastian ale Agata sa mi k nim hodi viac Izabela mi pride taka odveci. Pritom obidve mena aj Agata aj Izabela sa mi pacia
Júlia - Sebastián - Agáta aj Júlia - Sebastián - Izabela sú tri absolútne odlišné mená, ktorých nič nespája, takže je jedno, aké meno vyberiete. Vyberte také, aké sa vám páči. Úprimne, ja ani nechápem toto "ladenie" mien medzi súrodencami. To rodičia predpokladajú, že tie deti sa budú predstavovať štýlom: volám sa X, mám brata Xy a sestru Xz, krásne to ladí, že? 🙄
@a_alexandra_a tak asi sa jej jedna o to,aby nemali deti mena typu: Dior,Salma a posledne Jožko.
JulIA SebastIAn LucIA..KlaudIA MarIa ...
meno s IA
Ked uz tak adela. Ale mne sa paci sofia k tymto dvom, ma nieco z oboch.
Sebastián Júlia ....Andrea....Sára....Marína
Paci sa mi aj Júlia aj Izabela.
@a_alexandra_a tak asi sa jej jedna o to,aby nemali deti mena typu: Dior,Salma a posledne Jožko.
@simona92101 tak snáď toľko už aj sama vie
@kukuricka008 uplne naj : julia, sebastian, agata
Dakujem za postrehy, prave aj mne by najviac sedelo k nim meno s ia ale nevieme sa na ziadnom s muzom zhodnut🤷
Podla mňa by sa k vám ešte hodila Lívia, Sofia, Natália, Olívia, Tatiana, Viktória
@kukuricka008 Melánia, Viola
Viktoria. Olivia?
Sofia?-to by mali aj inicialy rovnake.
@kukuricka008 izabela nieeee, to skor Agata. Niekto pisal Klara...to je asi este lepsie.
Alebo obycajne Maria...aj tam je dvojhlaska ia
My máme Améliu. Ale vidis, to neni v kalendari. Tiez to bol "ťažký pôrod" vybrat 😄 ja som chcela, aby ladilo, ved je cudne, ked je napr. Maťko a Kubko a zrazu Scarlett a Ella Charlotta. V tomto zmysle aby ladilo
Izabela

Julinka je krásne, a z Agáta a Izabela asi ani jedno... Agi/Izi?