icon

Meno Lucia

15. okt 2023

Aký máte názor na toto meno? Čakáme dievčatko, muž prišiel s tým návrhom, že či nedáme Luciu,? aj priezvisko máme slovenské, k priezvisku pasuje by som povedala, ale neviem.. 🤔🤔🤔 vŕta mi to v hlave dosť, že či je to to meno správne 🤦‍♀️

Strana
z2
karolinakr
15. okt 2023
siska53
15. okt 2023

Normalne pekne, zenske meno.. len ty musis vediet, ci sa paci aj tebe...

pandeia
15. okt 2023

My mame Luciu. Pre mna pekne medzinarodne meno. Mame pozitivne ohlasy. Dnes nie je velmi frekventovane medzi malymi detmi.

luciah187
16. okt 2023

Ja som Lucia a som cely zivot spokojna. V skole mi hovorili Lucia, teraz v rodine a v praci Lucka. Vtedy mi vyhovovalo to, teraz skor ten zdrobneny tvar. Rodicia Lucinka.

kvadrinkaaa
16. okt 2023

Ja mam sestrnicu Luciu a aj jej dcérka je Lucia. Krasne meno. 😍

autor
16. okt 2023

No dobre, tak urobím teda mužovi radosť a bude Lucia 🤌🍀♥️

janage
16. okt 2023

Tiež to poznám vo vyzname: nositelka svetla

veronika66
16. okt 2023

Naša dcéra je Lucia a jej meno sedí ako serbel na zadku😂 keď zakricim na ihrisku Lucia tak sa otočia asi 3 mamičky ale dieťa žiadne to moja je asi hluchá🤣 a keby mala meno podľa povahy a výzoru tak je Máša 🙂 voláme ju Lucka, Lula a syn je Michal. Slovenské pekne mena vhodné aj do zahraničia

stastnamamulka
16. okt 2023

@veronika66 jeeeej to je milé,ja som tiež Lucia a manžel Michal 😁

luccija
16. okt 2023

Krásne meno🙂

bluehorsee
17. okt 2023

@babulkomale pani to myslela urcite tak, ze meno Lucia nesie aj svata Lucia. Tak ze by to malo aj krestansky vyznam. Vela ludi vybera mena podla nejakeho patrona s tym, ze ho bude ten patron sprevadzat cely zivot. Podobne ako ked si birmovanci vyberaju birmovne meno podla svätého...

zuzana76
17. okt 2023

@babulkomale su mena novozakonné krestanske, starozákonne biblicke, moslimske a urcite sa najde mnoho dalsich skupin

veronika66
17. okt 2023

@stastnamamulka a ešte je nemocnica svätého Michala a tam je aj lekáreň svätej Lucie

Strana
z2