icon

Meno k súrodencom

kukuricka008
28. apr 2025

Ahojte, hladame tretie meno dopasovat k surodencom. Chlapcenske sme nasli ale dievcenske nam dava zabrat. Pasuje vam lepsie Julia, Sebastian a Agata alebo Julia, Sebastian a Izabela. Chceme iba zo slovenskeho kalendara tak popripade keby niekomu fakt sedelo nieco ine pouvazujem.

Strana
z2
lucka_ke
28. apr 2025

Julinka je krásne, a z Agáta a Izabela asi ani jedno... Agi/Izi?

marryliese
28. apr 2025

@kukuricka008 mená krásne, ale mňa pri prvých dvoch napadla Klára. Neviem prečo 🙂

patka06
28. apr 2025

Ani jedno, na A by sa mi páčilo Adela

a_alexandra_a
28. apr 2025

Júlia - Sebastián - Agáta aj Júlia - Sebastián - Izabela sú tri absolútne odlišné mená, ktorých nič nespája, takže je jedno, aké meno vyberiete. Vyberte také, aké sa vám páči. Úprimne, ja ani nechápem toto "ladenie" mien medzi súrodencami. To rodičia predpokladajú, že tie deti sa budú predstavovať štýlom: volám sa X, mám brata Xy a sestru Xz, krásne to ladí, že? 🙄

sazumak
28. apr 2025

Júlia-Sebastián a Agáta 🙂

thereisabear
28. apr 2025

Izabela, Agáta sa mi nepáči.

evcagabi
28. apr 2025

Daj Milu, ta sa hned napadla mna 😅

nin12345
28. apr 2025

Som jediná že medzi tými menami nevidím absolútne žiadnu súvislosť ani spojitosť a nedá sa ani posúdiť či sa k sebe hodia lebo na nich nie je podobné že nič?🤣🤣

marryliese
28. apr 2025
@nin12345

Som jediná že medzi tými menami nevidím absolútne žiadnu súvislosť ani spojitosť a nedá sa ani posúdiť či sa k sebe hodia lebo na nich nie je podobné že nič?🤣🤣

@nin12345 nemusia mať spoločné nič, možno len autorka chce aby spolu pekne "zneli" keď bude na deti volať.

malalala14
28. apr 2025

@kukuricka008 Júlia, Sebastián, Lucia = Julka, Sebko, Lucka 🙂

talia16
28. apr 2025

Izabela sa mi hodí k Júlii obidve mi pripomínajú Taliansko

nikaeli
28. apr 2025

Mne napr. nepasuje ani Júlia k Sebastiánovi 🤷🏻‍♀️, neviem ani čo myslíš tým 'dopasovať' meno k súrodencom.. Koniec koncov - myslím, že na našom názore nezáleží. Vyberte meno, ktoré sa páči vám dvom, prípadne sa opýtajte detí 🙂 alebo to nechaj na ten okamih, keď sa drobec narodí....

senta_sofia
28. apr 2025

@kukuricka008 hladala by som meno s dvojhlaskou, Izabela a Agata su prilis tvrde

mamutka
28. apr 2025
@marryliese

@nin12345 nemusia mať spoločné nič, možno len autorka chce aby spolu pekne "zneli" keď bude na deti volať.

@marryliese ale zvolávať tri deti, to sa jej šikne rovno skratka, takže sú dobre aj JASka aj JISka 😁
Autorka, tieto sú obe pekne, ťažko radiť, mne ešte napadá Margarerka, ale to je pridlhé

barka1
28. apr 2025

@kukuricka008 Gabriela

nynia
28. apr 2025

Mne nepasuje ani Julia a Sebastian ale Agata sa mi k nim hodi viac Izabela mi pride taka odveci. Pritom obidve mena aj Agata aj Izabela sa mi pacia

simona92101
28. apr 2025
@a_alexandra_a

Júlia - Sebastián - Agáta aj Júlia - Sebastián - Izabela sú tri absolútne odlišné mená, ktorých nič nespája, takže je jedno, aké meno vyberiete. Vyberte také, aké sa vám páči. Úprimne, ja ani nechápem toto "ladenie" mien medzi súrodencami. To rodičia predpokladajú, že tie deti sa budú predstavovať štýlom: volám sa X, mám brata Xy a sestru Xz, krásne to ladí, že? 🙄

@a_alexandra_a tak asi sa jej jedna o to,aby nemali deti mena typu: Dior,Salma a posledne Jožko.

janinah
28. apr 2025

JulIA SebastIAn LucIA..KlaudIA MarIa ...
meno s IA

deedol
28. apr 2025

Ked uz tak adela. Ale mne sa paci sofia k tymto dvom, ma nieco z oboch.

marusiao
28. apr 2025

Sebastián Júlia ....Andrea....Sára....Marína

terezkaarthuramax
28. apr 2025

Paci sa mi aj Júlia aj Izabela.

a_alexandra_a
28. apr 2025
@simona92101

@a_alexandra_a tak asi sa jej jedna o to,aby nemali deti mena typu: Dior,Salma a posledne Jožko.

@simona92101 tak snáď toľko už aj sama vie

nyphadora
28. apr 2025

@kukuricka008 uplne naj : julia, sebastian, agata

kukuricka008
autor
28. apr 2025

Dakujem za postrehy, prave aj mne by najviac sedelo k nim meno s ia ale nevieme sa na ziadnom s muzom zhodnut🤷

talia16
28. apr 2025

Podla mňa by sa k vám ešte hodila Lívia, Sofia, Natália, Olívia, Tatiana, Viktória

kristiii
28. apr 2025

@kukuricka008 Melánia, Viola

maryetta
28. apr 2025

Viktoria. Olivia?
Sofia?-to by mali aj inicialy rovnake.

euka210
28. apr 2025

@kukuricka008 izabela nieeee, to skor Agata. Niekto pisal Klara...to je asi este lepsie.
Alebo obycajne Maria...aj tam je dvojhlaska ia

basska_b
29. apr 2025

My máme Améliu. Ale vidis, to neni v kalendari. Tiez to bol "ťažký pôrod" vybrat 😄 ja som chcela, aby ladilo, ved je cudne, ked je napr. Maťko a Kubko a zrazu Scarlett a Ella Charlotta. V tomto zmysle aby ladilo

michellemary
29. apr 2025

Izabela

Strana
z2