Meno Nathan, Nathaniel alebo Nathael
Čo hovoríte na meno Nathan,Nathaniel alebo Nathael?
Môj prvý syn je Gabriel. Hľadám niečo aby to pasovalo k nemu a aj k priezvisku kedže ho nemám typické slovenské.
@micolijana nathaniel micoli? Top❤️
A preco sa musia mena surodencov podobat a za kazdu cenu hladat take meno??? Za mna ani jedno
@micolijana Nathan alebo Nathaniel, to posledne urcite nie.
@micolijana ked vnimas silu vyznamu mena Nathaniel, tak daj...my mame Emanuela prave kvoli vyznamu "Boh s nami"
A staršieho meno vyslovujete Gabriel alebo "gejbriel" (neviem to tu zapísať foneticky, sorry😅). Lebo ak len Gabriel, a mladší bude "Nej'f'niel", tak sa to zas až tak hodiť aj tak nebude, tak by som sa na to neupínala a vybrala proste to, ktoré sa vám najviac páči.
@micolijana ze je ciganske
@euka210 Emanuel je krásne ❤️no asi to bude Nathaniel nebudem vymýšľať ma to pre mňa význam
@ivanka2222 áno bude to Nathaniel nebudem riešiť názor iných 😁
Medzi prvými dvomi by som sa rozhodovala. Tie sú krasne, ak nemáte čisto slovenské priezvisko 🙂 ja s našim priezviskom si o Tom môžem len nechať zdať :D ale aj Daniel čo tu bolo spomenuté je krásne, to by som tiež zaradila do výberu
@meringe70 áno nakoniec som skôr za to Nathaniel k priezvisku Micoli sa to hodí .. Daniel je pekne ale pre mňa také bežne meno poznam v mojom okoli xy Danielov..
@micolijana my máme Emanuel Michael. Páči sa mi aj Rafael a zvažovala som Nátan. V okolí máme aj - Timon, Nino.
Akého pôvodu je priezvisko?
@guliver19 cigánske 😳 Rómov poznám dosť ale také meno som nepočula žeby bolo rómske 😅 je to biblické meno
ani jedno
@dobromila Micoli je talianske ale tie typické talianske mena sa mi moc nepáčia (Alberto,Mauricio,Massimo a podobne) muž je Christian to je nádherne meno ale nechcem aby mali rovnaké čiže nakoniec dám Nathaniel nebudem vymýšľať.
@micolijana ja by som sa na názor ani nepýtala. 21 storočie a mamičky pohoršujúce sa nad zahraničným menom 🙈 a tvária sa akoby si dieťaťu ničila život lebo sa nevolá Samko alebo Dominik😂… a argument že ak by si žila v zahraničí áno ale na Slovensku nie to je najzábavnejšie 😂
@micolijana
kludne Nataniel. V skratke Natan znie tiez pekne. Napis si vsetky ajvs priezvymyskom a pouvazuj, ktore najviac pasuje. Mne u muza nepresli 😁
@zuzanka.zuzu aj nna hned k tomu priezvisku napadol Rafael,
No ale v taliancine to bude Rafaello,takze nic.
Ale k tomu priezvisku Sa hodi vela mien
Pietro ,Giuseppe, Giovanni,Giorgio,Francesco...
Myslim ze vlastne Sa k tomu hodi akekolvek talianske meno🙂
@micolijana ja som chcela veľmi Nathana. Celé tehotenstvo iba Nathan a Nathan. Žiadne iné meno som si nevedela pre syna predstaviť. A v pôrodnici, keď sa ma sestrička opýtala na meno - vyšlo zo mňa Samuel.
@micolijana kebyže mám ešte jedného syna, tak sa volá Simeon.
mame v triede Nathaniel...... aj tak ho deti volaju "Naty"
za mna prve dve ano, tretie meno nie
@micolijana Mne osobne sa veľmi páči Nathan a Nathaniel😌
Ahoj, mame Nataniela, h sme vylúčili, aby sa mu jednoduchsie pisalo, 💞
@micolijana tiež nikoho s tým menom nepoznám a veľmi sa nám s mužom páči
Aj matus ma vyznam mena dar bozi aj dalsich 10 muzskych mien. Ak zijete na slovensku, nekomplikuj mu zivot. Je vela peknych medzinarodnych mien typu marek, alexander, daniel, ktore bude vediet jeho okolie vyslovit a napisat. Nebudete zit na opustenom ostrove, kulturne realie a spolocensky kontext vela rodicov neberie do uvahy
@micolijana Tak z týchto troch by som volila Nathaniel, pretože prvé by nevedeli ľudia vysloviť Nathan [ˈneɪθən] a to posledné sa mi zdá tiež veľmi komplikované.
Z týchto troch mien sa mi páči Nathan.
Nathaniel mame dvoch v okoli (Ba) vek do 5r.
Este Nathan je pekne-jeden z majitelov jednej znamej nemenovanej restiky v Ba😄
To posledne vyzera ako s chybou-kazdy by dopisal automaticky pismenka🙂
@lucik194 bude Nathaniel nebudem riešiť názor iných…

@micolijana to samozrejme chápem. Meno ti musí k priezvisku sadnúť. Sú ale aj neutrálne medzinárodné mená, ktoré nemajú "zbytočné písmenká navyše".