Meno Lucia
Aký máte názor na toto meno? Čakáme dievčatko, muž prišiel s tým návrhom, že či nedáme Luciu,? aj priezvisko máme slovenské, k priezvisku pasuje by som povedala, ale neviem.. 🤔🤔🤔 vŕta mi to v hlave dosť, že či je to to meno správne 🤦♀️

Normalne pekne, zenske meno.. len ty musis vediet, ci sa paci aj tebe...
My mame Luciu. Pre mna pekne medzinarodne meno. Mame pozitivne ohlasy. Dnes nie je velmi frekventovane medzi malymi detmi.
Ja som Lucia a som cely zivot spokojna. V skole mi hovorili Lucia, teraz v rodine a v praci Lucka. Vtedy mi vyhovovalo to, teraz skor ten zdrobneny tvar. Rodicia Lucinka.
Ja mam sestrnicu Luciu a aj jej dcérka je Lucia. Krasne meno. 😍
No dobre, tak urobím teda mužovi radosť a bude Lucia 🤌🍀♥️
Tiež to poznám vo vyzname: nositelka svetla
Naša dcéra je Lucia a jej meno sedí ako serbel na zadku😂 keď zakricim na ihrisku Lucia tak sa otočia asi 3 mamičky ale dieťa žiadne to moja je asi hluchá🤣 a keby mala meno podľa povahy a výzoru tak je Máša 🙂 voláme ju Lucka, Lula a syn je Michal. Slovenské pekne mena vhodné aj do zahraničia
@veronika66 jeeeej to je milé,ja som tiež Lucia a manžel Michal 😁
Krásne meno🙂
@babulkomale pani to myslela urcite tak, ze meno Lucia nesie aj svata Lucia. Tak ze by to malo aj krestansky vyznam. Vela ludi vybera mena podla nejakeho patrona s tym, ze ho bude ten patron sprevadzat cely zivot. Podobne ako ked si birmovanci vyberaju birmovne meno podla svätého...
@babulkomale su mena novozakonné krestanske, starozákonne biblicke, moslimske a urcite sa najde mnoho dalsich skupin
@stastnamamulka a ešte je nemocnica svätého Michala a tam je aj lekáreň svätej Lucie