Meno Klementína
Máte nejaké skúsenosti s týmto menom?
Mne sa paci,bolo v takom peknom filme francuzskom....Maminčin zamek(Tatinkova slava je prvy diel)....
Aj mne sa páči
Poznám. Volajú ju Tina.
Len aby v skole nebola Klementa🙄
Moja starucka teta bola Klementina. Volali sme ju Klemka. Kedysi to bolo bezne meno.
ozaj nie...
Sú aj krajšie mena🤔
To je také to prvorepublikové dievčenské, dnes už takmer nepoužívané meno...
Za mna nie evokuje to vo mne staru zenu na dochodku taku 80 rocnu babku
Autorka, môžem otázku: to si stále ty, čo tu dookola zakladáš tieto diskusie o menách? Vždy anonymne, vždy meno "od veci", vždy veľmi stručná otázka bez ďalšieho vysvetľovania a nikdy žiadny komentár v diskusii. Predpokladám, že ani teraz mi neodpovieš, ale aj tak sa spýtam: Prečo? Aký to má zmysel?
@h2 Nemám pocit, že meno je “od veci”.. Úplne normálne meno, ktoré sa mi páči.
Nepýtala som sa ani na názory na toto meno, len či s ním máte nejaké osobné skúsenosti. Neviem, čo mám napísať na názor, že sa niekomu meno nepáči. Úplne to beriem, nemám potrebu niekoho presviedčať, urážať sa, či nejako sa k tomu vyjadrovať. Očividne máme iný vkus. 🙂 Názor nikomu nezoberiem a moju otázku to tiež nezodpovedalo. Príspevky k mojej otázke boli asi dva.
Takže nie, okrem tejto diskusie som ešte žiadnu nezaložila. Keď splní svoj účel, tak ju vymažem.
Len som sa pýtala, lebo pomaly neprejde týždeň, aby tu nebola presne takáto diskusia. Meno je vždy iné a vždy z kategórie veľmi málo používaných mien, hoci vždy z bežného slovenského kalendára, žiadna exotika. Bola som si preto istá, že to píše jedna a tá istá osoba.
@struhanka Vďaka 🙂 Nevieš náhodou, aký ma ona vzťah k svojmu menu?
Mne evokuje francuzsku rozpravku Volam sa Caillou, tam je Klementinka. 🙂
Trošku rozpačitý - u nich sa to meno dedí.
V rozprávke Volám sa Caillou je postava Klementinka, celkom milé a nezvyčajné 🙂
Mňe sa veľmi páči kvôli hre The walking dead.❤️
Chcela som sem zdieľať diskusiu, kde sa tiež rozoberá toto meno, ale nepodarilo sa mi to... Napíš do Google Meno Klementina a nájdeš diskusiu z roku 2021...
@drimonna Myslíš túto? Tu je: https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/meno-klementina/
moja starka mala kamosku Klementinu a volala ju Klema....ale neviem, ci by som dala take meno svojej dcere, asi skor nie
Pekne

to je ako druh mandariniek 🙂 inak pozri tu: https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/meno-klementina/