Meno, ktoré nie je v kalendári
Ahojte ako zaujímavé mená majú vaše detičky, tie netradičné alebo tie na ktoré sme už zabudli 😊 nehľadám pre deti, tie už svoje majú len som nedávno kdesi čítala meno Kian a napadlo mi, aké "iné" mená na Slovensku máme 🙂
Môj otec sa volá Kornel. Má troch súrodencov a ich mama dala každému meno začínajúce na K.
@zarin potešili ste ma, teší ma každý kto na to meno zareaguje kladne 😊 Zina, Zuna, Zoja, Zoe, Zara - moja top 5 na Z 😀 páči sa mi aj Lana a Luna
@bzrkula1986 a bratov Karola a Kamila nemá?... mne sa tieto mená veľmi pacia
@lenkahavrilova my máme Zojku 😊
Mne sa veľmi páči meno Prea
@lenkahavrilova Uma je krásne 🥰
Karla, krasne meno
Mužova sesternica Palmíra, kamarát Dejan číta sa Dean, jeho sestra Dalita, Deana poznám Heidy, Eliasa, Elke, Frídu. Frederik za slobodna pekne so zahraničným priezviskom, vydatá Kapustová, druhý krát si vzala Červíka. Frederika Červíková je super ;) Škoda, že aj na to rodičia nemyslia že sa môže vydať a potom sa už predtým špeci meno úplne zhovadí. Poznám tiež Milanu, Rasťu, Bogdana, Marietu, Dmitrij, Niklas, Paulo
Beňadik
Dnes som bola v kostole a bola omša za pána menom Pius
Teraz ma ešte napadla Milota, Dušana. Poznám dieťa je Hugo, nič nezvyčajné ale rodičia ho volajú Huguško a ostatný všetci Gogi. Mne to neznie. Tiež poznám chalana Bruna a volajú ho Brumík, Brumko dokonca BrumBrum... V škôlke majú deti z anglického lúka myslím, číta sa to Medov a volajú ju Medovka, Medík. Takisto Haliliho a ten si dal zmeniť meno. V rodine máme Velu a známy Tiu, Vladimíru volajú ju Laďka, Vlaďka a Ladislavu volajú známy Lada, Disa, Slava
@bzrkula1986 ako ho doma volali? Pouzivala sa nejaka skratka? Vdaka
@kvoli mám žiaka s menom Pascal. Taktiež Kvido a Adel (chalan). Dievčenské Yeliza
@interneta volali ho familiárne bubko a kamaráti Maťo neviem prečo ale asi za celý život ho nik nevolal jeho pravým menom.
@bzrkula1986 tak to ste mi velmi nepomohli :D bola som zvedava na skratku tohto mena 🙂
Mne dala mama meno Siana 😄 neviem o nikom kto by ho na SK mal
My sme vybrali meno Libuša 🙂

@lenkahavrilova Uma bola aj v knihe Anna zo zeleneho domu, v tych posledych dieloch o jej detoch,mne sa to meno paci,aj Zina,Zuna,Meda...,poznam tie mena z knih este zo skolskych cias...nepridu mi az tak nezname,sama mam na dobu mojho detstva malo frekventovane meno a mne sa to pacilo ze nikto iny take nemal 🙂