Meno pre chlapca
Prosiiiiiim pomôžte mi s menom pre chlapčeka , napíšte mi aké sa vam páčia ale chcela by som niečo netypické , nech to nie je Adam Lukas Samko Jakub a pod. Určite niečo zahraničné , mne sa páči napríklad Liam,Matteo,Elian…ale aj tak ani jedno z nich nie je zatiaľ to čo by som chcela pre syna, skuste mi niečo napísať aj vy 🤗 dakujeeeem pekne , peknú sobotu ešte 🙂
Alan, Ferdinand, Mário,… veď pozri v kalendári ich máš celú kopu.
Dobry den,mne osobne sa pacia tiez nezvycajne mena:
Edvin, Etien, Elvis, Emmett, Axel, Max, Teo, Noel, Samuel, Nelson, Timeon, Walter...🙂 Pekny den🙂
Andreas, Liam, Theo, Aiden sa mne pacia 😍
Nathan
Natan, Damien, Joel, Cedric, Evan, Aiden, Benjamin
Môj syn je Jonatán, jeho kamoši Timur, Zoran, Jonáš, Hugo, Vejan, Teodor, Christopher. Ale aj jedného Paľka máme v okolí 😉
Náš synček sa volá Ádin❤️
My čakáme bábätko,ak bude chlapec bude Martin (po manželovi)Ale páči sa mi napríklad Miximilián,Hugo
My máme 4 r. synčeka MIKULÁŠKA
mne sa velmi paci Noel alebo Nathan, no nepreslo mi to doma, mame Benjamína a Tobiáša❤️
Tobiasko
Jeden náš známy dal synom mená Severin a Svorad🙂len pre inšpiráciu
Ja mam Henricha 😁a som spokojná.... netradičné meno ale nie až tak cudzie
Viliam
@zltyjednorozec -ja som sa rozhodovala medzi Viliamom a Henrichom😁😁😁😁
Muži môjho života sa volajú Peter a Radovan, aj manžel je Peter
@linkapaulinka ja som chcela Henricha,alebo Vojtecha.Nie len ze mi to doma nepreslo,ale mam same dievky.😂😂
Ferdinand, Eliáš, Marcel, Ervin, Miloš...
Samir,Simon,Radim,Miloš,Nino
Evan
Ja mám Marka ❣️Krásne Slovenské a aspoň v našom okoli netypické 🙃
Ak si ho chcete ale zmeniť na zahraničné zmeňte písmeno 😃
Marco 🙂🙂🙂🙂
My máme v rodine Dean, Zian, Noel, Theo, Nathan
A veľmi sa mi páči Liam Dylan
Nathanael
A priezvisko máte aké? Slovenské, nejaké klasické, či menej, alebo zahraničné? Meno musí sedieť s priezviskom. A tiež záleží či žijete na Slovensku alebo zahraničí.
Liam a Matteo sú veľmi pekné, ale nie keď by sa mal volať napríklad Mrkvička.
Mateo, Edward
Mne sa čiže páčia netypické mená ale už ako matka dvoch školopovinných dcér, sa dnes na to pozerám už trochu inak...nejde o to aby to bolo jediné meno v republike, taktiež sa tak nemusí volať každý druhý chlapec v triede ale nech je to meno jasné a nech sa dá ľahko zapamätať a vysloviť.Taktiez je super ak sa hodí k priezvisku.
@drakvak toto su krasne mena. A nemusia ani bit do oci, ze to musi byt brutalne zahranicne. Toto nepochopim. Jonatan je kasne, qj vsetky, co ste napisali. Mam kamosku, a ta ma syna Radana
Náš sa volá Mário... Aj doma aj v zahraničí používané...

Ak chceš zahraničné tak páčia sa mi mena: Ruben, Noah, Fabian, Ethan.