icon

Meno, ktoré nie je v kalendári

kvoli
8. mar 2023

Ahojte ako zaujímavé mená majú vaše detičky, tie netradičné alebo tie na ktoré sme už zabudli 😊 nehľadám pre deti, tie už svoje majú len som nedávno kdesi čítala meno Kian a napadlo mi, aké "iné" mená na Slovensku máme 🙂

alexka89
9. mar 2023

Sú v kalendári ale sú nezvyčajné....moje babky sú Gizela a Gertruda ...dedkovia boli Mikulašovia aj môj oco....a susedu máme Samantu Elizabetu

atikab
9. mar 2023

@ruzasipova @kvoli ma pravdu. Nechyta sa za slovicka 🙂

marienka1989
9. mar 2023

Pamätám si, že som v detstve bola na zimnom tábore a boli tam so mnou dievčatko s chlapcom, súrodenci - Barnabáš a Bernadeta. Veľmi sa mi to vtedy páčilo🙂

4stanka4
9. mar 2023

Kolegova manželka je Bernardína, ja som poznala jednu pani ktorá sa volala Teklina a ďalšia Ľubov

michellemary
9. mar 2023

Poznám pani Eurydiku.

saxana000
9. mar 2023

@4stanka4 aj moja babka bola Bernardína 😍

karolinakr
11. mar 2023

@basska_b Ruben chalan este sa mi pači

karolinakr
11. mar 2023

@martinkatinka tomu kludne uverím

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
vladkataj
11. mar 2023

@kvoli ja mam syna Christophera ....meniny oslavuje na Krištofa

veronicka88
11. mar 2023

@vladkataj ja mám Krištofa👍keď sa narodil dedko mu nepovedal inak ako Kristianko🙈

veronicka88
11. mar 2023

Ja mám syna Silvestra😜a v Čechách keď sa narodil mi ho zapísali ako Sylvestr🤭🤭🤭 hovorím zlsestricke: no hohoooo,netreba to preháňať😜dievčatá ak by boli namiesto chalanov by boli Zina a Lada❤️

chillibubble
11. mar 2023

u nas v praci je Edina(asi madarske meno) a v inej pobocke Babeta(priezvisko ma sice akoby talianske, ale ona hovori cisto slovensky, tak mozno ma cudzokrajne korene a rodicia dali meno zahranicne).

pssssst007
11. mar 2023

@kvoli Thea v kalendári nie je 🙂 aj keď v nejakom je tak len Tea

jess31
11. mar 2023

@kvoli ja sa volám Jacqueline a tiež nie som v kalendári 😉

kate_ke
Autor odpoveď zmazal
julka009
11. mar 2023

@vladkataj jeeej, aj my tak isto 😍

kiwi3
11. mar 2023

Ja tiež nemám meno v kalendári, oslavujem podľa českého ako do rozdelenia, dovtedy v kalendári bolo 🙂

lenkike
11. mar 2023

@karolinakr veď Erik je úplne bežné meno, teda aspoň podľa mňa 🤷 škoda, že si nenapísala pár príkladov tých "strelených" mien vo vašej rodine, lebo mám pocit, že každý má trochu inú mienku na to, čo je už nezvyčajné a čo bežné 😁

bagerka
11. mar 2023

Moja babka bola Vincencia, môj syn je Linus (sme zmiešaná rodinka) Jeho sestry sú Fiona (17r) a Ella (13r) Ale žijú v Nemecku

pavica236
11. mar 2023

@martinkatinka ja mam Benediktu
Svagrinu, mlade dievca ;)

rik01lulaka
11. mar 2023

Ja mám doma Ladu a Jasnu...syn by bol Ratibor, ale vyberal muž tak je Ján...ak by bola dcéra bola by Tara

dona117
11. mar 2023

Moja bývalá kolegyňa sa volá Elfrida,,

adrianajozko
11. mar 2023

@kvoli ja nemam sice nezvycajne uz je asi bezne ale pre mňa je najkrajsie dcerku mam Jasmin a je to naša najkrajsia voňava kvetinka na svete. Uplne sa pre ňu hodi a som šťastna,že som ho vtedy v rozširenom kalendari našla oslavuje meniny 24.februara na Mateja a hneď som si ho zamilovala od prveho dňa keď sme zistili , že som tehotna sme ju tak volali uz v brušku. Ale je teraz ozaj veľa krasnych mien.

sandra811
11. mar 2023

Spolužiaka som mala Klaudiusa, dalej boli na škole Tristan, Lesana, Mariola, Nikita, Bohdana. Starka bola Jozefína, jej suseda Bernadeta. Z dediny odkial pochadzam boli mená už spomínaná Školastika, Jenofeva, Hildegarda, Štefánia, Gerald, Cyprián, Cyril.

hruska91
11. mar 2023

Nasi ujovia boli Česlav a Zacharias, ženské poznám nezvyčajne Perpetua

roberta27
11. mar 2023

@kvoli Ja sa volám Róberta. Neviem, či je až take nezvyčajné, ale keď som bola mladšia, tak každý sa čudoval čo je to za meno. Veľakrát mi to bolo nepríjemné a hnevala som sa, prečo mi rodičia dali také meno. Na výške som mala spolužiačku a tiež sa volala Róberta. Myslím, že sú kalendáre, v ktorých toto meno už je.

zuzu2636
11. mar 2023

@kvoli moja starka sa volala Rozália, rodine mame Theu

alexandra197
11. mar 2023

Otec je Kvetoslav a raz v kalendári bol raz nie..

monika494
11. mar 2023

@snazilka_bio_mamka otec Školastikus bol v rozpravke Hratky s certem 😉😄